Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.189
Поени од реакции
18.266
Мислам дека е во право
„Ако мене ме прашате, воопшто не сум задоволен како игравме, ама сега победивме, па тоа не е битно. Сега мора да се одмориме, мечот в петок е рано, треба да бидеме свежи. Нема време многу да му ја мислиме, мора да ја добиеме Словенија. Ако го загубиме тој меч – сите треба да се убиеме“, краток, но јасен беше Димовски.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не е,со ваков состав,и ваква игра 5 место О.И. квалификации се скромна утеха,реално.
Ама пред првенството некој да ни понудеше пласман во втора рунда без проблеми би го прифателе.
Бевме тотални аутсајдери на првенството.

P

PewDiePie

Гостин
Ама пред првенството некој да ни понудеше пласман во втора рунда без проблеми би го прифателе.
Eх сега,не генерализирај,кој за што се надевал.

Јас на пример очекував МИНИМУМ пласман на квал. за О.И. ако го остварат тоа ќе бидам задоволен,а ако почнам да мислам што се прокоцкавме.....подобро да не мислам. ;)

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Според кого бевме аутсајдери? Според преофитерите од ЕХФ? Според мене бевме едни од главните претеденти за медал. Али ете не не послужи среќата во некои неатпревари и тоа е. Еден гол ни фали за полуфинале, само еден.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 00:08 ---

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.387
Поени од реакции
47.275
Тоа само ракометно неедуцираните ...
Пораснавме за да сеуште сме со тој лузерски став, Македонија имаше само една '' мала '' фалинка за историски успех, немаа тренер.
Не е крив нит Шундо, нит ракоментарите, нит '' немањето среќа '', криви се одговорните лица од РФМ кои се одлучија Шундовски да биде тренер а не направија напори да го ангажираат Лино.
На Шундовски тој му е капацитетот, не му замерувам, ние секогаш сме пателе, патиме и ќе патиме од оние кои се одговорни за спортот во Македонија, самите од старт удрија ручна на оваа златна ракометна генерација.

Ја на овој пласман не гледам како голем успех, го гледам само како еден добар резултат и ништо повеќе, резултат кој во секој случај не ме задоволува од проста причина што ваква шанса кузнае кога пак ќе добиеме, да ни се поклопи ваква страшна генерација на ракометари со можноста истата да биде бодрена од минимум 5000 навивачи од трибини.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rakata na Mirkulovski e kako tocak pregazen od kola, Stole nema kicma vise, nosot na Jonoski ne e vise nos ama deckite se reseni pod inekcii da igraat pa so saka neka e. :) ali za nekoi ko god only knows toa ne e za pofalbi. (y)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дефинитвно највеке кутек изедоа Миркуловски и Наумче посебно Филип,и денес со Србија го утепаа :( Но голем борец е :vozbud::cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom