Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
AkGs6-bCMAIOmhs.jpg

E оваа не е од пред 2 години. :)

На фејсбук се вртат маубети Касерес не бил добар за во Јуве :pos:...имам само едно нешто да им кажам
middle-finger.jpg

За Сабота се очекува снег во Торино
zl3rso.jpg

Ваква да беше прогнозата за Неапол,при наше гостување таму,натпреварот ќе беше уште од сеа одложен :D.Шала настрана Удинезе доаѓа без неколку првотимци,кои се на купов во Африка,така да само победа доаѓа во обзир :) .

На 8 февруари со Милан во полуфинале на копа, дома, овојпат со реванш :)

Некој викаа дека ги поминал лекарските гледам веќе темница тука и 10 сат скоро така да утре ќе биде официјална презентација не верувам да игра против Удине али во следната ќе биде спремен

Некој викаа дека ги поминал лекарските гледам веќе темница тука и 10 сат скоро така да утре ќе биде официјална презентација не верувам да игра против Удине али во следната ќе биде спремен
брат
CACERES SJUTRA POSTAJE NOVI BIANCONERO
Martin Caceres je stigao u Italiju! Oko 19:00, urugvajski defanzivac je sletio na milanskom aerodromu, zajedno sa svojim agentom Danielom Fonsecom.

Na aerodromu je bilo nekoliko njegovih starih prijatelja iz prethodnog iskustva u Torinu. Pred mikrofonima Sky Sporta, Martin Caceres je izrazio veliko zadovoljstvo što će opet igrati u Juventusu.

"Presrećan sam što se vraćam u Juve. Presrećan sam i što ću raditi sa trenerom kao što je Conte koji me je mnogo želio u svom timu. Nijesam se čuo ni sa kim od mojih bivših saigrača, ali znam da će me Chiellini čekati raširenih ruku."

"Srećan sam prije svega i zbog toga što želim da osvojim Scudetto, jer znam da smo prvi na tabeli i jer je igrati sa Del Pierom u poslednjih 6 mjeseci njegove karijere u Juventus za mene velika čast. On je veliki šampion."

Sada će Caceres otputovati ka Torinu gdje će sjutra posjetiti medicinske preglede i potpisati ugovor sa bianconerima. 26.01.2012 | 21:08

Па ради тоа шо е Уругваец, ги пропушта сигурно првиве 2 (бирократија).

Па ради тоа шо е Уругваец, ги пропушта сигурно првиве 2 (бирократија).
излеа Видал се пожалил на повреда го напуштил порано тренингот денес ама нее ништо сериозно според тутто јуве

На фејсбук се вртат маубети Касерес не бил добар за во Јуве :pos:...имам само едно нешто да им кажам
middle-finger.jpg
Друже и јас читам нешто по фејсбук, али таму стварно имат луѓе што поима немаат од фудбал, не ги знаат играчите а само коментираат така да немат што да се замараме со такви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom