Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мене таа ни 1% не ми е сигурна може да излезе ама дефинитивно раонич не е тенисер на кој треба толку да му се верува 1.25 коеф за победа подобро би играл 2 за печнерRaonic M. - Petzschner P. 1 хендикеп @ 1.70
Хендикепот е на крај Раонич да има над 5 гејма разлика ко ќе добие мечот !!!
Супер понуда е даена и не е лош коефициентот според мене овај меч треба сигурно да дојди, па така сум едно 99% сигурен да не речам 100 %
П.С. Се игра 1час по полноќ
ups greskacska-Olympiakos nema da vleze 154.5+
Тој што ме послуша, си зеде.
Тој што ме послуша, си зеде.
Не се киксај, те моламТој што ме послуша, си зеде.
Тих, за 4 гола .овде добитен
За денес:
Милан - 2-3
Реал - 3+
Билбао - 1
Франција - 55.5 +
8,89 квота
Olympiakos 78 - 86 CSKA MoscowОlympiakos - CSKA Moscow +154,5 @ 1.90
Олимпијакос има просек 78.2 поени по натпревар, додека ЦСКА има висови 87.0 поен по натпревар. Кај Олимпијакос после повреда се враќа најдобриот играч Василис Спанулис (19.8 поени просек). И двете екипи често влегува + во групите, ЦСКА речиси секоја утакмица даваше преку 80 кошеви. Според мене тие се најголеми фаворити за освојување, Крстич, Тедосич, Кириленко, одличен тим имаат. Утре очекувам доста добра утакмица, со многу кошеви и лесно да помине оваа граница.
Unics Kazan - Fenerbahce - 1 @ 1.55
Уникс игра добра оваа сезона. Играат пред се добра одбрана , не ми даваат на противникот да постигне многу кошеви. Го имаат одличниот Хенри Домеркант на кој ако му тргне шутот лесно постигнува 20+ кошеви. Имаат два одлични високи играчи Samoylenko и Savrsenko. Фенербахче има солидно тимче, но мислам дека нема што да бараат утре во Казан. Може да се проба и H1(-4,5) @ 1.90.
Troicki - Kukushkin +34.5 1.9 7:5 4:6 2:6 6:4 3:6 = 49 gems (за малце ќе паднав на оваа)
Russia - Fance 2 1.2 24:28
Panatinaikos - Doxa 1 1.25 (super tip) 1:0
Benfika - Santa Klara 1 1.10 2:0
уплата 1930 , добивка 6000 .