Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Не гледав само 20 мин,после 70 мин не ги видов головите ама според клипот сто го погледнав вториот гол беше масакар,значи тотален масакар на одбраната на џенова од страна на поли и оби.Иднината на тимот е брилијантна само фали раниери да им дава повеќе шанса барем во вакви натпревари.Ни фале уште лукас и да сме комплетни :)
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 00:54 ---
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 01:06 ---

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Абе ме интересира што ќе кажете за судењето на Русо, бидејќи убеден сум дека е најлош судија во калото ... од Џони чекам стручно мислење :D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Абе ме интересира што ќе кажете за судењето на Русо, бидејќи убеден сум дека е најлош судија во калото ... од Џони чекам стручно мислење :D
Џони е зафатен со славењето,официјално ќе ви одговори утре на пресконференцијата :))

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Со мало закаснување,честито победа во купот.На ред е Лацио во недела да го добиеме,а за да го добиеме Џони не смее да го гледа натпреварот,јебига тој е условот за победа!
Сеуште температурата е -6,со тенденција да се намали!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Дечки поздрав од НИШ,овде беше лудница 6 дена:vozbud:!!! Синоќа се славеше до сабајле по дискотеки и улици,ова е незаборавно! Иначе ги реметевте ли миланезите за поразот,нека патат напред ИНТЕР!поззз

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Me интересире нешто.Колкава плата зимаше мурињо во :
Порто?
Челзи?
Интер?
и сега во Реал?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Me интересире нешто.Колкава плата зимаше мурињо во :
Порто?
Челзи?
Интер?
и сега во Реал?
за во реал знам зима 11.2 милиони евра годишно и е најплатен менаџер во светот :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Го немам гледано и не се сеќавам за кој судија поточно пишуваш ...иначе за да увидиш добар судија треба најпрвн да се следи неговото движење и покажувањето на знаците а одлуките се споредна работа..нормално скоро сите вие не го заприметувате тоа бидејќи вие гледате фудбал и не ве интересира за судијата но јас и тоа како го заприметувам тоа кај секој судија посебно како се движи и дали се наоѓа на одредена близина од топката....а тоа дали е афторитетен или мек судија е до самата личност како карактер...
уште нешто кога веќе почнавме...треба да знаеш дека пеналот е судиска(релативна) одлука и секој најмал контакт можи судијата да го окфалификува како удар од белата точка без притоа да добие било каква замерка од контролорот на натпреварот....!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Го немам гледано и не се сеќавам за кој судија поточно пишуваш ...иначе за да увидиш добар судија треба најпрвн да се следи неговото движење и покажувањето на знаците а одлуките се споредна работа..нормално скоро сите вие не го заприметувате тоа бидејќи вие гледате фудбал и не ве интересира за судијата но јас и тоа како го заприметувам тоа кај секој судија посебно како се движи и дали се наоѓа на одредена близина од топката....а тоа дали е афторитетен или мек судија е до самата личност како карактер...
уште нешто кога веќе почнавме...треба да знаеш дека пеналот е судиска(релативна) одлука и секој најмал контакт можи судијата да го окфалификува како удар од белата точка без притоа да добие било каква замерка од контролорот на натпреварот....!

Па зборувам за Русо, типот што им судеше синоќе на Интер .. затоа прашав мислење за него, нели ја гледаше утакмицата ? :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па зборувам за Русо, типот што им судеше синоќе на Интер .. затоа прашав мислење за него, нели ја гледаше утакмицата ? :)
појма неам бидејќи не ја гледав....ракометот па потоа љубов и казна беа на радарот вчера:D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
појма неам бидејќи не ја гледав....ракометот па потоа љубов и казна беа на радарот вчера:D
:pos::pos: .. јас ќе имам таков проблем во Сабота, Рома од 6, а Македонија од 6 и 15 :confused: али срце каже Рома .. јбг !!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:pos::pos: .. јас ќе имам таков проблем во Сабота, Рома од 6, а Македонија од 6 и 15 :confused: али срце каже Рома .. јбг !!
неможам да ве разбирам..како можи еден странски клуб да ви е пред македонската репрезентација...добро ајде сваќам Рома-Лацио да играше ама со некоја рандом екипа не можам да те разбирам..и јас во саботата едвај чекав да почни Дербито на Милано ама против друга екипа немаше теорија да ги гледам пред ракометот!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Иосоно ај кажи за што се работи во Warrior ? :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
неможам да ве разбирам..како можи еден странски клуб да ви е пред македонската репрезентација...добро ајде сваќам Рома-Лацио да играше ама со некоја рандом екипа не можам да те разбирам..и јас во саботата едвај чекав да почни Дербито на Милано ама против друга екипа немаше теорија да ги гледам пред ракометот!
тоа ни јас неможам да го објаснам, тоа се чувства !!

Kajgana Shop

На врв Bottom