Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мене лично не оти секс само зад затворени врати, сам дома, а мастурбирање под ќебе или во када а некогаш може да го исплескам и коа девојката е кај мене. :D
Пу пу да не ми се случе како Стифлер од Американска Пита 5 дел :pos:
Леелее глуп дрка пред девојка му кога е тука... ПА ЗА ШТО ТИ СЛУЖИ ДЕВОЈКАТА ДА ТЕ ГЛЕДА ??? Нека фати она да работи :icon_lol:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.495
Еден комшија мајка му го начека со телефонот на хот лајн во едната и курот во другата рака, ко излегоја првите хот лајн 0500 на времето...до ден денес кога ќе го видам ми паѓа срам и незгодно ко мене да ме начекале да го ебам...

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Ко што ме држи меморија сеуште не, ма да имало блиски моменти да ме фатат :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Nope, ама мислам дека од пазење да не се случи такво нешто си набив комплекс. Сега често се сецнувам и додека седам и нешто ми мрдне во ходник, а не правам ништо.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Се прават дека ништо не се случило :) Ама на секс е позаебано зошто повеќе луѓе се сецнуваат во исти момент :D

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
На екскурзија класната коа ми се убаци у соба од нигде како некоја нинџа, а ја баш у најубавиот момент и ни напред ни назад, ептен заебано. После до крај на екскурзија очи не и видов.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Nope, ама мислам дека од пазење да не се случи такво нешто си набив комплекс. Сега често се сецнувам и додека седам и нешто ми мрдне во ходник, а не правам ништо.
иста нинџа сум јас

S

Sheldon Cooper

Гостин
Kо помал со еден другар ги мававме али за среќа заклучени и ете ја баба му тропа на врата „отворетееееее, што праите вие??? “ и нешто се дереше урлаше, ја се стаписав а другаров си продужи до крај xD

K

kalimer0

Гостин
да, појче пати, се прибирам со брзина на светлината и од моментална возбуда и од шо незнам шо да напрам за да не биди очигледно што сум правел заради позицијата во која лежам почнувам да мрдам, се чешам, прам стомачни и слично. другариве вика не сум бил единствен :D
Исто и јас иако мислам дека сфаќаат што сум правел само се прават наудрени -.-
Инаку ме немаат фатено онака со стојко во рацете :D

Kajgana Shop

На врв Bottom