NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
L

Löwe

Гостин
За Хауард само Бајнам ќе го трејднат и уште некој пик изгледа или некој од клупата, Гасол ќе си остани. А инаку не да летаме, туку дека ќе има трејдови во Лејкерси ќе има, вака не ја бива. А за дерон ќе видиме, па и Волтон и Артест нека бидат :) кога им бара трејд ќе го даат и оро ќе играат :) Moже да биди Блејк и Морис, или Блејк и Фишер, или Блејк и пикови од кај да знам :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Од каде сега Хауард? Нели е блокиран тој трејд од Штерн?
Како и да е, уште од старт е педерски односот на Штерн во однос на тој трејд, на Мајами се дозволи да истрејдува играчи и да доведе еден Бош и Леброн у екипа, заедно со Вејд. Како и да е, Мајами секогаш се испукаат на почеток, после ќе паднат.

Додека за Лејкерси, не знам што да коментирам, уште од старт реков дека Браун не е тренер за Лејкерси, и дека никад никој нема да може да го замени големиот Џексон.
Браун сеуште не е свесен дека е во Лејкерси, мизерна, подпросечна игра на сите натпревари, и одбрана се тапа, као он знаел одбрана да игра, дрво ниедно, нејќам да го видам.
Ако гледаш така никој неможе да го замени Фил барем во наредните неколку години.А за Хауард никад не бил блокиран трејд зошто се уште немало конкретна понуда од Лејкерс

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.952
Поени од реакции
23.451
хахаха соу мач вин со лонгорија !

него само на мене не ми е јасно, како овој никаков Вош ги тепаше Дурантси ??

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
орландо доста трауми си имат од бостон, оваа + ќе им дојде :icon_lol::icon_lol:

G

grande-juve

Гостин
него само на мене не ми е јасно, како овој никаков Вош ги тепаше Дурантси ??
затоа што решив првпат да изиграм едно ливче со нба оваа сезона, нормално за тандерс, вториот пат ја имав детроит-портланд 2-ка, ако некој се прашува како пистонси тепале:facepalm:, без навреда марли:)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
ajde be sho e frkava so Miami nemozat na Cleavlend da im napravat serija..

Kajgana Shop

На врв Bottom