Илјада билети и бесплатен превоз со воз за натпреварот Македонија - Србија

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
јас ќе аплицирам бе , и ако добијам нема да одам утре на испит иако толку учев :) а ако ме вратат ме вратат сабајле јбг. тогаш ќе си одам на испит хахаха

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
На грешките некој учат, а на нашивме меморирано им е само да ги повторуваат. :facepalm::ROFLMAO:
Владата на Република Македонија ја информира јавноста дека е обезбеден бесплатен железнички превоз и билети за 1000 македонски граѓани кои што во текот на утрешниот ден ќе може да присуствуваат на ракометниот натпревар Македонија-Србија, што во рамки на Европското првенство во ракомет се одржува во Белград, Република Србија.
Заинтересираните лица денеска (вторник, 24 јануари 2012 година) ќе може да аплицираат наwww.ovaemakedonija.mk од 17 до 19 часот, а изборот ќе се направи во 19.15 часот преку директен пренос на првата програма на Македонската телевизија.
Трошокот за железничкиот превоз го покрива Владата на Република Македонија, додека билетите се набавени од страна на ГП Пелистер.
Со ова веруваме дека ќе се даде дополнителна поддршка и стимул на утрешниот натпревар на Македонската ракометна репрезентација.

Име
Презиме
Email
Телефон
Населено место
Број на пасош
Код за верификација

[ Создади друг код ]
Ве молиме пополнете ја апликацијата со точни податоци.

Апликацијата се пополнува само еднаш. Доколку некој корисник ја пополни апликацијата повеќе од еднаш автоматски ќе биде отфрлен од извлекувањето.
Со пополнување на оваа апликација потврдувам дека ќе ги почитувам домашните закони и законите на земјата домаќин на Европското првенство во ракомет - Србија 2012. Организаторот нема никаква одговорност доколку некој од апликантите ги прекрши законите.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Баш ме интересира како ќе се организираат сега...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Нема ништо да изгубам ако аплицирам,па ке видиме што како,иако несрекник сум од маленак пак ке аплицирам :D

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.378
Поени од реакции
326
A vo kolku ustvari trgnuva vozot?Bi trebalo okolu 7,bi imal vreme do okolu 17 h da e vo BG!!Ili pak vo 4,da ne moze nikoj da dojde!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.738
Ха, сега не може да се аплицира со ЛК :D

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Овој пат ќе биде поорганизирано пред влегување во воз. Добитниците ќе бидат објавени со име, презиме и населено место. Ќе има и распоред во кој вагон ќе бидат сместени. Билетите ќе се подигаат на железничка станица на пунктови и само со билет ќе може да влезе во возот.

а ке може ли само со лична карта?

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
На некого му го покажува ли кодов за ВЕРИФИКАЦИЈА???

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Де бе толку ли е тешко да се организира, знаете зошто дојдоа повеќе луѓе отколку што требаше ? Бидејќи списокот беше закон, кажуваат име и презиме само, а не е само еден Стојан Иванов во Македонија (го земав ова име за пример) и така се излажаа сите, сеа следниов пат на списокот за извлечени нека објават и број на лична карта за да знаат кој добил, и утре тие што се вистинските добитници нека отидат во Скопје со лична карта и нека ја покажат и чао пријатно... а не вака крижи мижи да си играме :confused:
Сепак не знам дали е дозволено да се објавува бројот на личната карта :unsure:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Се мислам дали да аплицирм :confused:
Знам дека ќе биде калакурница, а и шансите да ме извлечат се мали, ама ми се идеееееееееееееееееееееееееее:place:

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
аман луѓе мене пасошот ми е истечен,не може веќе со лична карта...НЕЛИ МОЖЕШЕ СО ЛИЧНА КАРТА,СЕГА НЕ ЕЛИМИНИРААТ ВАКА....РЕЗИЛ МАКЕДОНСКИ

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
аман луѓе мене пасошот ми е истечен,не може веќе со лична карта...НЕЛИ МОЖЕШЕ СО ЛИЧНА КАРТА,СЕГА НЕ ЕЛИМИНИРААТ ВАКА....РЕЗИЛ МАКЕДОНСКИ
а сигурно ли неможе со лична карта,оти по фб викаат дека може со лична карта.
шо е битно со што ке минеш граница..

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
се блокира страната ихуууууууууу

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@ovaemakedonija.box4music.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Kajgana Shop

На врв Bottom