¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Evo jas ne sum go gledal filmot, a i ne planiram nekogas da go gledam, pa bi te zamolil da kazes zosto mislis deka ke si dobie oskar?The Artist - изгледан!
Ќе си земе Оскарче најзаслужено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Evo jas ne sum go gledal filmot, a i ne planiram nekogas da go gledam, pa bi te zamolil da kazes zosto mislis deka ke si dobie oskar?The Artist - изгледан!
Ќе си земе Оскарче најзаслужено.
Мислев да пишам рецензија ама зафатен сум во моментов, попосле ќе пишам или пак во темата за Оскарите ќе напишам малку поопширно.Evo jas ne sum go gledal filmot, a i ne planiram nekogas da go gledam, pa bi te zamolil da kazes zosto mislis deka ke si dobie oskar?
http://forum.kajgana.com/threads/Предлог-за-филм-со-кратка-рецензија.198/page-210#post-4728250Evo jas ne sum go gledal filmot, a i ne planiram nekogas da go gledam, pa bi te zamolil da kazes zosto mislis deka ke si dobie oskar?
Знам, многу мразам да гледам филмови на рати. Ама морав да станам колку да не заспијам. Во секој случај, сакам да го изгледам колку да видам зошто се крена толкава врева.Со сецкање тешко да ти остави впечаток...
Супер што пиша, пред некој несец го видов филмов во најава и сум го заборавил. Таман да го потрошам лимитот денесПред малку го изгледав Take Shelter. Касно ми е да пишувам рецензија, ама само на кратко да кажам нешто. Филмот ептен ми се допадна. Може да се опише како понезабегана верзија на Melancholia, но овојпат од машка перспектива. Не знам што му стана на Холивуд со овие филмовите за апокалипса. Anyway, она што најмногу ми остави впечаток во филмот е Мајкл Шенон. Каква феноменална глума, није могуче. Се надевам дека ќе има богата кариера и истовремено не ми е јасно како никој не му даде барем една мизерна номинација за најдобра глума. He was robbed!
И да, како и во секој филм што се појави изминатата година, и во овој глуми Џесика Частеин.
Пред малку го изгледав Take Shelter. Касно ми е да пишувам рецензија, ама само на кратко да кажам нешто. Филмот ептен ми се допадна. Може да се опише како понезабегана верзија на Melancholia, но овојпат од машка перспектива. Не знам што му стана на Холивуд со овие филмовите за апокалипса. Anyway, она што најмногу ми остави впечаток во филмот е Мајкл Шенон. Каква феноменална глума, није могуче. Се надевам дека ќе има богата кариера и истовремено не ми е јасно како никој не му даде барем една мизерна номинација за најдобра глума. He was robbed!
И да, како и во секој филм што се појави изминатата година, и во овој глуми Џесика Частеин.