Дали е во ред ако татко ми ме види гол, а и јас него?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Како и да е не е добра ситуација пошто на двајцата им се заканува депресија. Таткото ќе се присети како му бил курот затегнат и потентен на времето, немал видено таков уште од времето тој ко бил млад, а младичов ќе види што му носи иднината - само орган само за мочање...:(

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Се отепав од смеење.Јааако!!!:pos:

B

BrunoFresh

Гостин
Ај бе жими тасе вакви теми. Дај ајде в канта. Напрајл некој user од овие и ќе се заебава сеа. Дај ајде темата в канта.

P

Princ

Гостин
:pos: Добро бе татко ти да не е од друг свет шо имаш ти има и он, инаку за твоја информација 1000 луѓе одат со своите фамилии заедно на бања и шо сега.
:D

Разликата е во тоа што кога овој и татко му се бањаат заедно вака нешто изгледа

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Разликата е во тоа што кога овој и татко му се бањаат заедно вака нешто изгледа

Каков татко таков син и двајцата тетовирани:pos:
а и во ова денешно време скапа е водата и заедно:drk: излгеда

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Работниов ден денеска ќе беше бајаги понеподнослив да не беше темава. Ме изнасмеавте. :pos::pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
:pos:Ахаххаха ме потсети на една епизода од серијата Серанови, кога стариот Серано ќе почне да им влага во веце на децата дур се бањаат, и да им шета по цел ден по цел стан гол, демек фамилиите кои голи шетале по дома и не се срамеле биле многу блиски, отворени и све си кажувале :pos:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Се гледа дека никој од вас (машките) не бил во војска. ;)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Стварно бе луѓе, ако беше задолжителна војскава што ќе праевте? Нема таму сакам, нејќам, мораш да се бањаш заедно со уште десетици машки.
П.С. Можам да замислам колку им е непријатно на војниците откако во НАТО дозволија педери да служат војска. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom