Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Си поигруваш а? Да не беше женско ќе те нашлакав :D
Не си поигрувам бе.:D
Само си одговорив убаво на прашањето.:D:D:D
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 19:17 ---
Си поигруваш а? Да не беше женско ќе те нашлакав :D
Не си поигрувам бе.:D
Само си одговорив убаво на прашањето.:D:D:D

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
A во случај сите репрезентации да завршат со по 5 бода кој оди во полуфинале?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Со Чешка уплатив на нас - тепавме, денеска уплатив - тепавме, со Данска ми ја згрешија утакмицата овие од Моцарт, ми пишале хокеј, ја по навика не проверив... :facepalm:

Сепак отркиен е „еликсирот“ на победата... :sneaky:

Ќе му побарам субвенции на Грујо за да уплатам со Србија... :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сигурна си?
Претпоставувам на што мислиш. Меѓутоа, сепак официјален домаќин си е официјален домаќин и ќе има пресинг врз судиите без разлика што ќе има илјадници наши навивачи.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
959
Мое мислење за натпреварот. Одлична игра на нашите во првото полувреме, пад во второто но тоа е... Немаме тренер, тренер е Кире Лазаров. Овој идиотот кој го ставил да биде тренер арам да му е. Нема њух за тајм аут... ИДИОТ. Да не беше фантастичниот Борко ке го јадевме ради идиотот. Инаку одлична игра но кога го сопреа Лазаров немавме одговор...Но за тоа е виновен нашиот ,,тренер,, Гледам швабите губат од Данска... Сега да се надеваме на победа на Полска над Германија Со еден гол или со два мислам дека би ни одговарало и победа на Шведска над Данска што и не е така невозможно, но само се плашам да не си га пуштат на скандинавска база, бидејки сум сигурен дека Србија доколку се пласира во полуфинале вечерва ке ни ја пушти....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.928
А што велите на оваа математика: Данска победува се и има 6 бода. Ние исто така и имаме 5 бода. Германија и Србија остануваат само со бодот меѓусебе, значи 5, Полска 5 и Шведска 4. Од овие четирите се прави табела од меѓусебните натпревари која би била:

Македонија 4
Србија 3
Германија 3
Полска 2 т.е. ние и Данска одиме во полуфинале, тепаме се живо од другата група и финале:

МАКЕДОНИЈА-ДАНСКА :vozbud:

The ultimate final

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
На хрватски портали и форуми има лавина од позитивни коментари за Македонија и македонските ракометари после победата над Полска додека на српски портали најголем дел од коментарите се со понижување спрема Македонците.

Очекувам во среда , сред Белград да грмне „Клетите Грци“, а не да им лижеме газ на Србите или да не ги увредиме.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Со Чешка уплатив на нас - тепавме, денеска уплатив - тепавме, со Данска ми ја згрешија утакмицата овие од Моцарт, ми пишале хокеј, ја по навика не проверив... :facepalm:

Сепак отркиен е „еликсирот“ на победата... :sneaky:

Ќе му побарам субвенции на Грујо за да уплатам со Србија... :pos:
име давам еве јас 500 да се обложиш.......јас ставив словачка србија 1 икс испадна ставив унгарија русија 1 икс испадна......дај ако треба утре некоа икс да испадне да дома да ја облозам и јассссссссссссссс
:vozbud:

П

Паспарту

Гостин
Браво дечки! Она што го немавме на претходните натпревари ни се врати денеска, среќата! Одлично прво полувреме и потпросечно второ... Откако заиграа фластер на Кире, нашата игра тотално се изгуби и се изместивме од колосекот. Среќа што го имавме Борко на гол, доколку не беа неговите одбрани мислам дека тешко ќе победевме. Слабата игра на Полска придонесе за нашата победа денес, иако сметам дека сме поквалитетна репрезентација од нив. Без разлика на математиките, сакам да победиме во среда против Србија :)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Daj pos
На хрватски портали и форуми има лавина од позитивни коментари за Македонија и македонските ракометари после победата над Полска додека на српски портали најголем дел од коментарите се со понижување спрема Македонците.

Очекувам во среда , сред Белград да грмне „Клетите Грци“, а не да им лижеме газ на Србите или да не ги увредиме.
Daj postiraj sho vikaat za nas?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

линк дај ако сакаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom