jas ja imam vitarata, ako si za zamena, ponudi nesto sto go nemam a sto ti e duplikat. i fiatot mislam deka go imam dva pati. baram samo 1/43kolku ja sitkas vitarata i fiatot?
jas ja imam vitarata, ako si za zamena, ponudi nesto sto go nemam a sto ti e duplikat. i fiatot mislam deka go imam dva pati. baram samo 1/43kolku ja sitkas vitarata i fiatot?
Еве ѕирни тука, вакво нешто ти треба :Имам сијалички,тенки жици,прекинувачи,пиштол за пластика.........,само немам време да го реализирам проектот.Се надевам во најскоро време дека ќе почнам со проектот па ќе постирам слики.![]()
Eј па и вие, како кој знае колку пари да се.ajde be neka kaze nekoj za kolku pari mozat da se prodadat![]()
Абе оно коа ќе видиш,кај бурагото,треба само да не е искршена....а за бојата,ко што глеам дека сте талентирани,и сте креативни,можете да си ги дотерувате по желба.Eј па и вие, како кој знае колку пари да се.Договорете некоја симболична цена за тие што се оштетени, а тие што се сочувани, ете како нови (150-200 ден.), нема врска колку се стари, сепак се Bburago - размер 1/43, нели.
Но сепак останува да се договорите вие двајцата.
Да, да, тука си во право за цената, смешно е. А околу синтименталноста и тие ствари.... тогаш зошто ги продаваш ?? Мене на пример, коли кои ми се при срце никогаш не би ги продал. Сепак твои се и ти си знаеш.Абе оно коа ќе видиш,кај бурагото,треба само да не е искршена....а за бојата,ко што глеам дека сте талентирани,и сте креативни,можете да си ги дотерувате по желба.
А и мене сеа не ми се продаваат за таа цена,бидејќи некако ми имаат сентиментална вредност....тогаш не сум ги ни пазел,ама битно ми се дел од детството.....така да греота е на некој да му земам над 200ден за парче пластика,на тркалца,а од друга страна пак што би ми значеле тие 200ден![]()
vo pravo si smesno e da se prodavaat za 200den poise pari ke dademe dodeka se dogovrimeАбе оно коа ќе видиш,кај бурагото,треба само да не е искршена....а за бојата,ко што глеам дека сте талентирани,и сте креативни,можете да си ги дотерувате по желба.
А и мене сеа не ми се продаваат за таа цена,бидејќи некако ми имаат сентиментална вредност....тогаш не сум ги ни пазел,ама битно ми се дел од детството.....така да греота е на некој да му земам над 200ден за парче пластика,на тркалца,а од друга страна пак што би ми значеле тие 200ден![]()
Или пак направете размена ако имате дупликати.vo pravo si smesno e da se prodavaat za 200den poise pari ke dademe dodeka se dogovrime![]()
od kade gi naogas be brat, sakas da me razbolis li?Еве го мојот најнов модел во колекцијата. Прилично добро направен, линијата погодена, иако има некои детали кои можеле да бидат и подобри, како на пример решетките на задните крила и др.
SKODA 110 L, Abrex 1:43
![]()
Минатата недела бев во Софија и таму пред еден месец отвориле продавница специјализирана за diecast модели. Таму ја земав.od kade gi naogas be brat, sakas da me razbolis li?
Подобри детали има од бураго и мондо 1:18Еве го мојот најнов модел во колекцијата. Прилично добро направен, линијата погодена, иако има некои детали кои можеле да бидат и подобри, како на пример решетките на задните крила и др.
SKODA 110 L, Abrex 1:43
![]()
Планирам да одам на шопинг во Солун или во Софија се разбира ако кажеш адреса.Минатата недела бев во Софија и таму пред еден месец отвориле продавница специјализирана за diecast модели. Таму ја земав.
Пошто ?Прегледај го приврзокот 39230Прегледај го приврзокот 39231Прегледај го приврзокот 39232Прегледај го приврзокот 39233 Прегледај го приврзокот 39229
Моето првенче од 1:32 Maserati GranTurismo
Се извинувам за лошиот квалитет на сликите.
Да, како за 1:43 модели имат одлични детали, мада има бољи и од нив.Подобри детали има од бураго и мондо 1:18
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 21:13 ---
Планирам да одам на шопинг во Солун или во Софија се разбира ако кажеш адреса.
Да, точно од тие. На средина од страницата ги има адресите на двете продавници, едната во Пловдив, а другата во Софија. Имаат многу јак избор.Од овде ли е
http://www.hobbyland.bg/
795,ама оваа беше во street tuners серијата и моделите од неа чинат речиси двојно повеќе од "обичната" серија.Но да бидам реален навистина имаат повеќе детеали и се подобро изработени особено моделите од WRC.Пошто ?![]()