Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Fintata e sto zad Busquets ima drug igrac na Barsa i vaka izgleda kako topkata da ja udira negovata raka (rakata na Busquets e dolu i doblizena do teloto). Sakale da ja iskoristat taa druga raka da prikazat penal ama zaboravile da ja izbrisat vistinskata. Eve video, vnimavaj na poslednata snimka od najdobar agol - jasno se gleda deka topkata go pogoduva Busquets vo abdomen.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Кој врши притисоци на судиите, кој ги чека пред нивните коли да ги навредува ???
Камп Ноу по завршување на натпреварот.
тешко му е на кратенов
неможе да и се спротиставе на барса,и мора на некој да го истуре бесот.се уништи човекот по доѓањето во реал:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Кој фотошоп па сеа !? Сигурно Бускец не игра со еден долг еден краток ракав... На клипот што го постира убаво се глеа дека топката му удира у раката, не директно но му удира... Не разбирам што сакате да докажете... :cautious:

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Точно дека не ги гледаме судиските одлуки исто, затоа и најдобро е во оваа тема да не се коментираат судиски одлуки. Можам и ја да пишам дека имаше два пенала, дека имаше поништен гол, дека требаше, незнам, Дани Алвес црвен картон да добие, дека требаше уште неколку играчи од Барса да добијат жолти картони, ама не го направив тоа. Така да подобро да се коментира играта, тактичката поставеност, двата прекрасни гола на Дани Алвеш и на Бензема отколку судиските грешки. Ама ај вие си знаете.
Зборување напразно како и секогас бла бла бла бла
Една петиција Реал Мадрид да се вика Бла Бла Бла

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Како бе све знаете бе да му ебам мајката ?Да не сликаше ти ?
Или може ти си оној редарон таму на страна што е ?
Гуглај малку отвори ја вашата ценета Марка, читај ги медиумите, јас не го сликав вашата Марка ја постави сликата и текстот

http://www.marca.com/2012/01/26/futbol/copa_rey/1327584269.html

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Колку сте глупи тоа чудо едно. Прво пробувате со идиотски слики за Бускетс да докажете нешто, ни самите не знаете што, а после со глупава слика за Пепе. Дајте gif или клипче нешто не вака слика погодена во лош момент и само колку да имате нешто да замарате. Стварно не ми е јасно дали сте стварно идиоти или само глумите

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Fintata e sto zad Busquets ima drug igrac na Barsa i vaka izgleda kako topkata da ja udira negovata raka (rakata na Busquets e dolu i doblizena do teloto). Sakale da ja iskoristat taa druga raka da prikazat penal ama zaboravile da ja izbrisat vistinskata. Eve video, vnimavaj na poslednata snimka od najdobar agol - jasno se gleda deka topkata go pogoduva Busquets vo abdomen.

Дебили, ве замолувам да го започнете гледањето на видеото од 0:17 секунди и забележете ја раката од Бускец како вибрира. Поздрав.

I

IBIZA SOUND

Гостин
neznam zosto na kretenot murinjo mu e kriv sudijata koga mu donesi nekolku odluki vo pozla za negoviot tim,lass trebese da letne uste vo prvoto poluvreme
ne si gi gleda greskite vo negovite supaci,se nekoj drug mu e kriv nego :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.618
Поени од реакции
22.640
Колку треба да си ментален за да скандираш на трибини:''Убиецу,убиецу''?
Па на вистински убијци не им се пее тоа,камо ли на фудбалери.Ебате паметот.
Одамна немав прочитано некоја глупост од тебе. Добро е, си ја држиш формата. Овојпат може да се рече и дека си се надминал себеси малку. :)
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 19:33 ---
Мурињо има образ и оваа сезона да се жали од судиите. Колку и да си добар стратег, тешко дека ќе има голема почит од неутралните заради вакво однесување.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Одамна немав прочитано некоја глупост од тебе. Добро е, си ја држиш формата. Овојпат може да се рече и дека си се надминал себеси малку. :)
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 19:33 ---
Мурињо има образ и оваа сезона да се жали од судиите. Колку и да си добар стратег, тешко дека ќе има голема почит од неутралните заради вакво однесување.
Вака така ефектот од тоа бедно жалење му успева донекаде. Ете вчера заради константното негово цепидлачење Лас не доби втор жолт. Си има визија човекот, иако знае дека никогаш нема да биде почитуван од големата маса на неутрални фанови, освен на оние фанови на чии тим бил тренер.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
После овие гомнарии прочитани од штала мадрид на фановите на Барса би им препорачал малку поарогантно да се однесуваме кон циганиве овде,а не секогаш да се трудиме реално да им ги објаснуваме работиве кога ионака нема за кого.

ПА НИЕ МОМЕНТАЛНО НАВИВАМЕ ЗА ОФИЦИЈАЛНО СВЕТСКИОТ,ЕВРОПСКИ И ШПАНСКИ ШАМПИОН,А НЕ ТИЕ.
ЧАО ПРИЈАТНО!!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.642
Поени од реакции
34.057
Вака така ефектот од тоа бедно жалење му успева донекаде. Ете вчера заради константното негово цепидлачење Лас не доби втор жолт. Си има визија човекот, иако знае дека никогаш нема да биде почитуван од големата маса на неутрални фанови, освен на оние фанови на чии тим бил тренер.
Јас како фан на Барса прснав кога идиотски му ја подаде топката на судијата, кога се стркала кај него, нервозно затрчано стана и му ја подаде, незнам кој го примети моментот. Човекот е драма и е интересен за фудбалот и го почитувам како карактер. Како начин на игра и стратегии not so much.

За судиите.. сите беа оштетени.
Туку да ја пофалам амбицијата на Реал, отворен фудбал и доста интересен за гледање, залича на моменти на Ел Класико. И друго, да не излезам ептен фин, пошо ипак е фудбал нели, сакам Пепе да умре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom