Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Мајка ти сака пари, да ја ебам у гз, пичка ти матер невоспитана спамерска.

Знае ли некој чив е блогов? Секоја информација што ќе доведе до откривање на спамеров ќе биде наградена.
Спизди Ацид,никад волку љут не сум го видел :pos::pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Спизди Ацид,никад волку љут не сум го видел :pos::pos:
Ама темата е цела...ја прочитав после постов овде и ја самопрогласувам за Тема на која сум се изнасмеал :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе
Дечко, ко прво смири живци. Овој дел е за сеир и за смеење, и мои постови се наоѓале тука, скоро и да нема форумџија на кого и да му се нема некој смеено. Рилекс, истрпи некад сеир на своја сметка да му се сневиди, одма скокате како мајмуни.

Ко второ, слободно прашај ме од медицина што сакаш :sneaky:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Дечко, ко прво смири живци. Овој дел е за сеир и за смеење, и мои постови се наоѓале тука, скоро и да нема форумџија на кого и да му се нема некој смеено. Рилекс, истрпи некад сеир на своја сметка да му се сневиди, одма скокате како мајмуни.

Како прво не е за исмејување ако сум прашал за помош и ми помогнале,очигледно е дека си малку „прост“ за да го сфатиш тоа... како второ мајмун е вид животно,а јас сум човек,така да ако се осеќаш како животно,слободно кажи си ќе урегираме преку форумов да те пикнат во Золошка во кафез со мајмуните....
и како трето по ова што го гледам тука што коментираш се приметува дека плитко размислуваш,така да ако те прашам нешто од медицина,осеќам дека ќе лупнеш тешка глупост,или ке користиш помош од интернет

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ме потсеќа на легендарната ггггггггллллллооооооррјјјјаааааа :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Како прво не е за исмејување ако сум прашал за помош и ми помогнале,очигледно е дека си малку „прост“ за да го сфатиш тоа... како второ мајмун е вид животно,а јас сум човек,така да ако се осеќаш како животно,слободно кажи си ќе урегираме преку форумов да те пикнат во Золошка во кафез со мајмуните....
и како трето по ова што го гледам тука што коментираш се приметува дека плитко размислуваш,така да ако те прашам нешто од медицина,осеќам дека ќе лупнеш тешка глупост,или ке користиш помош од интернет
Како не ти е срам да се караш со женско лингур еден..ај сеа да се извиниш и да бидеш малце каваљерче :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Како не ти е срам да се караш со женско лингур еден..ај сеа да се извиниш и да бидеш малце каваљерче :)
Ахахаха незнае дека е женско, мисли дека е машко :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не оти ќе му смени нешто :D Нејсе, подобро да сфати што побрзо дека секој на форумов може да се најде на мета некад, на смеа на шала, тоа е сеа, не знам што се напна толку :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

Како се вика жена му на Жан Митрев?:sneaky:
Џену ''брат'',по кој пат ти го менуваат полот?:ROFLMAO:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
За твоја информација,ми помогна и го решив проблемот,а ако мислиш дека сме смешни,тогаш незнам што да ти кажам... се смееш на нечиј проблем....јак си нема што;)
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:12 ---

Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе
Лесна работа е бе медицината. Одиш на доктор и готово, немај гајле :pos:
Солзи ми теча, готово не можам појче.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Немој да се навредиш што ке те наречам така но тоа е...
Ти или си бил мнооогу ГЛУП или нешто друго не си бил во ред па да дозволуваш професор со летва да те удара и шамари да ти дели :tapp: толки ли не си размислил дали тоа е во ред што ви го прават професорите и дали ако сакате дека имате каде да се пожалите или ви е било сеедно дали ке ве удри некој или не :tapp:
ова ме расположи онака. Плус и на моја сметка :) Македонија и тоа како треба да биде загрижена за својата иднина од вакви генерации

Kajgana Shop

На врв Bottom