Финале: Србија - Данска - [29.01.2012]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
За атмосферава мислам дека е како што треба!!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако гледаш на сител неможеш да оцениш атмосфера.
На Сител ги гледав и нашите утакмици, на Сител ја гледав и Србија - Хрватска. Ова е пет пати послаба атмосфера од со Хрватска, а да не зборам од атмосферата на нашите утакмици. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Голманите :cuc:

Браво Станиќ :cuc: .Ако продолжи вака да брани и во Металург супер ќе биде :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.958
Поени од реакции
16.314
Не се враќаат Србија на овој меч. Многу тешко, не се толку наивни Данците за да ја испуштат оваа предност.
А ако знаеме дека за 2 години наредното првенство е кај нив, ќе си сврзат 2 титули една по друга. :)
Дај боже да грешам, ама ЕХФ ко што тргнала..

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
На Сител ги гледав и нашите утакмици, на Сител ја гледав и Србија - Хрватска. Ова е пет пати послаба атмосфера од со Хрватска, а да не зборам од атмосферата на нашите утакмици. :)
Па нормално дека ќе биде појако дерби е. И на Работнички-МЗТ полуфинале имаш појако навивање него со Фени у финале. Нормална работа.

Ова е веќе готово за мене, сребро си е таман за Србија во ракомет. Ме чуди и како влеговме во финале.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Па нормално дека ќе биде појако дерби е. И на Работнички-МЗТ полуфинале имаш појако навивање него со Фени у финале. Нормална работа.

Ова е веќе готово за мене, сребро си е таман за Србија во ракомет. Ме чуди и како влеговме во финале.
Mене не ме чуди, СТАНИЌ брани!!!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.832
Поени од реакции
21.624
Ајде сега кажете дека Србите ни ја пуштиле .... игра без концепт , без пикер без крила бекови ... па луѓе ние ја мачкавме Данска на леб .. Стоилов им отвори втор анален отвор ... а загубивме зашто ние им дозволивме + фактор тренер (шундовски).. не не надиграа ни за секунда !!!

Во овој тим на Србија има само еден играч што вреди а тоа е голманот Станиќ !!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Овој Хансен кога шутира човече не можам ни топката да ја видам, пропелер ли има на раката вградено?:eek:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Србија треба премногу да жали за ова, затоа што ваква шанса во блиска иднина никогаш нема повторно да им се укаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom