ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
И шо ќе напраат? Ќе си ги повлечат околу 100 луѓе на пример документите, ќе изгубат за џабе една година... А другите (ние) ке се влечкаме по 100 пати на преполагања на еден ист материјал...
Не ни беше кажано дека ке се мења системот... Дознавме дури кога дојдовме првите денови на предавања.. Тоа не е фер ниту професионално.. Да кажеа порано, пред уписи сигурно ќе имаше помал број на пријавени... Може да се пушти некое петицијче...
Беше кажано во прирачникот кој го добивме на денот на запишување односно од кога им плативме 100/200 евра :icon_lol: .

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Ќе може некој да ми каже дали сигурно има казнена сесија во Март? Зашто ги паднав сите 4 и да знам дали да си ги повлечам документите, зашто со ваков старт, ако ми останат 4 за у Јуни тешко ми се пишува и нема никад да го завршам правен.

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Luge kazete mi setase Kandikjan i stojkov mn koga polagavte vcera, i
ja popraven polagav i sea na 31 mora da idam, i kazete mi strogi se onaka da ne mozes da mrdnes ili porelaksiran e ispitot i da dali moze usno da idam i na 31 ili ne

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Другари како е Социологија кај Бачовска на испит, утре се полага усно па да знам шо да очекувам?

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
Ќе може некој да ми каже дали сигурно има казнена сесија во Март? Зашто ги паднав сите 4 и да знам дали да си ги повлечам документите, зашто со ваков старт, ако ми останат 4 за у Јуни тешко ми се пишува и нема никад да го завршам правен.
sekoja godina ima!

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
osven sto ke go prezapises si plakas i 1000 kako za kaznena sesija bar do sega taka bese
Знам дека имаше нешто со 1000 денари, очигледно јас сум си разбрала како што мене ми одговара :confused: Фала на информација

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
Luge kazete mi setase Kandikjan i stojkov mn koga polagavte vcera, i
ja popraven polagav i sea na 31 mora da idam, i kazete mi strogi se onaka da ne mozes da mrdnes ili porelaksiran e ispitot i da dali moze usno da idam i na 31 ili ne
hahahhaahhah Абе Кандикјан само се смее се заебава, Стојков мн е релаксиран, нас писмено никој не не глеаше... Мн е опуштено, ваљда зашо ни е прв испит...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
hahahhaahhah Абе Кандикјан само се смее се заебава, Стојков мн е релаксиран, нас писмено никој не не глеаше... Мн е опуштено, ваљда зашо ни е прв испит...
Кај Кандикјан на писмениот дел бараше пријавни листови или само кај тие усно шо полагаја ?

Пошо на известувањево од на правен пишит само за тие шо полагаат усмено :
http://www.pf.ukim.edu.mk/ShowAnnouncements.aspx?ItemID=1227&mid=621&tabId=1&tabindex=0

O

Orion.

Гостин
1.Стварно денес положив 68 поени вкупно иам, ми фали бод за седмица, ке ми стаи ли Родна 7:) ?
2. Дали во казнената сесија во Март можам да полагам само есеј? Колоквиумите ми се супер, а терминот за есеј го утнав?
3. Кога почнуваат предавањата летен семестар?

Член од
28 јули 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
Дечки дај кажете тие што полагавте денес социологија на право каква е Јасна дали тешки прашања поставува дали е напнато дали се полага бар со 6 ?

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
1.Стварно денес положив 68 поени вкупно иам, ми фали бод за седмица, ке ми стаи ли Родна 7:) ?
2. Дали во казнената сесија во Март можам да полагам само есеј? Колоквиумите ми се супер, а терминот за есеј го утнав?
3. Кога почнуваат предавањата летен семестар?
1 .da ke ti dade bod za 7
2. da moze ama pak se plaka 1000den
3.pocnuvaat odma posle ispitite koga ke zavrsat nekade 6 februari bi trebalo

Kajgana Shop

На врв Bottom