Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.862
Good News: Педро добил зелено светло и ќе патува со тимот за натпреварот со Малага. (y)
Bad News: Фонтас ќе биде во аут околу 4 месеци и најверојатно нема воопшто да заигра повторно оваа сезона. (n)
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 14:03 ---
btw, еве официјална потврда: Фонтас е опериран денеска и се очекува да се врати за ШЕСТ месеци. :rolleyes: Ај, ај, да не кобам, ама си ја поеба кариерата малиот.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
За оние што имаат SimpleTV player

Снимка од Ел Класико на Al Jazeera Sport HD

Код:
rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ajs_ar_ch333_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd1 live=1 swfVfy=1

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Неможев да пишувам предходните 2 недели ....
Нова победа над Реал, ново понижување на Белиот Балет, во најдобар можен момент .... На реваншот одиме повторно на победа, и тоа што е можно повисока, на докрајчување на противникот, бидејќи тие заслужуваат и многу повеќе од тоа ....

Масквел замина , фала му за се што направи, беше во глобала солидна замена .....

Не знам за вас, мене многу ми се допаѓа дизајнот на новиот дрес, посебно домашниот .....

Наредни се шпанските шеици, Педро е здрав, се надевам дека ќе добие утре шанса од Пеп .... Сакам ова да го видам ....

Валдес​
Дани Маскерано Пиќе Адриано​
Бускетс​
Тиаго Цеск​
Куенка Меси Санчез​
Нека одморат Пуји, Аби, Чави и Иниеста, да бидат одморени за реваншот со Реал ....​

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дресов како некое дете од 3 години да го правел на Paint:гомце:

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.862

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
колку ли само цигански изгледа дресот. се надевам дека ова ќе остане само шпекулација, оти се катастрофа. па кај нас у 3 лига има поубави дресови :tapp: изгледа на тај шо го правил дизајнот му било многу досадно

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Пеле и Марадона гледај ги бе, како мали деца се понашаат и двајцата. Неможат некако да останат во фудбалот па ајде ќе се расправаме по веснции и медиуми:facepalm:
Инаку вечер арапиве мора да страдаат, едноставно сигурен сум дека ќе ги растуриме.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Неможев да пишувам предходните 2 недели ....
Нова победа над Реал, ново понижување на Белиот Балет, во најдобар можен момент .... На реваншот одиме повторно на победа, и тоа што е можно повисока, на докрајчување на противникот, бидејќи тие заслужуваат и многу повеќе од тоа ....

Масквел замина , фала му за се што направи, беше во глобала солидна замена .....

Не знам за вас, мене многу ми се допаѓа дизајнот на новиот дрес, посебно домашниот .....

Наредни се шпанските шеици, Педро е здрав, се надевам дека ќе добие утре шанса од Пеп .... Сакам ова да го видам ....

Валдес​
Дани Маскерано Пиќе Адриано​
Бускетс​
Тиаго Цеск​
Куенка Меси Санчез​
Нека одморат Пуји, Аби, Чави и Иниеста, да бидат одморени за реваншот со Реал ....​
Не бе какво одморање уште ова ни фали да киксниме

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Официјално ...
Valdés, Alves, Piqué , Mascherano, Abidal, Busquets, Iniesta, Thiago, Adriano, Alexis y Messi

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Barça: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Abidal, Busquets, Iniesta, Thiago, Adriano, Messi i Alexis. Sretno!

--- надополнето: 22 јануари 2012 во 17:24 ---
Валдес​
Маскерано - Пиќе - Абидал​
Алвеш - Бускетс - Тиаго - Адриано​
Меси - Санчез - Иниеста​

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.862
Не летајте. :) И јас очекувам победа, ама лесна победа не постои. Ќе треба да се испотат момците. Интересно, во стартрниот состав ги нема ни Пујол, ни Чави, ни Цеск.
Јас очекувам голче од Санчез. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дајте некој асален линк, ако има уште некој како мене што го гледа ова на нет.

Kajgana Shop

На врв Bottom