- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Франција аут од борба за медали - Уффф кои мераци ........
Копљар Разбијач !!
Копљар Разбијач !!
Тоа е ти е џабе србиве се прават нешто јаки демек ќе ги здробат хрвативе ама хрватите им беа околу 500 у вршац и сега околу 4000 во нови сад а они пред 3 год едвај во првата фаза во пореч имаа 100 души а во задар немаше ниту еден србин на крај искочи дека хрвативе имаат поголеми муда од србитеhttp://www.jutarnji.hr/neredi-u-novom-sadu--hrvatski-navijaci-napadnuti-kamenjem-i-sjekirama-u--sacekusi-/1002187/
Каде беа хероиве да се нацртаат во Задар или во Пореч пред 3 години ?
Ебате клошарите,што постигнале.....искаменувале неколку коли на идење.......свака част.Уште похеројско нешто им беше земањето на данското знаме во Белград.Се кладам дека тешка борба билa за знамето со данските пензионери...........
Малце бројкиве не се тие......имаше едно 30-40 души во Задар чувани ко бели мечки од полиција на секој чекор со трубачи дојдени да надгласаат цела сала.Тоа е ти е џабе србиве се прават нешто јаки демек ќе ги здробат хрвативе ама хрватите им беа околу 500 у вршац и сега околу 4000 во нови сад а они пред 3 год едвај во првата фаза во пореч имаа 100 души а во задар немаше ниту еден србин на крај искочи дека хрвативе имаат поголеми муда од србите
Слично ко хрватските лани на СПауууу, ова до сега го немам видено, а ги следам ракометниве првенства и ЛШ редовно веќе 13 тина година- двата голмани на Унгарија, во мечот со Словенија одбранија 4 удари. Во проценти 7. СТРАОТНО... скраја да е...
оууу премија беа за нив. две одбрани ги запишаа во последните 2 минути кога веќе беше се решено. Инаку Словенциве играат одлично на првенствово и има многу млади ракометари кој се надевам ќе прераснат во добри играчи. Би било интересно да ги видиме против нас во борба за 5 то место, што би било и директен меч за квалификации на ОИ.Слично ко хрватските лани на СП
И во Белград имаше сумњиви Срби од по 20-25 години кои шетаа во групи од 5-6 и добар дел од нив со burbery капи, баш ги забележав и пред и после утакмицата како се врткаат блиску Македонски фанови. Само нема што да направат и да сакаат на нашите знаат лесно може да го јадат, на секои 10 метри наши имаше во радиус од 2-3 километри од салата така да и да украдеа наше можеше лесно да налетаат на други наши и да фанат бонусhttp://www.jutarnji.hr/neredi-u-novom-sadu--hrvatski-navijaci-napadnuti-kamenjem-i-sjekirama-u--sacekusi-/1002187/
Каде беа хероиве да се нацртаат во Задар или во Пореч пред 3 години ?
Ебате клошарите,што постигнале.....искаменувале неколку коли на идење.......свака част.Уште похеројско нешто им беше земањето на данското знаме во Белград.Се кладам дека тешка борба билa за знамето со данските пензионери...........
И, Хрватите се во некој голем филм и изиграваат некои големи католици, а тоа што скандирале „кој не скаче, православац је“ треба и тебе да те загрижи, затоа што и ти си православен христијанин.И мене ми се гади да ги слушам Хрватите како се просеруваат и омаловажуваат православни христијани.Тие си имаат проблем со Србите, а не со сите православни.Не се само Србите православни.Да бе гнидиве, глеам и на фб групава на Гробари се фалеа со Дансково знаме, па денеска Хрвативе пееле Ко не скаче, православац је, епа ќе пеат, ги има околу 4000 во Нови Сад сигурно во БГ ќе одат уште повеќе, а како што рече каде беа тие во Хрватска.Ама ако ќе ги плеснат сега и тоа плескање.
se mislam deka hrvatska ke izgubi...............za zal
a i slovencite ke tepat............aj da vidam dali ke pogodam nesto
eve zosto mislam deka slovenija ke pobedi....igraat pobrz rakomet od unagrcite ama imat problem so bekovite.......ako igra 6-0 ungarija tesko deka slovenija ke tepa se drugo ke znaci samoutepanstvo
Знаев дека ќе се вмешаш ти во муабетов, секогаш која ваква тема во прашање тука си..Мене да ти кажам ич не ми чуе за ова, што ако се православни да не сакаш да ги бранам Србите, едноставно ми се гади од нив, поќе си ги сакам Хрватите.Не е важно на кој начин битно си ги поздравиле ,, браќата.,,И, Хрватите се во некој голем филм и изиграваат некои големи католици, а тоа што скандирале „кој не скаче, православац је“ треба и тебе да те загрижи, затоа што и ти си православен христијанин.И мене ми се гади да ги слушам Хрватите како се просеруваат и омаловажуваат православни христијани.Тие си имаат проблем со Србите, а не со сите православни.Не се само Србите православни.