Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Мота ни отиде бе ејјј...............Мота. Сега ако за 4-5 дена не земеме каква било замена на таа позиција очекувајте Сулејман да добие првотимски статус. ,,, Кога очекуем некој посаглам трансфер ,,, ни бегаат првотимците.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Moта ќе излезе тешка пичкетина ако бутка трансфер самиот, Морати 100 пати кажал дека никогаш не застанал и нема да застане пред желбите на еден фудбалер, ако Мота со агентов негов го буткаат неговиот излез сега нек иде у три лепе пичке материне.
Не треба да се споменува што Интер значеле за него во кариерата.
Ова ако е неговото Фала ... :facepalm:

Па уште и не бил задоволен од односот на Интер, кој е он да условува сеа за нов договор со заминување во овој дел од годината ? Што направил он за Интер толку многу ? Финале во ЛШ можеше да ги кошта, да се десеше тоа 90% од фановите на Интер убеден сум дека ќе помислеа на негово убиство а 70% од нив истото веќе ќе почнеа да го планираат, 50% од нив и ќе се обидеа да го реализираат тој план.

Пак ќе кажам, нека бутка за заминување, ама не сега, инаку он ако замине 1000% ќе дојде Гуарин, ама нема да биде тоа-тоа бе, башка и во ЛШ нема мислам он право да игра, Раниери ќе го игра Занети таму и ќе иде на што помали порази против големите тимови од Англија и Шпанија.

п.с. Инаку клубов има подршка од мене што не му го продолжува договорот.
Да бе, се пласиравме, Педро педер, да не се пласиравме, Мота ќе бил крив. Ја кренал раката високо. Не заебавај.

Мота е еден од најзаслужните играчи за трофејот, сигурно се сеќаваш и на мечот со Челзи на Стемфорд ама и воопшто, да го немавме на таа позиција Мунтари ќе дојдеше до израз и сега немаше да го правиме овој муабет.

Клубот треба да најде заеднички јазик со играчот, се разбира дека нема да му удоволат на барањата но треба да се најде некоја средина, посебно што имаме играчи како Мунтари и Кордоба кои не играат а земаат одлични пари. Ако клубот во ниеден момент не запна да го продаде Кордоба заради „заслуги во минатото“ и великодушно му дава 3 милиони годишно иако овој не игра, не гледам зошто толку принципиелност со Мота кој барем беше важна алка од победнички тим.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 20 Obi; 10 Sneijder, 22 Milito.

A disposizione: 1 Julio Cesar, 2 Cordoba, 37 Faraoni, 11 Alvarez, 18 Poli, 28 Zarate, 30 Castaignos.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Ќе има негде на нашиве телевизии или на нет ќе ја глеате?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
На нет, плус ќе ги има Примавера на стрим од 20:30...

Македонија, Интер, Интер Примавера...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.762
Да бе, се пласиравме, Педро педер, да не се пласиравме, Мота ќе бил крив. Ја кренал раката високо. Не заебавај.
Го удри за жолт а имаше веќе жолт, значи како и да е Мота во тој случај заслужи жолт картон, тоа што Бускетс симулираше тежок удар у глава не го замерува фактот дека Мота тука заслужи чист жолт картон што по автоматизам значеше и црвен. Подлегна на притисокот и се изглупира многу рано а на Барса толку им требаше тоа да го искористат.

Е сеа он доби директен црвен што е најмалку битно во таа ситуација зашто и онака заслужи да биде избацен од терен.

Дека има заслуга таа година, има, дека истата е голема, е, ко и онаа на останатите од таа генерација, дека можеа без него таа година, можеа, и против Барса со играч мање и против Баерн во финалето, не беше до тој степен значаен за тимот ко Снајди, Ето, Милито, Маикон, Камби, Занети.
Ама нека не глуми сеа лудило и нека не условува со заминување, бар не овој период, за летоска кој го ебе ич нема да ми чуе, ама ептен е егоманијајално ова понашање или нов договор или сега сакам да си заминам, а сам е свесен дека тимот со тоа ќе изгуби многу во овој дел од годината, a и он со неиграњето во ЛШ.

Заедничкиот јазик во оваа ситуација е Мота да си оди во текот на летото, не сега, срамота тешка ќе е за него да не се согласи на вакво нешто.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 20:23 ---
Мота ни отиде бе ејјј...............Мота. Сега ако за 4-5 дена не земеме каква било замена на таа позиција очекувајте Сулејман да добие првотимски статус. ,,, Кога очекуем некој посаглам трансфер ,,, ни бегаат првотимците.
Не е ништо сигурно бе. :)
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 20:28 ---
На нет, плус ќе ги има Примавера на стрим од 20:30...

Македонија, Интер, Интер Примавера...

Бенесепшн

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Снајдер не му оди нозе ќе крши може да го казнат за ова.
А и како само себичен беше Мота сам влегува тој си шутира а двајца пред него.
Се гледа има притисок сака гол да даде да покаже нешто.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Јас гледам просечно накај лошо.Снајдер ако не го извадат добива црвен многу е нервозен.
Наполи има шанси не ги искористија.
Немаше се на се убав фудбал.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Како играме, гледа некој?
Катастрофално...
Али играта не е толку лоша како понашањето на Снајдер. Шутира кога го има слободен Мота, го згази намерно Гаргано, шутира 3 секунди по свирка на судијата, се буни за се и сешто... Се на се, Снајдер изглеа кур го боли за Интер повеќе...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
А каде гледате, пренесува некој или...? Дајте стрим да гледам второ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.762
Само продолженија да нема, ко лани, и нека не се повреди некој играч.
Читам Снајдер ептен нервозен бил, Раниери на англиски терал дур го смируел а овој му рекол дека нема шанса добро да игра, како што разбрав нервозен бил што грубо играле врз него.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Катастрофално...
Али играта не е толку лоша како понашањето на Снајдер. Шутира кога го има слободен Мота, го згази намерно Гаргано, шутира 3 секунди по свирка на судијата, се буни за се и сешто... Се на се, Снајдер изглеа кур го боли за Интер повеќе...
A kogo go boli kur za Inter? Morati, Branka?

Kako mu vleze samo ej, ne znam kako ne mu ja skrshi nogata, da mu vleze nekoj taka na snajder chao chao kariera. Kolku mu ja promashuvaat pozicijata bre toa e chudo edno. Neka gledat kade go igrashe Murinjo i tochka...

4-4-1-1 so igrachite sto gi imame e mnogu pati polosha formacija od 3-4-3 isto so igrachite sto gi imame.

Kajgana Shop

На врв Bottom