Македонија ја нема на листата на ПејпелЗошто нема Македонија?
Пробував и таму кај што се праи акаунт, и таму нема за Македонија.
(Колку да пробам, моментално не ми треба. Ама може да ми затреба )
Видов во претходните постови дека само така може. Благодарам, anywayМакедонија ја нема на листата на Пејпел
Извади си Виза електрон од НЛБ Тутунска, и при регистрацијата на ПејПел стави земја Словенија. После на и-беј ќе ставиш Македонска адреса.
Друг начин - нема..
За од про-кредит незнам, ама дека може да купуваш од сите страни што поддржуваат пејпел - тоа да.Со обична Visa Electron картичка од ProCredit банка дали може да се отвори PayPal акаунт? На погоре спомнатите начини да се одбере земја како Словенија, Бугарија или Хрватска. И дали може порачки и плаќања на интернет да се вршат само на eBey или на било која страна која подржува PayPal?
od dealextreme site raboti se free shiping?i dali si naracal dosega i dali stigaat i preku sto prakaat i za kolku dena stigaatЗа од про-кредит незнам, ама дека може да купуваш од сите страни што поддржуваат пејпел - тоа да.
Еве, купив часовник од DealExtreme, платив со пејпел
Јас имам купувано, се е со бесплатна испорака, и стига за околу 20-25 дена.od dealextreme site raboti se free shiping?i dali si naracal dosega i dali stigaat i preku sto prakaat i za kolku dena stigaat
да, се е со бесплатнаod dealextreme site raboti se free shiping?i dali si naracal dosega i dali stigaat i preku sto prakaat i za kolku dena stigaat
We’re sorry we missed you. We tried to call you to verify recent activity on your PayPal account. At your convenience, please log in to your PayPal account to ensure all recent activity has been authorized. If all activity has been authorized, no further action is necessary.
If you notice a transaction that you didn’t authorize, please let us know right away in the Resolution Center.
Here's how to report an unauthorized transaction:
Log in to your PayPal account.
Click "Resolution Center" near the top of the page.
Click "Dispute a Transaction."
Select "Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction."
Click "Continue."
Follow the steps to report the transaction.
If you can’t log in to your PayPal account, please contact us at 888-221-1161 to file a claim.
Remember, you’re 100% protected against unauthorized transactions sent from your PayPal account.
Е добро де, не треба ништо да правиш.Штотуку извршив прво купување од eBay и за неколку часа ми се јавија од Paypal па за да го разберам подобро дечкото го замолив да ми прати mail. Сега го читам мејлот мислам дека се работи за некаква проверка дали производот сум го купил јас или некој друг кој има пристап до мојот акаунт.
Некои прашања не заслужуваат одговор. Дали ако нема вода ќе се избањаш?јас до овде стигнав
значи успеав да внесам дебитна виза електрон картичка од Унибанка
само за верификација ова ми го пишува...
дали ова ми го пишува бидејки имам 50 денари на сметката и не може да си повлечи или нешто друго е во питање ?
а да и ова ме плаши доле што пишува Бугарија (тоа најверојатно затоа што сум избрал Бугарија како држава)
благодарам однапред
хехе само смиреноНекои прашања не заслужуваат одговор. Дали ако нема вода ќе се избањаш?