Има ли закон за ова?

V

Vollstandig

Гостин
Добро, има ли некаков воопшто закон за глупирање во јавност? Ако има, под итно да се спореведи!
Еве јас, се нафаќам да донирам одредени средства за сеанси кај јохан , да и препиши некои апчиња на цурава, а во краен случај да бараме некој платен убиец, да се реши човек од ваквите дегени.
Или пак, во најкраен случај, да си почнат на бугарски да пеат, пошто така само им одговара музиката.
Ај биди нормален сеа?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Македонски сон - или си пејач или си политичар или си експерт...... Топ 3 професии
знаеш...имаш пари и можеш да снимиш песна.......оваа ко верзија на парис Хилтон е :) :drk:
Ресторан Романса - Ново Лагово
трезен сум се лизнал на подот :pos:

B

BrunoFresh

Гостин
Текстов, обичен муабет. Си го праеле муабетов овие цела група на кафе некаде и ова му рекла "леле ваков таков да имам маж", и му текнало на некој од групата "еј, јака ќе биди песнава само да додајме некое музиче позадина и песна ќе излези." И така му додале само некое музиче така безврска и готово песна е ова. Абе нека с*би мајката песниве....

То треба се лом да се напрае..

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Vo blgarija brat, calgata e 20 godini na scena.
Dali znaes, deka vakov tip na muzika smeshan so modernoto opshtestvo na HIPSTERI i takvi metrosexualni istorii, + nekolku kulogrami 25ti kadar (penisi, sexd pozi i tako dalje) se stiga do tolku ne moralno i razvratno opshtestvo sto duri covek da se zapita kakov e smisolot da se zivee i da se ljubi vo takvo opstestvo kade sekoj so sekoj se ebe, site shmrkat gubre, i vo zivotot se vodeni od instinktot koj se usiluva prez tie raboti.SEXOT PRODAVA !

Brat ima golema temna filozofija vo celava rabota.

Socijalnoto opstestvo denes na planetata vo ovaa dimenzija vo koe sto ziveeme i monetarniot sistem, za da se odrzi kako takov mora da se usilat 2ta osnovni instinkta kaj covekot.
Toa se instinktot za prezivuvanje i instinktot za razmnozuvanje.
Kako sto gledas instinktot za prezivuvanje e momentot na vojnata i agresijata vo covekot.Kako sto gledas toa sekojdnevno se usiluva vo nas so pomosj na vesniti TV internet kade sekojdnevno gledas genocid, policska brutalnost, vojna, nasilije, narkotici i razvraten sex i povedenie od TV zvezdite.
Mora da ima vojna na planetata oti toa ni e vo genite, i ne treba da se oddaleceme od prostite ni geni i 5te procwenti mozok oti kolku povekje se izdignuvame visoko, tolku pomalku mozat da ne kontrolirat.
I taka stigame do drug instikt, toa e instinktot za razmnozuvanje.
Opaaaaa koj ne saka da se ebe ????? nema takov.Site sakaat sex brate.I taka denes dojdovme vo edno opstestvo kade zenite se setaat recisi po putka nadvor, mazite pocnuvaat da se bodat so testosteron i nazni hormoni za da se osekaat silni i tako dalje.
Dali znaes za psiho generatorite koi se montiraaat na povekjeto zgradi pod prikrite demek operatorite stavaat predavateli ;).
Neeeeeeeeeee brat ;).Ima edno temno opstestvo vo nasto opstestvo koe sto ima golema korist od toa da kaj nas se usilat nasite 2 osnovni instinkti vrz koe sto se temeli materijalnoto opstestvo denes, koe e predvodeno od vizijata i sexot.
Zamisli si ako site se duhovno razvieni kako indija ???? pa brat togas vojskata kje ja raspustat, site fabriki za oruzje kje prestanat so rabota, borba za resursi nema da ima ... kje ziveeme na po visoko vibraciono nivo kade nema da ne interesira dali zena ti ima golemi cicki i dali imas BMW x6л

Se e so pri4ina brat napraveno taka.
Pomisli si kako pred 100 godini izgledaa lugeto ?? A ???
Normalno obleceni, bez dekolte, bez mrsna podsvest.
Ne .... bile po normalni.Duri na vremeto oralnata liubov bila sramota rabota.Mi kazuvase dedo mi deka oralnata ljubov togas se smetala za losa rabota demek zenata e razvratna.
A denes ????? Si lapaat orgnaite za vreme na golem odmor vo skolo.
Epa zarem toa ne se dokazi deka nekoj ne raboti na disbalans na nashite hormoni ??? pa brat mojata zena ne me ostava na mira sekoj den po 3 pati se rokame.I samata ona i jas si veleme deka nesto ne e na red.Nemame nuzda od sex telesno no psihi4ki nesto se slucuva.

Taka da .... procitaj za 25tite kadri, procitaj za hormonalnata hrana, procitaj za bolnata muzika po MTV, procitaj za skrienite sexualni poraki nasekade, procitaj za psiho generatorite i posle toa vidi koj se e na TV i kako toa TVto ja modelira psihikata kaj covekot ... prosto stigash do ludost.

Taka da .... idejata mi e.Muzikava se sponzorira od golemi firmi i imaat edinstvena cel.Kolku povekje sex tematiki i povedenija, tolku po prosto opstestvo lesno za manipulacija prez negovite osnovni instinkti.
Zalno e ... no fakt e deka maloumnata muzika denes smeshana so nekoj raboti sozdava prosta masa.Fakt fakt fakt !!!

Zatoa soprete ja kravava i raznite orospii kako ovaa koi se zelni za TV i malku slava.A ne znaat kakva sluga vrshat na edni temni faci ....

I sto ???? Aj vidi kakva muzika plasirashe Toshe proeski i vidi ja ovaa ..... Vidi ja makeodnskata muzicka scena posle vidi ja bugarskata ... Ete od takva muzika denes 70% kurvite vo brisel se bugarki ;).... bidejki dovolno dobro se isprani za poslednite 20 godini ... pazete i kaj nas da ne stane taka ... iako vekje stanuva za zal ....
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 16:00 ---
MA cekaj be brat.... kakvo opstestvo sakate da imame koga na TV se vrti vakva muzika i taa ja slusat mali deca koi imaat ambicii da go stignat toa " nivo "

Ete samo slu6nete molam vi se :(

Kazi mi samo dali na troikite si fenka ??? Izvini 6+ mi e ocenka ...

Lele koj kurvinski istorii .... nemam sto povekje da zboram.Site tie peacki treba da im se dade 50cm da gi rascepi od vnatre i da ne pomislat na sex, a ovie koi ja slusat taa muzika site na goli otok okolu 5 godini ;) ...... svetov vekje gi mine site granici.
I ne e toa samo vo bugarija .. ete videte ja i srbija:

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
еее кога воа ќе дојде во Македонија на мода, тогаш ќе се молите да се врати времето на турбо фолкот :pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ништо не ме чуди, и онака пропаѓа кај нас музиката.

V

Vollstandig

Гостин
еее кога воа ќе дојде во Македонија на мода, тогаш ќе се молите да се врати времето на турбо фолкот :pos:
Не дека слушам турбо фолк ама можам да кажам оти ова е 100 пати поквалитетно од “министерските песни“

Lukas, spasi nama!:D

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
738
Поени од реакции
660
Музикава е бљак!Ама проблем е што доколку биде увезена од север и некоја силиконска крава како карлеуша рика ќе биде хит по радија и дискотеки па кога ќе дојде да гостува у вашем лепом граду имбецили на тони ќе се затрчаат да ја видат и чујат ѕвездата од србија:tapp:Мизерија!

Kajgana Shop

На врв Bottom