@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
првите два поста од http://forum.kajgana.com/threads/Ситница-што-ме-нервира.53238/page-9
Спизди Ацид,никад волку љут не сум го виделМајка ти сака пари, да ја ебам у гз, пичка ти матер невоспитана спамерска.
Знае ли некој чив е блогов? Секоја информација што ќе доведе до откривање на спамеров ќе биде наградена.
Covekot ima konjski zivci trpi sekakvi budali ovde....sepak pukna grneto toa bese premnogu duri i za nego .Спизди Ацид,никад волку љут не сум го видел![]()
Ама темата е цела...ја прочитав после постов овде и ја самопрогласувам за Тема на која сум се изнасмеалСпизди Ацид,никад волку љут не сум го видел![]()
Посебно "хакерот" се умрев од смеењеАма темата е цела...ја прочитав после постов овде и ја самопрогласувам за Тема на која сум се изнасмеал![]()
Дечко, ко прво смири живци. Овој дел е за сеир и за смеење, и мои постови се наоѓале тука, скоро и да нема форумџија на кого и да му се нема некој смеено. Рилекс, истрпи некад сеир на своја сметка да му се сневиди, одма скокате како мајмуни.Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе
Како прво не е за исмејување ако сум прашал за помош и ми помогнале,очигледно е дека си малку „прост“ за да го сфатиш тоа... како второ мајмун е вид животно,а јас сум човек,така да ако се осеќаш како животно,слободно кажи си ќе урегираме преку форумов да те пикнат во Золошка во кафез со мајмуните....Дечко, ко прво смири живци. Овој дел е за сеир и за смеење, и мои постови се наоѓале тука, скоро и да нема форумџија на кого и да му се нема некој смеено. Рилекс, истрпи некад сеир на своја сметка да му се сневиди, одма скокате како мајмуни.
Ко второ, слободно прашај ме од медицина што сакаш![]()
Како не ти е срам да се караш со женско лингур еден..ај сеа да се извиниш и да бидеш малце каваљерчеКако прво не е за исмејување ако сум прашал за помош и ми помогнале,очигледно е дека си малку „прост“ за да го сфатиш тоа... како второ мајмун е вид животно,а јас сум човек,така да ако се осеќаш како животно,слободно кажи си ќе урегираме преку форумов да те пикнат во Золошка во кафез со мајмуните....
и како трето по ова што го гледам тука што коментираш се приметува дека плитко размислуваш,така да ако те прашам нешто од медицина,осеќам дека ќе лупнеш тешка глупост,или ке користиш помош од интернет
Ахахаха незнае дека е женско, мисли дека е машкоКако не ти е срам да се караш со женско лингур еден..ај сеа да се извиниш и да бидеш малце каваљерче![]()
Како се вика жена му на Жан Митрев?Дечко, ко прво смири живци. Овој дел е за сеир и за смеење, и мои постови се наоѓале тука, скоро и да нема форумџија на кого и да му се нема некој смеено. Рилекс, истрпи некад сеир на своја сметка да му се сневиди, одма скокате како мајмуни.
Ко второ, слободно прашај ме од медицина што сакаш![]()
Лесна работа е бе медицината. Одиш на доктор и готово, немај гајлеЗа твоја информација,ми помогна и го решив проблемот,а ако мислиш дека сме смешни,тогаш незнам што да ти кажам... се смееш на нечиј проблем....јак си нема што
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:12 ---
Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе
ова ме расположи онака. Плус и на моја сметкаНемој да се навредиш што ке те наречам така но тоа е...
Ти или си бил мнооогу ГЛУП или нешто друго не си бил во ред па да дозволуваш професор со летва да те удара и шамари да ти делитолки ли не си размислил дали тоа е во ред што ви го прават професорите и дали ако сакате дека имате каде да се пожалите или ви е било сеедно дали ке ве удри некој или не
![]()