LCD телевизори

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
големи се шансите да си го изгорел влезот на графичката или телевизорот ја така сјебав една графичка

Пробај со Windows (копчето) + P стави го на Duplicate или Extend

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
големи се шансите да си го изгорел влезот на графичката или телевизорот ја така сјебав една графичка

Пробај со Windows (копчето) + P стави го на Duplicate или Extend
Тука е проблемот, вие мене да ми кажете како да ги поништам поставките кои веќе се подесени освен да не треба да го преинсталирам цел винодвс 7. Сигурно се појави проблем поради ажурирање на софтвер од 4.1 на 5.01 и цел телевизор се апдејтуваше а јас веќе го поврзав со кабелот пред тоа. и сега си останаа псотавките ама со новиот софтвер кај лцд тв е се избришано. мислам дека е тоа проблемот. кажете како јас да ги избришам псотавките во пција за дисплеј на компјутеорт.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Тука е проблемот, вие мене да ми кажете како да ги поништам поставките кои веќе се подесени освен да не треба да го преинсталирам цел винодвс 7. Сигурно се појави проблем поради ажурирање на софтвер од 4.1 на 5.01 и цел телевизор се апдејтуваше а јас веќе го поврзав со кабелот пред тоа. и сега си останаа псотавките ама со новиот софтвер кај лцд тв е се избришано. мислам дека е тоа проблемот. кажете како јас да ги избришам псотавките во пција за дисплеј на компјутеорт.
Извади hdmi кабелот од графичката оди remove на драјверите на графичка и инсталација на ново без хдми кабел

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
На графичката Nvdia, ATI ... избриши го и наново ке го инсталираш ама хдми кабелот да не биде укл

Driver Genius Professional не преку него туку обично ке го избришеш драјверот преку control panel

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
На графичката Nvdia, ATI ... избриши го и наново ке го инсталираш ама хдми кабелот да не биде укл

Driver Genius Professional не преку него туку обично ке го избришеш драјверот преку control panel

Мора да ми потврдиш да не погрешам, кое од ова Nvdia да избришам од control panel?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.646
Поени од реакции
34.067
A оти не извадиш кабелот, и инсталираш драјверите. Се преинсталираат, или не?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Мора да ми потврдиш да не погрешам, кое од ова Nvdia да избришам од control panel?

Ете тоа Nvidia Graphics Driver 285.62 избриши го и наново ке ги инсталираш и треба да се реши тој проблем што го имаш ти

Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
може да е до фирмверот на телевизорот
посебно ако си бапнал некоја неофицијална верзија ...
од друга страна за да го префрлаш сигналот користи WIN + P (за да го конектирас на проектор , во твојот случај ЛЦД)
исто така провери си ги драјверите за графичката да не имаш чепкано по нив

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ете тоа Nvidia Graphics Driver 285.62 избриши го и наново ке ги инсталираш и треба да се реши тој проблем што го имаш ти

фала друже, да си жив и здрав, благодарам за помошта (y)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ке може членот да го постира уште еднаш линкот со сите фајлови неможам да го најдам постот планирам да зеам тв па да видам за сигурно што чита што не

Член од
13 октомври 2010
Мислења
8
Поени од реакции
3
дада и јас тоа си помислив
пошто знам дека е од 2010 година па може да е останат или вратен од некој а може и да е функционален
ама пак професионална плазма е од 2010 година а G30 уште држи голема цена барем за мене
во Бугарија ти велам уште го продаваат G20 и ти е 32000 денари што е супер цена
штета што ние не сме во тек со нив ...
абе изгледа АМЦ , Нептун и техномаркет соработуваат некако
пред некој ден видов на АМЦ плазма телевизори преземени натписите од кај Нептун и пишеше дека нема спецификации за тој телевизор ако сакате повеке детали видете кај Нептун
а и Техномаркет и Нептун секогаш држат исти цени .....
Техномаркет и Нептун се колат редовно со цените, а АМЦ се курва со сите кој че дајт цена од таму земет.Имет нешто мал свој увоз ама од скапаницине од Кварт и нешто од Филипс(и од овие увезуваат скапаници, а поскапите модели ги земаат де од едни де од други плус им компензирет со ИТ опрема.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ке може членот да го постира уште еднаш линкот со сите фајлови неможам да го најдам постот планирам да зеам тв па да видам за сигурно што чита што не
Што и да земеш се хакува со менување на моделот значи ке можеш да гледаш и avi и mkv фајлови и ред други срања пред 10 страни пишав како се прави тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom