Ситница што ме нервира

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување
Ме нервира идиотската песна “Излези момче.... “ - ретко глуп текст : ))

И да... ме нервира MaxTV што касни и што идиотскиве комшии над мене урлаат на секој гол, а јас истото го глеам 15-20 секунди покасно...
И со баскетот исто беше и со ракометот... Кај мене уште “као жустро и неизвесно“ а надвор почнале петарди да пукаат...

Тапа невидена :)
Хахаха тотално се согласувам со тебе, исто како јас да сум го напишала ова .:pipi:

Хахаха тотално се согласувам со тебе, исто како јас да сум го напишала ова .:pipi:

Абе лош ракопис имам, па затоа можам да си познаам дека јас сум го пишал :pipi: Иначе, верувам дека многу луѓе го имаат проблемов :)

Истово се дешаваше коа се играше СП у фудбал, седнати у кафичине низ центар... Е се тоа убаво, арно ама у еден кафич иде преку макств у другиве преку кабелска...Јас баксузот нормално се погоди таму кај МаxTV да глеам, у превод сникма со 20секунди каснење.

Е сеа ај, ракомет/кошарка почесто има дешавки, али фудбал... Си отидов на полувреме :)

Друго што ме нервира...
- Како бе цела Македонија преку ноќ почна да се разбира у ракомет? Буквално сите? Жени/девојки што немаат по 1 утакмица глеано претходно наеднаш почнаа да пцујат, и да разбираат што се десил, кој бил крив, како требало некој на некого да подаде, како Шундо ова-она напраил...

Секоја чест за ракометарите, ама искрено ја мрзам еуфоријава од “квази навивачиве“ и поготово навивачките. Еден клип глеав прееска у канал 5 како навивале... ми се згади, жени пцујат растураат...

Ко што преку ноќ научија ракомет, да се насочат на нешто друго попдродуктивно, има бајаги да напреднеме ко земја. Очигледно бајаги се паметни припадничкиве на понежниов пол кај нас, ние сме ги потцениле уствари.

И да... Така ме нервираат постови на форумот кои се на македонски, ама со енглески примеси ... не знам што мислат тие што ги пишуваат, дека им даваат некој “шмек“ уствари?
- Не бе бате, идиотски делува... Само ти мислиш дека ако пишеш некој интернационализам кој си го слушнал у најновата епизода на Хаус си попаметен, се лажеш!
Помлади деца има овде на форумов, а и серииве што денес се на мода се турски, индиски итд итд, можеш да замислиш ако почне младинава да вметнува турцизми како би изгледал еден пост :pos:

Така што, chill out и прекинете со англиски зборови у постови, it's enough
! Ја ова добронамерно, мислам мене што ме нервира си кажувам, if you know what I mean...Стварно е stupid овој начин на пишување :)

како не ве мрзи alt-shift толку често стискате, стварно не ве сфаќам.

Ме нервира кога ке се спремам за да излегувам некаде и пред излегување ке си ставам сјај за усни и веднаш штом ке излезам надвор дувне ветар и целата коса ке ми се залепи на сјајот и после по косата сјај... Амаааан! (n)

Хмм, кога излегувам негде (а се брзам ептен), чекам лифт па ми текнува дека клучот сум го заборавил (или нешто сл.), се враќам го земам клучот а лифтот во меѓувреме отишол па го чекам наредниот и на автобуска станица за 20 секунди не го фаќам автобусот кој пред очи ми бега :) Да не сум го заборавел клучот на време ќе сум стигнел.

Александар Блажевски и ептен моронската раја која оди и пее на неговите забави.

Додека студирав музика кога ми збореа - абе тебе ти е супер, лесно, не се замараш... Ај иди ти полагај хармонија и вежбај клавир да те видам колку лесно ќе ти биде!

Кога зборот EPIC се употребува all-the-time.

мене се можи да ме нервира, ама јас си се трудам да не се нервирам, оти после се нервирам што сум се изнервирала...
као да речиме, мајка ми, секој ден се јавува како некој инспектор и тупи што сум направила за јадење и никако да свати дека секој ден не се јади-арч се прај!!! ... ама џабе и одговарам исто секој ден-мисли ќе ми го опраи дефектот...

ме нервира кога некој јаде со отворена уста и буквално можеш да му го видиш јадењето, луѓе кои немаат манири

Se nerviram koga nekoj mi soli pamet
se nerviram koga mora da pijam zesko kafe
se nerviram koga treba da odlucam nesto,a nemam sila
se nerviram omilenoto jadenje ke go utnam ups(ova ne go citajte)
najmnogu se nerviam sto se analiziram sakam da sum tolku opustena i da uzivam,ama toa eb.custvo lele sto bi bilo koga bi bilo me jade mnogu ,mnogu se nerviram

I get nervous when...
Па аман,кога некој грицка нокти! Ми се чини,можам да му/и свирнам еден песник 2 дена да оди ко со чинели удрен...
седам до другар в школо шо грицка нокти и многу пати се имаме скарано поради тие негови прости нокти,а цели му се изедени,живакот е до половина -.-

Ме нервират ко ќе требит да чекам некој/а а ми рекле дека за 5-10-15 не е важно минути дека ќе дојдат, ам кажи мамето твое за еден сат таму ќе сум да знам, не да ме мамиш и да чекам ко улав.
И ко ќе пробат да ме заебит некој за нешо.

Интензивно користење на дијалетки на јавни форуми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom