ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
В

Вори

Гостин
Aјде бе нека тепа Шведска,нека не бидат лузери и вечито позади Данска.Ајде тепајте за нас не бидете гнаси.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Имало Господ... а незнам зашто, но јас верувам и убеден сум дека денеска еден ангел на небото кој пред 31година се родил на земјата ќе направи чудо и ние ќе влеземе во 1/2... Речиси сум сигурен дека ќе ни помогне, ама останува да почекаме...

Член од
15 јули 2011
Мислења
201
Поени од реакции
117
Еј абе дај некад дојдат повеќе публика наша да бодри Швеѓаниве читав дека овие 1000 со карти од влада што отишле ќе присуствуваат и на шведска - данска али ваљда и останативе може да ги пуштат. Да имаат некоја мотивација Швеѓаниве :D
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 18:08 ---
Еј абе дај некад дојдат повеќе публика наша да бодри Швеѓаниве читав дека овие 1000 со карти од влада што отишле ќе присуствуваат и на шведска - данска али ваљда и останативе може да ги пуштат. Да имаат некоја мотивација Швеѓаниве :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова не е фер. Овие немаат милост. Ајде да видиме дали сум песимист или реалист. Гоу Шведска.

Инаку Дојчлан Ауфидерзен заедно сосе говедоно Доминик Клајн кој е најголем фејл на првенството. Ниедна победа не вреди колку две повреди од онаков карактер. Срамота!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако немавме среќа против Данска, редно е тие вечер да ја немаат против Шведска. Ајмо Ким Андерсонее !

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Сега Шведска е елиминирана и би играла само за нас пошто по се изгледа што и да биде они се последни во група.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Пи*ку матер, срце ќе ми излезе....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сите сакаме 1/2 финале ама борбата за 5-то место и тоа како е веќе голем успех.Конечно нешто во наш прилог да оди.Уште не е завршен натпреварот...но ако се случи такво нешто чартер лет за Бг одма фаќам.

P

pepito*

Гостин
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 18:08 ---
Брат, ако имаш карта за една утакмица, имаш за сите. Со иста карта се влегува на сите натпревари, само не смееш да излезеш, ако излезеш не се враќаш.

П.С. Со Данска бев и не одам повеќе, дај боже јас да сум баксузот за Европсково

P

PewDiePie

Гостин
Не бе чекај,дај намалете еуфорија,ова му доаѓа исто како пољаците што се надеваат дека ние ќе изгубиме од србија,а се знае дека србите нема ни да играат,исто и швеѓаниве соседи се,не се балканци да се заебат меѓу себе,тие на светско на фудбал наместија 2-2 зошто така им одговараше па сега.....

Скандинавци се тоа. Нема шанси Шведска да ја тепа данска.....У ПИЧКУ МАТЕРИНУ !

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Тешко Шведска да ја победи Данска, не дека се појаки, туку на комшиска база ќе им ја пуштат.Ете колку не чини тој гол на Данска во последната секунда.Со тој бод и победа против Србија ќе бевме полуфиналисти.

Kajgana Shop

На врв Bottom