Фан Клуб: Реал Мадрид

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
2 прашања:
-Ти од кого пред да навиваш за Фарселона си се откажал?
-И колку би земал за тебе кога би те шитнал во отпад т.е. колку идеш?
:D
Edno vreme navivav i za Juventus, ama neli tie koristea doping i mestea, jas sakam fair play i da gledam fudbal ne kick box i teatar.

п.с.
Ако не си доволно голем да поднесеш критика,
тогаш си премногу мал за да добиеш комплимент

A

apidrone

Гостин
Edno vreme navivav i za Juventus, ama neli tie koristea doping i mestea, jas sakam fair play i da gledam fudbal ne kick box i teatar.

п.с.
Еве ти гледај си фер плеј и уживај, ај сеа гит.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258

п.с.
Fair play i Barcelona malo morgen. Imate 2 tituli u LS i dvete vi se gadni ko sranje.
P.S Ako si dovolno golem ke sfatis deka nieden od tvoite postovi nema logika taka da odi drkaj na tvojata barselona i gitla od tuka, your argument is invalid bitch.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Fair play i Barcelona malo morgen. Imate 2 tituli u LS i dvete vi se gadni ko sranje.
P.S Ako si dovolno golem ke sfatis deka nieden od tvoite postovi nema logika taka da odi drkaj na tvojata barselona i gitla od tuka, your argument is invalid bitch.
Ako e lazno ona so go zboruvam zosto ve pogoduva. Vistinata boli. Ako nekoj te tepa 90 minuti normalno deka ke iskoristis sansa malku da izglumis neli, ako te povredi dzabe e crven karton.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Сака фер плеј и нејќе театар и навива за Барселона.
Тоа е исто како да одиш на одмор на море а да не се избањаш

A

apidrone

Гостин
Ај бе баталете го, нели глеате дека е некое мало копиљче кое сака само да се издува пошо дома му пуштаат турски серии...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ako e lazno ona so go zboruvam zosto ve pogoduva. Vistinata boli. Ako nekoj te tepa 90 minuti normalno deka ke iskoristis sansa malku da izglumis neli, ako te povredi dzabe e crven karton.
So me boli be , nemozevte da priparite do gol do deka ne popi crven Pepe, a prethodno so celzi ne znam uste kolku race trebase da udarat u sesnaesetnik za da sudi penal taj debilo so ve forsirase. I poslednite 2 klasika si tepate fer i normalno deka ke mi e krivo, ama za toa so real ne tepa, a ne za toa so debilni sudii sudat za vas.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Очекувам да ги згазиме Билбао. После тактиката со Браса очекувам Реал да нагазне на гаста и да ги смачкаме Баскиициве. Некој мора да плати а овие се први на список.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај бе па и вие, турите му ку*от. Не гледате дека е глуп ка покемон, што се замарате незнам...

+5, само тоа ќе му кажем.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

п.с.
јао човече убио си ме са речима.Иначе фан клуб Фарселона ти е кога идеш накај Спорт,па вртиш десно во Фудбал и тука има една кривина ФанКлубови и после Фарселона неможеш да ја промашиш одма тука е,јави се кога ќе дојдеш до таму ако неможеш да се снајдеш:P
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 10:40 ---
Има ли португалска протекција во Реал од страна на Мурињо?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID
Porteros: Casillas, Adán y Mejías.
Defensas: Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrão, Arbeloa, Albiol y Varane.
Centrocampistas: Kaká, Özil, Granero, Alonso, Altintop, Callejón y Lass.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Kajgana Shop

На врв Bottom