Fintata e sto zad Busquets ima drug igrac na Barsa i vaka izgleda kako topkata da ja udira negovata raka (rakata na Busquets e dolu i doblizena do teloto). Sakale da ja iskoristat taa druga raka da prikazat penal ama zaboravile da ja izbrisat vistinskata. Eve video, vnimavaj na poslednata snimka od najdobar agol - jasno se gleda deka topkata go pogoduva Busquets vo abdomen.^Октопод
тешко му е на кратеновКој врши притисоци на судиите, кој ги чека пред нивните коли да ги навредува ???
Камп Ноу по завршување на натпреварот.
Кој фотошоп па сеа !? Сигурно Бускец не игра со еден долг еден краток ракав... На клипот што го постира убаво се глеа дека топката му удира у раката, не директно но му удира... Не разбирам што сакате да докажете...
Зборување напразно како и секогас бла бла бла блаТочно дека не ги гледаме судиските одлуки исто, затоа и најдобро е во оваа тема да не се коментираат судиски одлуки. Можам и ја да пишам дека имаше два пенала, дека имаше поништен гол, дека требаше, незнам, Дани Алвес црвен картон да добие, дека требаше уште неколку играчи од Барса да добијат жолти картони, ама не го направив тоа. Така да подобро да се коментира играта, тактичката поставеност, двата прекрасни гола на Дани Алвеш и на Бензема отколку судиските грешки. Ама ај вие си знаете.
Гуглај малку отвори ја вашата ценета Марка, читај ги медиумите, јас не го сликав вашата Марка ја постави сликата и текстотКако бе све знаете бе да му ебам мајката ?Да не сликаше ти ?
Или може ти си оној редарон таму на страна што е ?
Дебили, ве замолувам да го започнете гледањето на видеото од 0:17 секунди и забележете ја раката од Бускец како вибрира. Поздрав.Fintata e sto zad Busquets ima drug igrac na Barsa i vaka izgleda kako topkata da ja udira negovata raka (rakata na Busquets e dolu i doblizena do teloto). Sakale da ja iskoristat taa druga raka da prikazat penal ama zaboravile da ja izbrisat vistinskata. Eve video, vnimavaj na poslednata snimka od najdobar agol - jasno se gleda deka topkata go pogoduva Busquets vo abdomen.
Одамна немав прочитано некоја глупост од тебе. Добро е, си ја држиш формата. Овојпат може да се рече и дека си се надминал себеси малку.Колку треба да си ментален за да скандираш на трибини:''Убиецу,убиецу''?
Па на вистински убијци не им се пее тоа,камо ли на фудбалери.Ебате паметот.
Вака така ефектот од тоа бедно жалење му успева донекаде. Ете вчера заради константното негово цепидлачење Лас не доби втор жолт. Си има визија човекот, иако знае дека никогаш нема да биде почитуван од големата маса на неутрални фанови, освен на оние фанови на чии тим бил тренер.Одамна немав прочитано некоја глупост од тебе. Добро е, си ја држиш формата. Овојпат може да се рече и дека си се надминал себеси малку.
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 19:33 ---
Мурињо има образ и оваа сезона да се жали од судиите. Колку и да си добар стратег, тешко дека ќе има голема почит од неутралните заради вакво однесување.
Јас како фан на Барса прснав кога идиотски му ја подаде топката на судијата, кога се стркала кај него, нервозно затрчано стана и му ја подаде, незнам кој го примети моментот. Човекот е драма и е интересен за фудбалот и го почитувам како карактер. Како начин на игра и стратегии not so much.Вака така ефектот од тоа бедно жалење му успева донекаде. Ете вчера заради константното негово цепидлачење Лас не доби втор жолт. Си има визија човекот, иако знае дека никогаш нема да биде почитуван од големата маса на неутрални фанови, освен на оние фанови на чии тим бил тренер.