Направи сам!

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
mora da e crnata vrzana za da raboti ??? i imam edna oj ae izolirana i na nejze pisuva MUTE ?
муте ти е за да се исклучи аудиото а да си работи и понатака. во принцип за ова да работи треба да имаш дугме на волан. значи муте изолирај, црвената и жолтата раздвој ги и врзи ги како што ти кажав, за да ти се гаси радиото кога ке изгасиш контакт. ако сакаш да ти работи и без контакт тогаш остави ги врзани и двете врзи ги на константен плус. црната е маса, ама и на радиото на шасија има маса. сепак ти советувам да си ја врзеш масата, да не се потпираш на тоа дека ке има добар контакт преку металот...

Земав денес Aluchrom паста за полирање од K2 ... на крај треба да го даде финишот на бандажите, ќе видиме деновиве да завршиме со попис ќе бидам по слободен па ќе пуштам и слики што како испаднало

c5d48c809d3ec3b338f3b19ab0414c49.jpg

Со пастава ако може да му се верува на форумџијава ... мада зашто да не, излегуваат профи!

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http://www.autocentrum.pl/awc/dzienniki-pokladowe/fiat-cinquecento/nowe-aluski-16616/&act=url

1999741835_16616_1.jpg

1999741835_16616_2.jpg

1999741835_16616_3.jpg

1999741835_16616_4.jpg

1999741835_16616_5.jpg

1999741835_16616_6.jpg

муте ти е за да се исклучи аудиото а да си работи и понатака. во принцип за ова да работи треба да имаш дугме на волан. значи муте изолирај, црвената и жолтата раздвој ги и врзи ги како што ти кажав, за да ти се гаси радиото кога ке изгасиш контакт. ако сакаш да ти работи и без контакт тогаш остави ги врзани и двете врзи ги на константен плус. црната е маса, ама и на радиото на шасија има маса. сепак ти советувам да си ја врзеш масата, да не се потпираш на тоа дека ке има добар контакт преку металот...

deneska bas ke probam znaci ke rabotam po sema ...crvena i zolta i plava POVRZANI ..site drugi na 1 uni dzek ne ;P a vtoriot znam deka se zvuckite

Земав денес Aluchrom паста за полирање од K2 ... на крај треба да го даде финишот на бандажите, ќе видиме деновиве да завршиме со попис ќе бидам по слободен па ќе пуштам и слики што како испаднало

Со пастава ако може да му се верува на форумџијава ... мада зашто да не, излегуваат профи!
и? Има резултати?

и? Има резултати?

Уште не сум пробал :) тек денес завршивме со попис, се утепавме цела недела ... кога ќе бидне ќе пишам

бтв ме интересира во средината отворот (крукчето) дали е стандарден отвор? да му ставам мали капачиња со знакче наместо големите капаци што ги покриваат штрафовите (пошто немаат држачи треба да ги импровизирам некако)

Ништо од мојата работа со бандажите :) мрза + ладно + ... = решив ќе ги продавам :) 4000ки форумџиска цена за четирите, па кој има време нека ги средува
пастата нека стои јбг, не ни пробав воопшто

1ef05ad366e64b0a8355fb0565dc54b5.jpg

Продадени се бандажите од погоре ... да не се замарам ќе си купам сочувани само монтирај и вози ... :)

Пошто немам ни време за направи сам :) хепи енд со бандажите купив нови од кај католичка ... AEZ Enzo Cup

enzo_cup_2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom