Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ст. Труден - Вестерло 1 2.1 20:30

Ст. Труден се последнопласирана екипа во Белгија и им е потребен секој бод. За овој натпревар тие ке бидат без
голман: Van Crombrugge 1/0
напад: Andrade 0/0, Reza 18/10(овој им е клучен играч), Bertjens 7/0
средина: Daerden 14/1, Taelemans 6/0
А во тимот се враќаат: defender Bysens 15/1, attack Okotie 8/1, midfielder Christ 9/1.
Вестерло имаат доста проблеми со играчите и им недостигаат дури 12 играчи. Ке брани третиот голман а имаат доста проблеми во нападот и одбраната.
голмани: Deelkens 16/0, Roef 1/0
одбрана: Vanaudenaerde 5/0, Cardoso 6/0, Van Hout 9/0, Wils 11/2, Cabeke 13/0, De Greef 20/0
средина: De Petter 20/3
напад: Arbeitman 9/4, Owusu 8/2, Marcao 5/1
Во тимот се враќаат: midfielder Farsi 11/0, attack Dekelver 16/2.
Вестерло има гол разлика од 18:37 а играчите кои отсуствуваат за овој натпревар постигнале вкупно 12 погодоци.

ЗНАЧИ НЕ КОПИРАЈ ОД ПРОФИТЕРИ ! Се прајш манга нешто овде а сите типој со анализи последнава недела шо ти се пишани ти се копирани. ЈАК СИ ЈАК :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Нашиве ракометари се извор на злато :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
За нашите уште не се знае коеф. со Словенија.
Има коеф. за полуфиналните натпревари ама не и за нашиот натпревар.
Реално нашите се подобри од Словенија.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
ЗНАЧИ НЕ КОПИРАЈ ОД ПРОФИТЕРИ ! Се прајш манга нешто овде а сите типој со анализи последнава недела шо ти се пишани ти се копирани. ЈАК СИ ЈАК :)
?????? Не сум у групата и во форумот одамна, не копирам од таму туку од www.leaguespy.com !!!!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Значи многу ми е мило шо сите ве турна РЕАЛ. Ко нема никош да не фатите !

М

Мартин`

Гостин
Нашиве ракометари се извор на злато :icon_lol:

Оти не ги пишувам јас :D Кога почнавме им лупав пари да победат и де нерешено де ќе изгубиме, сега не пишувам и тепаме. Затоа и нема да пишам додека заврши да ги тепаме и останатите утакмици со Словенија пр сега.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Оти не ги пишувам јас :D Кога почнавме им лупав пари да победат и де нерешено де ќе изгубиме, сега не пишувам и тепаме. Затоа и нема да пишам додека заврши да ги тепаме и останатите утакмици со Словенија пр сега.
Си требало да ги играш хендикеп како мене :).
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 00:54 ---
http://www.odds1x2.com/Handball/European-Championship/Odds/macedonia-vs-slovenia/

Словенија е послаба од Србија,ние играме на домашен терен и коеф. е 1.85? За мене ова е супер.
Се надевам нема да падне како со Србите.

А

Анноун

Гостин
На бвин коефициентот за да победи Македонија против Словенија е 1.80 . Јас земав доволно од нашиве , оваа ќе ја гледам рекреативно , вие како сакате .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
На бвин коефициентот за да победи Македонија против Словенија е 1.80 . Јас земав доволно од нашиве , оваа ќе ја гледам рекреативно , вие како сакате .
Зафркнати ми се нашиве и мене.И за денеска не ми беа сигурни ама си реков што ги ебам ќе ги сечам па фатив.
За со Словенија ќе видам дали пак како со Србиве или за помалку ќе ги уплатам.

А

Анноун

Гостин
Зафркнати ми се нашиве и мене.И за денеска не ми беа сигурни ама си реков што ги ебам ќе ги сечам па фатив.
За со Словенија ќе видам дали пак како со Србиве или за помалку ќе ги уплатам.
Да , ама има голема разлика од денешната и онаа во петок . Денес знаевме дека србија ќе игра без првиот голман и без најдобриот стрелец, и дека не им е битен мечот , за разлика од нас.

Во сабота се работи за квалификации за олимписки , а башка и нашиве се полумртви веќе . Така да , само ќе си навивам , нека победат , не ми требаат пари .

L

Löwe

Гостин
Колку ќе биде коеф. за Македонија со Словенија знае некој?
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 01:35 ---
Можам ли Милан да го играм сингл за 1000? Ќе победи? Со каков состав ќе игра? Повредени некои?
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 01:36 ---
Можеле и поголем од 1.80 да дадат за Македонија.. Дај боже да се крене :)

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Колку ќе биде коеф. за Македонија со Словенија знае некој?
--- надополнето: Jan 26, 2012 12:35 AM ---
Можам ли Милан да го играм сингл за 1000? Ќе победи? Со каков состав ќе игра? Повредени некои?
--- надополнето: Jan 26, 2012 12:36 AM ---
Можеле и поголем од 1.80 да дадат за Македонија.. Дај боже да се крене :)
milan morash da go igrash minimum na 10 000... 1000ka nemoze :D :D :D :P

Kajgana Shop

На врв Bottom