Навистина ептен непотребно.А чему албански знамиња?
potegot na vevcanici ne go opravduvam, vo sekoj slucaj ova e mala sredina kade treba da ima megjusebno pocituvanje, i tolerancija, ali toa ne znaci covek da zivee vo strav celo vreme sto nekoj ce mu go nametnuva.Значи според тебе треба да се провоцираме и вреѓаме на верска основа и никој да не се буни.
Дали е тоа во ред ?
Дали е во ред муслиманите на некоја прослава да земат библија и да се облечат како калуѓерки, да читаат од библијата и да глумат секс ? Нема ли ова да ги повреди и навреди христијаните ?
Како што македонците што протестираа на скопскиот плоштад против неправдата која ја направи Грција кон нас со ставањето вето за влез на земјава во Нато во Букурешт, така и ова.Ме интересира зошто протестиравте во Општина Струга? Настанот се случи во друга општина. Зошто не им отидовте таму и пред нивната општинска зграда да си кажете што имате?
Admin baniraj go Bjorn citas kauri ne vrega jas da zemam sega da vregam kako pogore nekogo barniraa taka i tukaИ воедно не му враќајте на Bjorn, докажан шовинист на сите можни теми. Не вреди да се дискутира со таков ормански човек.
se slozuvam so tebe 100%албанците не ги мирисам заради антимакедонската политика што ја водат, ама ги почитувам заради единството што знаат да го покажат.а ние само алабала лаеме по форумиве, кај бевте/бевме кога го запалија македонското знаме,а? се собравте/собравме вака како нив да протестираме,а? сега тие бараат да не се финансира повеќе од државата карневалот, ај ние да протестираме да не се финансира нивниот плоштад во скопје, па нели запалија македонско знаме таму,а? абре македонче, чорба!!!
Далеку им беше. Вевчани ене каде е.Како што македонците протестираа против неправдата која ја направи Грција кон нас со ставањето вето за влез на земјава во Нато во Букурешт, така и ова.
Зошто не отидоја македонците да протестираат во Атина?
И шегата си има свои граници. Не можам јас со тебе да се пошегувам на сметка на твојата мајка и за тоа да не добијам бокс нели ? Се си има свои граници. Треба да се внимава малце дали ќе навредиш или повредиш некого со твоите шеги. Не ме закачај, не те закачам.potegot na vevcanici ne go opravduvam, vo sekoj slucaj ova e mala sredina kade treba da ima megjusebno pocituvanje, i tolerancija, ali toa ne znaci covek da zivee vo strav celo vreme sto nekoj ce mu go nametnuva.
za nekoja si sala.
od druga strana postojano makedonskoto opstestvo e bombardirano so reklami za golema albanija ovaj klip na mtv 2 se vrtese edno 4 godini. ako ne i uste !!!
kade e tuka tolerancijata ???
kade e tuka sozivotot ???
ili toj se aktivira prema potreba ???
se pali drzavno zname , se kamenuvaat makedonci sto uste e potrebno da ni napravite !!!
Како што македонците што протестираа на скошскиот плоштад против неправдата која ја направи Грција кон нас со ставањето вето за влез на земјава во Нато во Букурешт, така и ова.
Зошто не отидоја македонците да протестираат во Атина?
Епа тогаш немој да се буниш ако некој ги навреди христијаните на било каков начин во земјава. И муслиманите може нема да те шишаат тебе.Кој ги шиша бе какви зулуми имаат направено на нашиве простори муслиманите па ќе протестирале за карневал не ги ебам 2 посто.