Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Абе нејќеше да влезе , ја глеав ги дупнаа . Инаку од тебе ја видов оваа и франција . И една од мене . Твоите излегоа сеа ќе видиме мојава :):)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Панатинаикос јас ја играв X во 2 и ја фатив,а ме заеба утакмица од хокеј,ебати среќата -.-
Уникс Казан ја фаќам кец,губеа во поголемиот дел од натпреварот,ја фаќам Хрватска 2,Скелефтеа води 2-1,Монако води 0-1,таа ми е ставена X или 2
и сега ќе ги чекав уште Гент и Брајтон.
И ќе заборавев Исланд и Шпанија ги имам ставено,ќе тепаат и двете.
ццц да ти ебам хокејот глуп.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Raonic M. - Petzschner P. 1 хендикеп @ 1.70

Хендикепот е на крај Раонич да има над 5 гејма разлика ко ќе добие мечот !!!
Супер понуда е даена и не е лош коефициентот според мене овај меч треба сигурно да дојди, па така сум едно 99% сигурен да не речам 100 % :)

П.С. Се игра 1час по полноќ

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Raonic M. - Petzschner P. 1 хендикеп @ 1.70

Хендикепот е на крај Раонич да има над 5 гејма разлика ко ќе добие мечот !!!
Супер понуда е даена и не е лош коефициентот според мене овај меч треба сигурно да дојди, па така сум едно 99% сигурен да не речам 100 % :)

П.С. Се игра 1час по полноќ
мене таа ни 1% не ми е сигурна може да излезе ама дефинитивно раонич не е тенисер на кој треба толку да му се верува 1.25 коеф за победа подобро би играл 2 за печнер

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Грешка моја, следев ел класико и не видов која минута се дадени головите. Сепак победија :P

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
овде добитен

За денес:
Милан - 2-3
Реал - 3+
Билбао - 1
Франција - 55.5 +

8,89 квота
Тих, за 4 гола .

за утре:
Интер - 2-3
Ајакс - 3+
Валенсија - 1
Македонија да тепа со хендикеп (неможам да најдам коеф)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Оlympiakos - CSKA Moscow +154,5 @ 1.90

Олимпијакос има просек 78.2 поени по натпревар, додека ЦСКА има висови 87.0 поен по натпревар. Кај Олимпијакос после повреда се враќа најдобриот играч Василис Спанулис (19.8 поени просек). И двете екипи често влегува + во групите, ЦСКА речиси секоја утакмица даваше преку 80 кошеви. Според мене тие се најголеми фаворити за освојување, Крстич, Тедосич, Кириленко, одличен тим имаат. Утре очекувам доста добра утакмица, со многу кошеви и лесно да помине оваа граница.

Unics Kazan - Fenerbahce - 1 @ 1.55

Уникс игра добра оваа сезона. Играат пред се добра одбрана , не ми даваат на противникот да постигне многу кошеви. Го имаат одличниот Хенри Домеркант на кој ако му тргне шутот лесно постигнува 20+ кошеви. Имаат два одлични високи играчи Samoylenko и Savrsenko. Фенербахче има солидно тимче, но мислам дека нема што да бараат утре во Казан. Може да се проба и H1(-4,5) @ 1.90.
Olympiakos 78 - 86 CSKA Moscow

Unics Kazan 76 - 71 Fenerbahce

За утре:
Anadolu Efes - Galatasaray - 1 @ 1.35

Efes оваа сезона имаат добар тим. Можеби не тим за во топ 4, но сигурно ќе прават проблеми. Sasha Vujacic, Dusko Savanovic, Kerem Tunceri, Tarence Kisney. Галатасарај успеа да се квалифукува со скор 4-6. Играат многу слабо, сум ги гледал неколку пати. Само Јака Лакович им вреде, другото се е гола вода. Утре се освен победа на Ефес ќе биде изненадување.

Unicaja - Real Madrid - H2 (-3,5) @ 1.90

Утре Уникаха без Joel Freeland (13,1 поени, 6.8 скокови просек). Тоа е и една од причините поради која ја играм. Реал оваа сезона со новиот тренер Пабло Ласо игра hit&run кошарка. Многу напреднаа оваа сезона, имаат добар тим. JC Carroll, Carlos Suarez, Ante Tomic, Nikola Mirotic. Уникаха групата ја помина со 4-6 скор, додека Реал беше многу поуспешен со 8-2 скор и имаа висок просек на постигнати поени по натпревар (87.9). Утре очекувам победа на Реал која се надевам ќе биде барем со 4 коша разлика да го исполни хендикепот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Унгарија - Македонија - Х2 (1.90) 9.5 е хендикепот
Не вервам да изгубиме со поќе од 9 гола разлика

Kajgana Shop

На врв Bottom