Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8-c3E8kEkqY

Последните неколку минути со хрватски коментатор. Браво за професионализмот, им честита на Србија и ферски си го призна поразот. И во поразот треба да со остане голем и достоинствен.

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
Једина застава стране државе која понекад може да се види на српским стадионима је Македонска(донесе је неко од нас ко је пореклом из Македоније)
Друго: дочекали смо вас као своје, а овде пљуваље до бесвести.Знам да су то појединци само је брука да остали трпе такве примитвце.Срећа да они зајебани навијачи не читају македонске форуме, ко зна шта би се све десило.
Још једанпут поздрав свима.:)
Драги мој апатриду, једина застава стране државе која понекад може да се види на српским стадионима је Грчка, и то кад је Срби донесу да би провоцирали Македонце.

А тоа што се случуваше последниве денови и денес во Србија е доказ дека тие заебани навивачи се уште се тие кои владеат во Србија. Жал ми е за вас, се надевам дека ќе доживееш да не мора да се плашиш од нив секој ден и да даваш изјави како горната - без разлика дали мотивацијата ти е да се закануваш (претиш) или не.

А то што сте нас дочекали као своје не би требало да те чуди. Разлика је у томе што се у Македонији мало више поштују различита мишљења, што богами Србима никад није ишло без пуно муке.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8-c3E8kEkqY

Последните неколку минути со хрватски коментатор. Браво за професионализмот, им честита на Србија и ферски си го призна поразот. И во поразот треба да со остане голем и достоинствен.
Јас го гледав целиот пренос на ХРТ 2, човекот беше за :cuc:, ем квалитетен ем интелигентен да не дозволи да разгори страсти со истресена глупост. Можам да замислам наш коментатор кога би губеле во вака важен меч кога ќе почне да обвинува судии, публика, делегати, редари, па немање среќа, малери... да му се одмили на човек гледањето.

Овој човек не му знам име, ама вистински професионалец.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Темата Македонија-Словенија има 32 страни, а Хрватска-Србија скоро 21 страна.Ајде Кирови Фиромјани, безкичмењаци, полтрони со ниско самопочитување очи вадете сега кој за кого навивал вечерва.

Јас убаво кажав дека ова со македонски аватари, славење, пратење на репрезентација е се лажно, неискрено, помодарство за жал.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Темата Македонија-Словенија има 32 страни, а Хрватска-Србија скоро 21 страна.Ајде Кирови Фиромјани, безкичмењаци, полтрони со ниско самопочитување очи вадете сега кој за кого навивал вечерва.

Јас убаво кажав дека ова со македонски аватари, славење, пратење на репрезентација е се лажно, неискрено, помодарство за жал.
Затоа глеам ти не си по помодарството. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166

Ај друг пат ќе победи Хрватска, не се нервирај. ;)

Сам си кажа во оваа тема дека си за Хрватска, а сеа ќе се прајш Мајка Тереза после поразот. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923

Па нормално дека ќе се полни темава со постови кога пола од истите се вакви ко твојов, тотално непотребни.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас го гледав целиот пренос на ХРТ 2, човекот беше за :cuc:, ем квалитетен ем интелигентен да не дозволи да разгори страсти со истресена глупост. Можам да замислам наш коментатор кога би губеле во вака важен меч кога ќе почне да обвинува судии, публика, делегати, редари, па немање среќа, малери... да му се одмили на човек гледањето.

Овој човек не му знам име, ама вистински професионалец.
Drago Cosic, поим за новинар и коментатор како и многу други во ХРТ.

п.с Морам да признам дека иако ги мразам и навивав за Хрватите, Арената после водството од 3 разлика беше во делириум и тешко се игра така.Па и на крај на Зашто чутите...:свиркам:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Види, ништо ново. Јас не го оправдувам тоа, грдо е да свириш на химна, али од друга страна ми е нормално.
Замисли Грција да гостува кај нас у ракомет, баскет, фудбал. Мислиш ние нема да им свириме, се кладам дека бар 80% ќе им урлаат/ме.
Тоа што сме ние со грциве, се србиве со хрвативе, дури и бетер.

п.с. Дали ми се чу како србиве да ни ја копирале "излези момче" ??
Jaс не би свирел на туѓа химна. Пред да почни и откако ќе заврши да, ама во текот на свирењето не без разлика на која репрезентација се свири химната.
Како и да е, тие шо сакав да играт финале за 1во место (откако испаднавме ние од комбинација) ќе играат за 3то :(

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Се покажаа какво племе се со свиркањето на химната на Хрватска, али кармата враќа :)
ЗНачи според тебе и Хрватите се племе и Босанците и ние и Албанците што свириме на противничките химни
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 00:21 ---
Убава игра изиграа Србиве, честито за победата.
Нели ќе изгубела Србија од Хрватска, што дававте предвидувања пред време дека Србија ќе изгуби. Многу е лошо да потцениш некого, а така направивте повеќето од вас што ја подценивте репрезентацијата на Србија.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
ебаве хрватите, сеа треба скара да честам. ццц.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
ЗНачи според тебе и Хрватите се племе и Босанците и ние и Албанците што свириме на противничките химни
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 00:21 ---
Убава игра изиграа Србиве, честито за победата.
Секој што свири на изведување химни, да.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Има некаде на друго место пренесено ваква информација ?
http://www.vecernji.hr/sport/rukomet/balica-goluzu-srbi-gadali-pikadom-a-pogodili-sesuma-clanak-370975

Не видов јас никаде стрелки за пикадо, а овие дури пишале дека се бореле лекарите да му го спасат окото :eek:

Со ласер го ослепиле изгледа... така викаат овие...

Šešumu povređeno oko flašom sa tribina, Goluža: "Delo idiota"

Srpski reprezentativac je pri izlasku sa terena u poluvremenu dobio flašu u glavu od nekog "heroja" sa tribina, koji je po rečima selektora Hrvatske, Slavka Goluže, hteo da pogodi njega ili Ivana Balića, koji su prolazili na putu ka svlačionici:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom