Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти се свиџа мајката на најдобриот другар? абе деца, деца...

Да да, знаев дека интернетот ни дава голема слобода и еден вид чуство на моќ додека се седи позади тастатура и монитор и се разменуваат мислења по форуми. Но ова е злоупотреба :rolleyes:

I had enough i'm outta hear as
8yxgrp.gif

Кога веќе ја отвори пандорината кутија јас да ја доотворам до крај, ова е првиот дел :icon_lol:.

Коментар не е потребен :icon_lol::
Доста да не јадеш шах-мат во 1 чекор, доста барем ти.

Знам дека нема да ти значи ова што ќе го пишам али коа ќе го читаш, сакам само да се сетиш на преубавите моменти кои никогаш не ги реализиравме поради банални причини и мојата кротка совест мислејќи дека не те заслужувам.

Ти секс со нејзе си немал, не па со мајка и :pos::pos:

Па добро, горе-доле си го кажаа своето. ;) Ох, Јеа, се согласувам со коментарите.

Ова ми иде дека си мислел на мајка му на Стифлер, додека си го пишувал ова.
stiflers-mom-demotivational-poster-1224870205.jpg

Бујна машта, како и да е....:vozbud:

Зашто темава во чек дис аут,јас па си помислив сериозен муабет се вртело:(
Таман се порадував дека има некој што прават растур:(

Таман се порадував дека има некој што прават растур:(
Реалноста е сосема спротивна пријателе.
Тие што прават растур, најчесто ќутат. Тие што се најгласни со сочни муабет за својот сексуален живот, најчесто се за жалење.

Поминаа веќе уште 3 дена, уште не и раскина на женската? :cool:

Ја другар ти препорачувам да тераш, две жени ќе имаш од иста крв... кој е ко тебе, главен фраер у маало :eek: И така ваљда не планираш жениш со неа... :pipi:

Поминаа веќе уште 3 дена, уште не и раскина на женската? :cool:

Ја другар ти препорачувам да тераш, две жени ќе имаш од иста крв... кој е ко тебе, главен фраер у маало :eek: И така ваљда не планираш жениш со неа... :pipi:
Слабо сарказмот, ми мириса на адолесценски години, ју но?

Слабо сарказмот, ми мириса на адолесценски години, ју но?
За сите цитирања имаш одговори, освен за самиот себе немаш одговор т.е. шо да правиш понатаму од кога стана големо е *бачиште.

... олади ае, остај не да си троламе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom