Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.747
Боже сачувај.Ете и сам гледаш. МУ СУДЕА ЧЕКОРИ СО ТИЕ 4 ПРСТИ!!!
А НЕ БЕА!!!
Боже сачувај.Ете и сам гледаш. МУ СУДЕА ЧЕКОРИ СО ТИЕ 4 ПРСТИ!!!
А НЕ БЕА!!!
Оф Леле мори мајко.. ДАДАДА Јас Хансен не го ни знам.. не не не знам со кого игравме..Абе не ми се прави не знам што дека си кога не знам кој не гледал од каде шутира Хансен. Еве и да шутнал 2-3 пати од 10 метри, шо има врска тоа со Борко? Демек јадиш ЛАЈНА како Борко бил неспособен. ЕПА ОДИ ЗАСТАНИ ТИ, НЕКА ИМА ХАНСЕН ОТВОРЕН ШУТ ПА И ОД 15 МЕТРИ ПА ЌЕ ТЕ ВИДАМ ДАЛИ ЌЕ ОДБРАНИШ.. ОД ВАКВИ ГОМНОЈАДЦИ...Јас тврдам дека ти Хансен првпат го виде на овој меч со нашата репрезентација, не ни знаеше кој е играчот, ниеден негов меч не си гледал, па што се силиш тука на форум.
Научете прво со кој играме, после дискутирајте.
Митков!Абе ајде богзнае во каква форма ќе оди играта на Кире до наредната година... јес да во ракометот повеќе траат, го глеаме Балич како игра епизодна улога во репрезентацијата, го редат навистина кога се крши резултатот кога треба искуство, но поголем дел од времето на терен го минува Дувњак. Кај нас кој ќе биде замена за Кире, за овој да влегува само да реши натпревар
Досуден беше фаул,затоа што имало чекори,инаку голот ќе важеше!Што се чудиш толку ?Боже сачувај.
Околу болдот. Изјава на Ангеловски после натпреварот: ,,Незнам зошто идевме на гол. Знаевме дека нерешено е добро за нас затоа што Шведска и Полска одиграа нерешено. Сега изгубивме шанси за полуфинале и затоа сум вознемирен.''мене од сево ова ме радува што конечно почнавме да целиме на медали на првенства, а не ако го поминеме првиот круг = успех. не дека исчезнаа сите оние малодушници со синдром "македонче", според кои требало да ја чуваме топката до крај за бод против данска. нешто слично направивме со шведска и крајно ме изнервираа нашиве ракометари тогаш, денес дознав дека ја научиле лекцијата...
Како може да бил досуден фаул у наша корист ако имало чекори од Мојсо.Досуден беше фаул,затоа што имало чекори,инаку голот ќе важеше!Што се чудиш толку ?
Судијата свирна фаул !Ете и сам гледаш. МУ СУДЕА ЧЕКОРИ СО ТИЕ 4 ПРСТИ!!!
А НЕ БЕА!!!
Зошто ракомет затоа... Зошто предност се пушта ако даде играчот гол,без да направи чекори/погрешно водење/престап.Како може да бил досуден фаул у наша корист ако имало чекори од Мојсо.
Уште ќе си се чудам.
Само будали на 5 секунди до крај и шанса за гол ќе чуваат нерешено во ракомет...Околу болдот. Изјава на Ангеловски после натпреварот: ,,Незнам зошто идевме на гол. Знаевме дека нерешено е добро за нас затоа што Шведска и Полска одиграа нерешено. Сега изгубивме шанси за полуфинале и затоа сум вознемирен.''
Фаулот беше направен пред Наумче да ги направи чекорите,затоа се врати нападот на 9 метри...(не знам дали беа и чекори навистина,треба да се види успорена снимка)....Како може да бил досуден фаул у наша корист ако имало чекори од Мојсо.
Уште ќе си се чудам.
Ова е од dagau мислењето, неможев да го најдам за да го цитирам како шо треба.Абе ајде богзнае во каква форма ќе оди играта на Кире до наредната година... јес да во ракометот повеќе траат, го глеаме Балич како игра епизодна улога во репрезентацијата, го редат навистина кога се крши резултатот кога треба искуство, но поголем дел од времето на терен го минува Дувњак. Кај нас кој ќе биде замена за Кире, за овој да влегува само да реши натпревар