Дочек на ракометарите

В

Вори

Гостин
Oсвен Лазаров овие на плоштад никого не знаат од нашиве играчи.Не знаат да скандираат,треба овој ајванов Диме треба да вика.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Данци идеме да ви вратиме!!!Дојчланд штета шо нема да се видиме во Лондон!
Ѕ В Е Р ! ! !
:cuc:
И Наумче... која ти беше најдрага победа? - Против Србија!!! :D
Данци се гледаме во Лондон :D

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
ГИ ДАДОА, ГИ ДАДОА, ГИ ДАДОА.....ВЕ САКАМ ВЕ САКАМ, ВЕ САКАМ!!!!

ЛЕГЕНДИ МАКЕДОНСКИ! И НИЕ ВАС ВЕ САКАМЕ!

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ај да видиме како Србите у Белград ќе прослават(ако) прослават..а иначе у право си до негде,лошо е 5 место да се смета за врвен резултат.
Не е поентата у тоа што е 5-то место туку што е наш најдобар досегашен резултат во ракомет и што дечките се бореа како лавови. А 5-то незнам дали е лош пласман за земја од 2 милиони во конкуренција со големи европски сили како Русија, Франција Германија Англија Шпанија и уште 40 други......
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 15:30 ---
Ипак малце надувано е и партиски мотивирано.
5-то место не треба толку да се слави.
Исто ко да имаш дете и да го наградиш за добиената прелазна оценка 2 (два) .
Тоа значи само една работа, си го потценуваш детето што негативно ќе се одрази во иднина.
Абе твоето дете ако биде 5-ти најдобар математичар у Македонија ке го наградиш или ке го казниш -стаи малку прст на тоа кокардата...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Добро бе брат , што си толку искомплексиран? Дај оди негде истури се, па дојди тука. Не го труј форумот со твојата недоразвиена интелегенција.
Уопште не патам од комплекси, секогаш го почитувам подобриот, не љубоморам на богатиот и се дивам на успешните.

5-то место е успех но нема потреба од помпа. Можеби не сум интелегентен но сум реален и сепак би бил малце по критичен. Реално доколку постои зрело размислување најголем успех и почит на Европското првенство заслужува публиката. Играчите прв пат во својата кариера играа пред толкава публика ( во Македонија нема сала што може да ги збере) но не ја искористија таа предност. Од Шведска, преку Германија па до Данска. Сите утакмици што беа тесни ги прокоцкаа. Од друга страна борбата за 5 место ни ја овозможи Репрезентацијата на Србија. Јас не би го наградил тоа. Но и не би претерал со критики за да не почна она македонското, љубомора завист и све да отиде у курац.

Од сево ова најголема корист има Владата, Портата Македонија и споменикот на Александар Македонски.
Најголеми губитници се децата кој се лесно подложни на влијание и самите ракометари кој според мене незаслужено беа дочекани на ниво на Кошаркарите.
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 15:34 ---
Јас викам да не славиме толку многу оти нашата радост ги провоцира соседите.
Не ги провоцираш. Смешен излагаш. Славиш нешто што за твојте соседи претставува неуспех, ако ги искључиме албанија и бугарија.

В

Вори

Гостин
Уопште не патам од комплекси, секогаш го почитувам подобриот, не љубоморам на богатиот и се дивам на успешните.

5-то место е успех но нема потреба од помпа. Можеби не сум интелегентен но сум реален и сепак би бил малце по критичен. Реално доколку постои зрело размислување најголем успех и почит на Европското првенство заслужува публиката. Играчите прв пат во својата кариера играа пред толкава публика ( во Македонија нема сала што може да ги збере) но не ја искористија таа предност. Од Шведска, преку Германија па до Данска. Сите утакмици што беа тесни ги прокоцкаа. Од друга страна борбата за 5 место ни ја овозможи Репрезентацијата на Србија. Јас не би го наградил тоа. Но и не би претерал со критики за да не почна она македонското, љубомора завист и све да отиде у курац.

Од сево ова најголема корист има Владата, Портата Македонија и споменикот на Александар Македонски.
Најголеми губитници се децата кој се лесно подложни на влијание и самите ракометари кој според мене незаслужено беа дочекани на ниво на Кошаркарите.

Не ги провоцираш. Смешен излагаш. Славиш нешто што за твојте соседи претставува неуспех, ако ги искључиме албанија и бугарија.
Збориш за љубомора и завист,а кенкаш против вакви дочеци на ракометарите и збориш за тоа како нас Србија ни попуштила.
Контрадикторен си момак,ептен.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Иди бе умри , пробуеш нешто уникат да бидеш по форумов, као ја едини србин овде? навлагаш у свака дискусија и глумиш србин. ни 1% од овде не ги заболе за твојте срби и стручни коментари. па уште и кажуе некој поговорке као демек треба да сватимо дека имамо чест што уопште пишуе по форумов.
иди барајго златото од краЉот по порече и не го дрви за Београд овај србија по форумов. пошо само тоа ви остана

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296

Извини другар, ама Македонија не е Србија , па 60 години да ги користеше сите бенефиции на Југославија од стадиони, сали, спортски терени, зимско рекреативни центри, школи и се останато.Најголем дел од српските репрезентативци, спортисти доаѓаат од две спортски друштва:Партизан и Ѕвезда, клубови во коишто цела Југославија вложуваше 60 години во младински школи, терени, а сето тоа им остана во наследство од распаднатата држава.

Во Македонија се поставија нови спортски стандарди и тоа нам не радува сите.Кошарката и ракометот кај нас се кренаа за две скалила надоле.Ние можеби не освоивме злато, сребро, но со сите репрезентации можеме да играме од прва до последна минута. да се надигруваме и да победиме.Србија во ништо не е подобра од Македонија во ракомет.Тоа се докажа и на ова Европско првенство.Можеби ќе решаваа нијанси, психа, концентрација, искуство, но можеме рамноправно да се носиме со сите.

Таа борба, пожртвуваност народот ја прослави.Им го испотивме газот на сите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Данци идеме да ви вратиме!!!Дојчланд штета шо нема да се видиме во Лондон!
Ѕ В Е Р ! ! !
:cuc:
Koj kaжа тоа ? Не го видов тоа..Лазаров ?
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 15:50 ---
Извини другар, ама Македонија не е Србија , па 60 години да ги користеше сите бенефиции на Југославија од стадиони, сали, спортски терени, зимско рекреативни центри, школи и се останато.Најголем дел од српските репрезентативци, спортисти доаѓаат од две спортски друштва:Партизан и Ѕвезда, клубови во коишто цела Југославија вложуваше 60 години во младински школи, терени, а сето тоа им остана во наследство од распаднатата држава.

Во Македонија се поставија нови спортски стандарди и тоа нам не радува сите.Кошарката и ракометот кај нас се кренаа за две скалила надоле.Ние можеби не освоивме злато, сребро, но со сите репрезентации можеме да играме од прва до последна минута. да се надигруваме и да победиме.Србија во ништо не е подобра од Македонија во ракомет.Тоа се докажа и на ова Европско првенство.Можеби ќе решаваа нијанси, психа, концентрација, искуство, но можеме рамноправно да се носиме со сите.

Таа борба, пожртвуваност народот ја прослави.Им го испотивме газот на сите.
Такој е суграѓанин.браво (y)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Koj kaжа тоа ? Не го видов тоа..Лазаров ?
Лазаров на бина, лично и персонално :D После Мојсо рече дека најмила победа му била против Србија и на крај Борко на прашањето дали би прифатил да е нов министер за одбрана, се сврти накај премиерот и викат: Не знам, да не му ги расипувам сметките на премиерот :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom