Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Китовог ми трбуха, "голема дебата" се водела по ова горливо прашање, а јас појма да немам за тоа. Дај цитирај кои врачари се залагаат за кој став, а кои за спротивниот, и како тоа го аргументираат, па човек да може да се едуцира околу овие прашања кои живот значат.
Утре јајце ќе згазам и отидов курбан иначе!
Појасни
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 02:49 ---
Го цитирам бенеамата и се чудам зошто ништо немам цитирано а уствари тој ништо и не напишал. Ти стигна барем известување?
И мене ќе ме тужи изгледаХАХАХАХАХАХАХАХАХ сеа ќе го тужам ацид за клевета
![]()
еј ацид, контактирај било кој адвокат за ова, ќе ти се изнасмее во фаца![]()
Е како да најдам? Ич не си услужлив
Темата отвори ја кај што го пишала мислељето![]()
Е како да најдам? Ич не си услужлив
Ти стигна барем известување?![]()
Ама и на прав пат накај перма банСтисни ја стрелката во цитатот од постот на бене ќе те однесе
Иначе овој Давид е на прав пат да стане вистинска легенда на форумов, ко ми40, глорија, итн.
Ееејјј мајката. И вакви чуда ималоСтисни ја стрелката во цитатот од постот на бене ќе те однесе
Иначе овој Давид е на прав пат да стане вистинска легенда на форумов, ко ми40, глорија, итн.
Најчест одговор на девојчево е: "Да" или "Не"
Ne mi se
Podobro doma
Da sum bila
Da se boram
Da znam
Da sum
Da :S
Da odam vo skolo,da stanam od krevet,da go namestam krevetot...
Koga sum so mojte najmili,koga slusam muzika,koga e po moe,koga ke dobijam 5ka vo skolo![]()
Ne go sakam skoloto,mnogu go mrazam
Ако мислиш да остануваш тука,навикни се,сите сме минале низ таа фаза на ремет,тоа ти е нешто како добредојдеHahaha da mnogu smesno
Hahaha da mnogu smesno