ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
Aјде бе нека тепа Шведска,нека не бидат лузери и вечито позади Данска.Ајде тепајте за нас не бидете гнаси.

Имало Господ... а незнам зашто, но јас верувам и убеден сум дека денеска еден ангел на небото кој пред 31година се родил на земјата ќе направи чудо и ние ќе влеземе во 1/2... Речиси сум сигурен дека ќе ни помогне, ама останува да почекаме...

Еј абе дај некад дојдат повеќе публика наша да бодри Швеѓаниве читав дека овие 1000 со карти од влада што отишле ќе присуствуваат и на шведска - данска али ваљда и останативе може да ги пуштат. Да имаат некоја мотивација Швеѓаниве :D
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 18:08 ---
Еј абе дај некад дојдат повеќе публика наша да бодри Швеѓаниве читав дека овие 1000 со карти од влада што отишле ќе присуствуваат и на шведска - данска али ваљда и останативе може да ги пуштат. Да имаат некоја мотивација Швеѓаниве :D

Ова не е фер. Овие немаат милост. Ајде да видиме дали сум песимист или реалист. Гоу Шведска.

Инаку Дојчлан Ауфидерзен заедно сосе говедоно Доминик Клајн кој е најголем фејл на првенството. Ниедна победа не вреди колку две повреди од онаков карактер. Срамота!

Ако немавме среќа против Данска, редно е тие вечер да ја немаат против Шведска. Ајмо Ким Андерсонее !

Сега Шведска е елиминирана и би играла само за нас пошто по се изгледа што и да биде они се последни во група.

Сите сакаме 1/2 финале ама борбата за 5-то место и тоа како е веќе голем успех.Конечно нешто во наш прилог да оди.Уште не е завршен натпреварот...но ако се случи такво нешто чартер лет за Бг одма фаќам.

--- надополнето: 25 јануари 2012 во 18:08 ---
Брат, ако имаш карта за една утакмица, имаш за сите. Со иста карта се влегува на сите натпревари, само не смееш да излезеш, ако излезеш не се враќаш.

П.С. Со Данска бев и не одам повеќе, дај боже јас да сум баксузот за Европсково

Aјмо ШВЕДСКА !

23-swedish-girl.jpg

Не бе чекај,дај намалете еуфорија,ова му доаѓа исто како пољаците што се надеваат дека ние ќе изгубиме од србија,а се знае дека србите нема ни да играат,исто и швеѓаниве соседи се,не се балканци да се заебат меѓу себе,тие на светско на фудбал наместија 2-2 зошто така им одговараше па сега.....

Скандинавци се тоа. Нема шанси Шведска да ја тепа данска.....У ПИЧКУ МАТЕРИНУ !

Тешко Шведска да ја победи Данска, не дека се појаки, туку на комшиска база ќе им ја пуштат.Ете колку не чини тој гол на Данска во последната секунда.Со тој бод и победа против Србија ќе бевме полуфиналисти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom