Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Абе каква продажба, не треба воопшто да се размислува за некаква продажба на Мота во овој дел од сезоната, не смее тоа да се случи, друг ваков играч немаат, каков Куцка какви бакрачи, исто и Сахин, до сега нема изиграно меч, дур се адаптира дур влезе во натпреваруавчки ритам ( под услов пак да не се повреди ) ќе почне наредната сезона.

Не дека нешто Мота ми е омилен, она со Барса не му го забораив, ми скрати 20 години живот со оглед на помислата која ја имавме сите тогаш, како по ѓаволите ќе издржат до крај против Барса на нивни терен, но само во летен период ќе ми беше сеедно дал ќе замине или не, постои голем простор да се купи друг играч за тој дел од теренот и да се адаптира во тимот. Но сеа не е лето, најсјебаниот период од сезоната е дојден, колку фалеше Мота видовме со Лацио кога таму играше Занети, креативна дупкетина имаа во средината.

Инаку Бранка во Бразил беше првенствено да ги финализира работите за Хуан, за Лукас од наредно лето ќе се отвори простор за купување, освен ако веќе не договориле нешто сега па тогаш само да се формализираат нештата.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

Dobro bre neli trebase troskoite za plata da se nammalat so prodavanjeto na eto?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
@ Syn, tebe ako ti skratil 20 godini Mota protiv Barsa, mene mi skrati 100, od prosta prichina sto ne otide posle da mu ispoebe mater ama ovoj pat vistinski na Buskec, onaka dur lezese da go gazi so kopachka, jas taka bi napravil. :icon_lol:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Dobro bre neli trebase troskoite za plata da se nammalat so prodavanjeto na eto?
Имаше некој кризен закон 10’% плус Снајдер поголема плата има плус Форлан и уште неколку играчи имаме толку е.

Само смешно ми е Кордоба да зема колку занети а овој минута нема пропуштено Киву зема повеке од него.
Занети треба да е во врвот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Па им стои у договор секоја година за колку да им се покачува платата ваљда, и на Занети му е покачена исто, и Коутињо ситнурај повеќе зима, исто и Маикон ... сеа за другиве ме мрзи да глеам.
Ништо чудно нема тука. :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Заебите платите една ваша анализа,доколку мурињо како што тврдат речиси сите весници и медиуми тој планире да го напуште реал летто.Има ли можности да се врати во интер,и доколку се врати ќе го пофторе ли успехо?
Од друга страна доколку мурињо сака во интер а морати како што гледам го посакува гвардиола.За кој ќе се одлучи морати доколку треба да бире меѓу двата менаџери?Ваше мислење?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Rumored 2012/13 #Inter home & away shirts!​
Уште е рано за вакви работи, знам дека фцинтерњуз објавија али рано е, искрено мене ми се свиѓаат бајаги овие варијанти само незнам од каде е ова со црвенава боја за гостинскиот дрес, инаку одлични се дизајниве, дури и предвиделе дека италијанско ќе освојат сезонава али купот не. :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Овој црн-плав дрес, изгледа се воделе по тој првиот дрес на Интер што бил. :)
Јаки се :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
:D
Па купот утре само на среќа да ги тепаме Наполи, ако излеземе со тој состав, 4-4-1-1 тешко ќе се игра, плус ако Наполи игра со прв состав ќе биде тешко.
А Јувентус ја утепа Рома денеска, изгледа многу го сакаат купов, како ЛШ им е, 2 фрот каде што играат, не е мала работа.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.766
Од купот најдобро е да се излезе али Раниери сериозно го сватил очигледно, она со Лацио што го видовме делумно беше и поради заморот од мечот со Џенова, а со таква игра тешко дека пак така на сила ќе победат.

Инаку Касерес најверојатно оди во Јувентус, со тоа веќе ќе немаат право за уште еден non EU фудбалер, алудирам на Гуарин, но пак ќе кажам, прашање е колку моментално Интер се заинтересирани да го купат. И летово што помина се поврзуваа со него но тогаш Порто многу повеќе бараа од ова сега, одличен фудбалер е и ако сакаат да проработи асално Пацини, овој е едно од тие решенија, пола голови на Фалкао минатата година беа со асистенција на Гуарин.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.491
:D
Па купот утре само на среќа да ги тепаме Наполи, ако излеземе со тој состав, 4-4-1-1 тешко ќе се игра, плус ако Наполи игра со прв состав ќе биде тешко.
А Јувентус ја утепа Рома денеска, изгледа многу го сакаат купов, како ЛШ им е, 2 фрот каде што играат, не е мала работа.
Па не играат во Европа така да не им е проблем да играат добро и во купот. Е веќе од наредна сезона и они ќе калкулираат со купот. Искрено да сум Раниери би пуштил втора постава утре, едноставно далеку побитна е утакмицата со Лече. Навидум изгледа дека треба да победиме лесно ама тие шугавите екипи ко Лече, Новара и компанија се најгадни за победување и затоа ни е потребен свеж тим за во недела.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Изјаватан а марадонис наркотис-марадона :
„Мислам дека Гвардиола би сакал да го преземе Интер истиот ден кога ќе се одлучи да ја напушти Барселона. Веројатно ќе добие понуди од сите страни на светот, но ќе се одлучи за Интер. Тој е одличен тренер кој има можност во Барселона да работи со најдобрите играчи на светот“

Иначе интер -наполи не ми се верува дека и мацари ќе излезе со прва постава и двата тима ќе настапат со комбиниран состав.Мој тип за резултатот ќе биде 1-0 за интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom