me nervira i toa i ne samo komsiite i nekoi od rodninite mi se takvi ( na zalost) na primer pred dve godini mi se sluci slednovo:
imav vrska koja i deckoto kaj mene posle nekoe vreme si odi i op za pola saat doaga bratucet mi (koja btw donese nesto za da mu dadam na decko mi) mojata komsija mu zapisala registracija
i na tatko mi mu dala livce i mu rekla: eve kerkati so koj ode tajno samo sto go isprati deckoto ovoj se parkira
imam drugarka koja imase navika a mi zvoni mob ona da zeme da vide koj e
ili poraki da mi cite (tipicna budala) otkako i go dadov svoeto sega ne mi fajke mob tuku dodeka pravam muabet gnjavi: koj e koj e koj :nesvest::nesvest::nesvest:
sledna doaga tetka mi: zivee na centar i da ti e mizerno da pomines od kaj nea: nadvor sednala so 5-6 komsivki i nema za koj ne znae...doga kaj mene i mi vika: so bre drugarkati ne bila vo vrska so toj sto odese :kesa: a jas vrska nemam deka ona raskinala vecerta :pos2::pos2::pos2: i nema za koj ne znae......................iskreno od nea mi e strav ko normalen covek da izlezam
setoa toa go smetam za
BOLEST koga nemas popametna rabota i koga se hranis so toa da pravis problemi i maltretiras zdravi umovi togas da ne e zalno bi bilo smesno