Тука е проблемот, вие мене да ми кажете како да ги поништам поставките кои веќе се подесени освен да не треба да го преинсталирам цел винодвс 7. Сигурно се појави проблем поради ажурирање на софтвер од 4.1 на 5.01 и цел телевизор се апдејтуваше а јас веќе го поврзав со кабелот пред тоа. и сега си останаа псотавките ама со новиот софтвер кај лцд тв е се избришано. мислам дека е тоа проблемот. кажете како јас да ги избришам псотавките во пција за дисплеј на компјутеорт.големи се шансите да си го изгорел влезот на графичката или телевизорот ја така сјебав една графичка
Пробај со Windows (копчето) + P стави го на Duplicate или Extend
Извади hdmi кабелот од графичката оди remove на драјверите на графичка и инсталација на ново без хдми кабелТука е проблемот, вие мене да ми кажете како да ги поништам поставките кои веќе се подесени освен да не треба да го преинсталирам цел винодвс 7. Сигурно се појави проблем поради ажурирање на софтвер од 4.1 на 5.01 и цел телевизор се апдејтуваше а јас веќе го поврзав со кабелот пред тоа. и сега си останаа псотавките ама со новиот софтвер кај лцд тв е се избришано. мислам дека е тоа проблемот. кажете како јас да ги избришам псотавките во пција за дисплеј на компјутеорт.
Само кажи ми кој драјвер да го избришамИзвади hdmi кабелот од графичката оди remove на драјверите на графичка и инсталација на ново без хдми кабел
На графичката Nvdia, ATI ... избриши го и наново ке го инсталираш ама хдми кабелот да не биде укл
Driver Genius Professional не преку него туку обично ке го избришеш драјверот преку control panel
Мора да ми потврдиш да не погрешам, кое од ова Nvdia да избришам од control panel?
Ете тоа Nvidia Graphics Driver 285.62 избриши го и наново ке ги инсталираш и треба да се реши тој проблем што го имаш ти
Се среди ?фала друже, да си жив и здрав, благодарам за помошта
Се среди ?
Се среди ?
Техномаркет и Нептун се колат редовно со цените, а АМЦ се курва со сите кој че дајт цена од таму земет.Имет нешто мал свој увоз ама од скапаницине од Кварт и нешто од Филипс(и од овие увезуваат скапаници, а поскапите модели ги земаат де од едни де од други плус им компензирет со ИТ опрема.дада и јас тоа си помислив
пошто знам дека е од 2010 година па може да е останат или вратен од некој а може и да е функционален
ама пак професионална плазма е од 2010 година а G30 уште држи голема цена барем за мене
во Бугарија ти велам уште го продаваат G20 и ти е 32000 денари што е супер цена
штета што ние не сме во тек со нив ...
абе изгледа АМЦ , Нептун и техномаркет соработуваат некако
пред некој ден видов на АМЦ плазма телевизори преземени натписите од кај Нептун и пишеше дека нема спецификации за тој телевизор ако сакате повеке детали видете кај Нептун
а и Техномаркет и Нептун секогаш држат исти цени .....
Што и да земеш се хакува со менување на моделот значи ке можеш да гледаш и avi и mkv фајлови и ред други срања пред 10 страни пишав како се прави тоа...ке може членот да го постира уште еднаш линкот со сите фајлови неможам да го најдам постот планирам да зеам тв па да видам за сигурно што чита што не