Кога сте најсреќни?

Член од
20 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
16
Koga sum so mojte najmili,koga slusam muzika,koga e po moe,koga ke dobijam 5ka vo skolo :)

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
koga sum so luge sto gi sakam i koga ne mi prerekuva nikoj daka ova sto go pravam e pogresno a nee samo da e po nivno.(y)
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 18:25 ---
i najsrekno se osekam deka sto i da bilo e po moe.

D

Deleted member 55587

Гостин
koga gree sonce.odma e drugo,sonce=zivot.koga sum so lugeto sto gi sakam i me sakaat,i samata pomisla deka se zivi i zdravi me pravi srekna,koga slusam nekoj da sviri na gitara,koga gleam poveke nasmeani luge otkolku namkori,koga uspevam da ja ispolnam zacrtanata cel na vreme,koga ponekad sum pri paricki i imam moznost da se podnovam so nesto sitno(bez razlika dali toa e ukras,kniga,parce obleka,marama,nakit...)ili so istite da si pominam top na nekoe iskacanje,koga citam dobra kniga,koga idam na odmor,koga voopsto si pominuvam ubavo negde koga sum spatarac so drustvo,koga ke si kupam novi patiki,koga ke slusnam nekoja od moite omileni pesni na radio,koga gledam stari sliki,koga crtam :D

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Koga sum na trening togas ama bas togas ne mislam na niso drugo tuku samo si treniram ....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кога победува Барса
Кога ќе отворам огласна табла и ќе видам резултати од испит
Кога ќе си купам некоја книга
Кога после добро искачање јадам бурек од кај Коки во градски ѕид или Делишес кај Зегин
Кога имам можност да седам на едно посебно место и да го гледам зајдисонцето
Кога една посебна личност ќе ме гушне и кога со неа пијам кафе
Кога во Скопското топло лето се чувствува мирисот на липите
Кога сум во парк на трева седнат и пијам пивце со омилената екипа
Најсреќен сум што секое утро се будам жив и здрав....

T

Tetro

Гостин
najsrekni sme koga posle golema pocinka ke mi dojde edna energija za serenje, pa ke idam do vc-to da se iseram kvalitetno

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
najsrechen sum koa spijam bez nisto da sanjam zapravo najsreken sum koa sum ko mrtov bez svest tek koa ke se razbudam gleam kolku sum bil sreken koga sum bil kao mrtov tako rechi.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Кога треба да си легнеме со “мужето“ и кога ке ме гушне силно... мммм од убаво одма заспивам :love:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Среќна сум кога баба ми ќе ме погледне со нејзините прекрасни сино - зелени очиња и благо ќе ми се насмевне...среќна сум и кога баба ми силно ќе ми ја стисне раката и не сака да ми ја пушти...среќна сум кога ја јадам мојата омилена чоколада/ торта... среќна сум кога надвор грее сонце, а јас немам за учење и можам цел ден да уживам на прошетка со мили личности...среќна сум кога ќе постигнам успех на факултет... среќна сум кога сум со личноста што ја сакам

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
poveketo sum srekna no najveke koga decata ke me izraduvaat so nekoja dobra ocenka i eden telefonski povik.(y)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Кога моето семејство се смее, и е среќно!
Кога сум најадена и напијана и наспијана!

За друга среќа допрва треба да истражувам!:rolleyes:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Најсреќна кога си играм и поминувам време со својата 9-месечна внука Анелија, кога имаме некои специјални моменти со партнерот, кога имам исполнет ден, без нервози и знам дека сите мои сакани се добро. Кога пиеме кафе со другарките во добро расположение и смење до солзи. Толку, доволно е, останатото се поднесува со надеж дека се ќе биде во ред, превземајќи се што е во моја моќ.

Kajgana Shop

На врв Bottom