Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Cesite ne igraat cvrsta odbrana 6-0 kako Germancite i Svegjanite. Ako igra Mirkulovski poveke vo napadot mislam deka kje gi otvorime i bi trebalo cel natprevar da bideme vo vodstvo. Kje se otvori moznost za krilata povekje, i da se nadevame deka tokmu krilata kje imaat dobar den.

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Предлози за Шундовски:

Филип да го облече дресот на Кире. Си личат и така. Ќе мислат дека го чуваат Кире а тоа Филип да ти било. А Кире у меѓу време да игра среден бек.
Колку си ти паметен еј, просто паметот од уши ти тече.

Член од
19 јануари 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Денес од суеверие менвам тактика.За Литванија сите изгубени ги гледав во кафич, а победените дома (тогаш не толку ради суеверие колку шо не можам да поднесам детски муабети после некоја грешка дека не не бивало итн.)И за ракометот продолжив така, ама изгледа е обратно.Вечер не седам дома, време е за победа!
Bratu, jas odluciv, ke sedam doma za 2 boda. Na prvata so Swerige bev tamu, nereseno. Na vtorata so Nemcine bev nadvor od drzava i mozokot mi zastana pred kompjuter, otkazav i rabota i se. E sega DOMA so diazepam.:свиркам:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Da.Navodno pred da stane rakometen "strucnjak" rabotel vo Crven Krst pa uste flasteri mu se motaat niz glava.
Не го замислував вака, никад не искача како што мислам ццц тапа сум, подобро во Црвен Крст да работел него ли во доктори без граници :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Почнуваат Швеганиве!!! :vozbud:Ајде тепајте за нас! Кога бев у Блгарска(албена) на одмор пред 10-11 години едни швегани ми подарија ланче кое уште го чувам ајде за нивна срека ке го носам сега :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Јако ќе биде и тоа многу. Уште сега ако победи Шведска со Германија ќе добиеме мотив плус да одиме во следна рунда со 3 бода. Така би имале шанси дури и за полуфинале. Сепак да не одиме толку далеку сега, да си ја победиме прво Чешка па после ќе му ја мислиме.
Очекувам многу од Кире вечерва. Незнам за вас ама јас воопшто на првенствово не престанав да верувам во него.

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Дајте стрим од Швеѓаните :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
<p>Наумче Мојсовски (31), играчот на Металург и еден од клучните играчи во нашата репрезентација говори за расположението во репрезентацијата и очекувањата за пласманот во понатамошниот тек од ЕП во ракомет.</p>
<p><br /></p>
<p><br /></p>
<p><br /></p>
<p>„Сè уште имаме добра атмосфера во тимот и покрај тоа што немаме победа. Од психолошка гледна точка, малку сме паднати, бидејќи имавме шанси да победиме на двата натпревари против Шведска и Германија“, вели Наумче Мојсовски.</p>
<p><br /></p>
<p>„Навивачите се нашиот осми играч. И покрај нивната огромна поддршка, чувствуваме голем притисок поради нив, бидејќи имаат големи очекувања.“.</p>
<p>На прашањето за очекувањата, Мојсовски одговара:</p>
<p><br /></p>
<p>„Се зависи од вечерашните мечеви. И тоа не само од нашиот против Чешка, туку и о мечот на Германија против Шведска. Ќе се бориме со сите сили да ги победиме Чесите и потоа да ја видиме разврската“</p>--- надополнето: 19 јануари 2012 во 18:28 ---<p>Наумче Мојсовски (31), играчот на Металург и еден од клучните играчи во нашата репрезентација говори за расположението во репрезентацијата и очекувањата за пласманот во понатамошниот тек од ЕП во ракомет.</p>
<p><br /></p>
<p><br /></p>
<p><br /></p>
<p>„Сè уште имаме добра атмосфера во тимот и покрај тоа што немаме победа. Од психолошка гледна точка, малку сме паднати, бидејќи имавме шанси да победиме на двата натпревари против Шведска и Германија“, вели Наумче Мојсовски.</p>
<p><br /></p>
<p>„Навивачите се нашиот осми играч. И покрај нивната огромна поддршка, чувствуваме голем притисок поради нив, бидејќи имаат големи очекувања.“.</p>
<p>На прашањето за очекувањата, Мојсовски одговара:</p>
<p><br /></p>
<p>„Се зависи од вечерашните мечеви. И тоа не само од нашиот против Чешка, туку и о мечот на Германија против Шведска. Ќе се бориме со сите сили да ги победиме Чесите и потоа да ја видиме разврската“</p>

Член од
19 јануари 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Lele, germancistava se otpustile od grcot sto go imaa protiv nas, letaat po teren, ali ova vikinzive se DUPE, slaba odbrana, zbuneti u napad.... Ova ke bide tesko, ama toa e. 14:9

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Швеѓаниве ќе им пуштат на Швабиве 100 %. Или ќе тепа германија или ќе биде нерешено.
ЕХФ МАФИЈА ! Тоа е тоа.
Како што вика дедо ми. Кога си помал сите ќе те газат.

Жално е ова. Некој да се влече на стара слава.
До кога ејј, до кога ?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
јако тренирале за вечерва.......АМА НАШИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom