Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
За реваншот вака сакам...
Casillas​
Ramos - Pepe - Varane - Marcelo​
Lass - Xabi​
Callejon - Benzema - Di Maria​
Ronaldo​
И така многу формации а и играчи се испробани со Барса, па нека проба Мурињо и вака можда ќе функционира и така го бива Бензема за Плеј повеќе од сите моментално во тимот.​
Callejon, Ronaldo, pa do nekade i Benzema se cekaci, a bez soodveten plejmejker djabe ke e so i da pravat,spored mene ama aj ostavam prostor za demantiranje :P. Inace sakam da proba so udvoeni krila , na primer:
-Casillas-
Arbeloa - Pepe - Ramos - Coentrao
Xabi - Lass
Altintop -Ozil - Marcelo
C.Ronaldo
Nesto sto im uspea na Valencija so Matje i Alba za so Barsa.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Не сум фан на Реал, и не сакам да ви се мешам во тема
Па тогаш, што бараш тука ?
Ова е мајсторија на Барселона до перфектност. А ќе трае се додека Мурињо не се помири со фактот дека е инфериорен во однос на Барселона.
Нели е подобро да ги анализираш вашите 8-2 и твојот Венгер ? Секако, во твојот фан пејџ, да не залуташ пак ...

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Нека се проба со дупли бекови...
Casillas​
Ramos - Pepe - Varane - Marcelo​
Altintop - Xabi-Khedira - Di Maria - Coentrao​
Ronaldo​

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Прв пат во живот не посакував победа на Реал и ги колнев да изгубат и ми се исполни желбата...Перез ќе те замолам понатаму и те молам од све СРЦЕ не зимај по твоја желба играчи како Кака, Роналдо, Бензема и ДЕДО ЧАБИ БОНБОНСО остави некој тренер да одбере...ТЕ МОЛАААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!
Карваљо чива желба беше ?
Озил чива желба ?
Алтинтоп чива желба беше ?
Дај не треси глупости кога немаш три чисти.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Casillas​
Arbeloa - Varane - Pepe - Ramos - Marcelo​
Lass - Khedira - Xabi - Coentrao​
Benzema​
Тука има сигурен успех!!! нема да има пораз туку 0-0 конечен.​

--- надополнето: 19 јануари 2012 во 02:33 ---
Карваљо чива желба беше ?
Озил чива желба ?
Алтинтоп чива желба беше ?
Дај не треси глупости кога немаш три чисти.
Дај бе престани да ме цитираш друже ( да можам да те видам/најдам не би те тепал туку би те е*ел фраеру ), многу слабо читаш ти!!!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Casillas​
Arbeloa - Varane - Pepe - Ramos - Marcelo​
Lass - Khedira - Xabi - Coentrao​
Benzema​
Тука има сигурен успех!!! нема да има пораз туку 0-0 конечен.​

--- надополнето: 19 јануари 2012 во 02:33 ---

Дај бе престани да ме цитираш друже ( да можам да те видам/најдам не би те тепал туку би те е*ел фраеру ), многу слабо читаш ти!!!
Ти можеш само да ми го пушиш.
Ако сакаш да ме најдеш слободно кажи ми ќе се најдеме,тогаш ке ми го испушиш.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Real madrid = 31 Ligas
Barcelona = 20 Ligas
Real madrid = 9 Champions
Barcelona = 4 Champions
Real madrid = 212 Trofeos
Barcelona = 113 Trofeos
Un clasico para el real madrid es un simple partido... Un clasico para el Barcelona es aprender del grande || La realidad : Real madrid una Historia , Barcelona Moda!! Las modas pasan... la Historia queda... Y grande solo Uno.. HALA MADRID!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ги гледам формациеве погоре и за момент се замислив кој тим бевме ние. Ми пројдоа низ глава Гетафе, Леванте, Сарагоса и уште неколку. Ама после се свеснав и сфатив дека сме Реал, а со такви формации како погоре (со дуплирање на бековите) би личеле баш на погоре споменативе екипи. Жално на кое ниво дојдовме...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ги гледам формациеве погоре и за момент се замислив кој тим бевме ние. Ми пројдоа низ глава Гетафе, Леванте, Сарагоса и уште неколку. Ама после се свеснав и сфатив дека сме Реал, а со такви формации како погоре (со дуплирање на бековите) би личеле баш на погоре споменативе екипи. Жално на кое ниво дојдовме...
Никој несака да го стави овој Кралски тим во ваков шешир ама види само што ни прави Барса да почнуваме да правиме "глупости", јбг тешко е само што никој сеуште не осетил од другите тимови како нашиот клуб.

I

IBIZA SOUND

Гостин
de be ima vreme
ke ja najde vistinskata formacija mou protiv barsa za nekoja godina,samo trebe da ima strplenie perez :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Уште ли филозофии само :tapp:
Замислата беше добра но не успеа кога се игра двомеч мора тактика, Мурињо сакаше Реал да не прими гол и да ја олесни работата во вториот меч со 0-0 или 1-0 и Реал кога би дал во гости еден Барса би требала да дава 2 или 3 но не успеа....
а дали стварно верувате дека доколку првата утакмица би се играла на Ноу Камп Мурињо би излегол со ваква поставеност :unsure:
Замислата беше добра но некои без нерви ја уништија
... И не очекувајте во реваншот со 5 или 10 дефанзивци како што се поставуваат тука некои чудни формации што ни во подготвителни натпревари не би пробувале такво нешто, сега се или ништо, стандардната формација се очекува:
Casillas​
Arbeloa---Ramos---Pepe/Carvalho---Marcelo/Coentrao​
Lass--Alonso​
Di Maria------Ozil/Kaka------Ronaldo​
Benzema​
Подобро Карваљо отколку Пепе исто и Коентрао подобро се покажа од Марсело но само во дефанзива, Лас би било добро како Бек да игра а Кедира да би играл на средина со Алонсо​

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Џабе правите формации и триста чуда, Реал е многу силен тим, играчите на Реал во нозете не се ништо послаби од оние на Барселона, Реал е премногу послаб од Барселона во главата, и додека тоа не си го средат никогаш нема да ја тепаме Барселона.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
ЗДРАВЈЕ МИ ЗЕМАА !!!
Не би филозофирала, ама мислам дека Мурињо многу згреши.
Да, не е само во него кривицата, тука се и играчите, заради кои си се запрашував, добро бе ова е Реал или некои маалски копиљаци време шо тепаат ??
Можеби не би било се така трагично, доколку уште од старт се почнеше цврсто.
Искрено мислам дека голем удел има и тоа што мислат дека преку предходните победи, можат така лесно да ја добијат и оваа.
Барса е тим каде што ниту едните ниту другите не можат во тие моменти да се сметаат за супериорни.
Барса се фаворизирани, но тоа треба на нашиве да им е двигател пред се да се покаже добра игра, трезно да се размислува, со што се надевам дека нема да имаат никакви потешкотии во резултатот.
Исто голема кривица им е тоа што мислам дека пред да почнат дуелите со Барса нашиве се под стрес, голем стрес...од причина што заат дека од нив во тие моменти многу се очекува, дека сите се шедни за таа победа против фаворизираните и самата фрустрација си го прави своето.
Како и да е, што и да прават и никад да не издвојат победа против Барса, Реал за мене се едни и единствени и СЕКОГАШ ќе си ги бранам.
HALA MADRID !!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Џабе правите формации и триста чуда, Реал е многу силен тим, играчите на Реал во нозете не се ништо послаби од оние на Барселона, Реал е премногу послаб од Барселона во главата, и додека тоа не си го средат никогаш нема да ја тепаме Барселона.
Баш то е проблемот! И да ти кажам дека во фудбалот не е само трчање туку и мислење, рака на срце клавам ама тој е најважен фактор во фудбалот.. РАЗМИСЛУВАЊЕТО,а не ко теле само напред терај !

Kajgana Shop

На врв Bottom