Китовог ми трбуха, "голема дебата" се водела по ова горливо прашање, а јас појма да немам за тоа. Дај цитирај кои врачари се залагаат за кој став, а кои за спротивниот, и како тоа го аргументираат, па човек да може да се едуцира околу овие прашања кои живот значат.
Утре јајце ќе згазам и отидов курбан иначе!
Појасни
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 02:49 ---
Го цитирам бенеамата и се чудам зошто ништо немам цитирано а уствари тој ништо и не напишал. Ти стигна барем известување?
И мене ќе ме тужи изгледа ХАХАХАХАХАХАХАХАХ сеа ќе го тужам ацид за клевета
еј ацид, контактирај било кој адвокат за ова, ќе ти се изнасмее во фаца
Е како да најдам? Ич не си услужлив
Темата отвори ја кај што го пишала мислељето
Стисни ја стрелката во цитатот од постот на бене ќе те однесеЕ како да најдам? Ич не си услужлив
Ти стигна барем известување?
Ама и на прав пат накај перма банСтисни ја стрелката во цитатот од постот на бене ќе те однесе
Иначе овој Давид е на прав пат да стане вистинска легенда на форумов, ко ми40, глорија, итн.
Ееејјј мајката. И вакви чуда имало Не знаевСтисни ја стрелката во цитатот од постот на бене ќе те однесе
Иначе овој Давид е на прав пат да стане вистинска легенда на форумов, ко ми40, глорија, итн.
Најчест одговор на девојчево е: "Да" или "Не"
Подобро дома или со лошо друштвоNe mi se
Podobro doma
Da sum bila
Дали знаете да чувате тајниDa se boram
Дали сте срамежливиDa znam
Сте се заглавиле ли во лифтDa sum
Сте биле ли разочарани од вашите пријателиDa :S
Дали сте злопамтило
Мразам да го правам тоа
Кога сте најсреќниDa odam vo skolo,da stanam od krevet,da go namestam krevetot...
Колку го сакате школотоKoga sum so mojte najmili,koga slusam muzika,koga e po moe,koga ke dobijam 5ka vo skolo
Ne go sakam skoloto,mnogu go mrazam
Ако мислиш да остануваш тука,навикни се,сите сме минале низ таа фаза на ремет,тоа ти е нешто како добредојдеHahaha da mnogu smesno
Па реално.... смешно е... Али еве забележувам и промена, подолгометражен коментар Само продужи така...Hahaha da mnogu smesno