Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е... :D
Само едно: кој Чави, кој Меси, кој Иниеста.... БУСКЕТС ја прави разликата. Му симињам капа :cuc:

На говеда ко пепе, му немат место во светскиов фудбал.

Секоја чест, повторно молк на бернабе (не дека некогаш беше мн. галама), и покрај фактот дека судијата ги штитеше Реал, и досуди непостоечки офсајд, и ги толерираше стартовите на чаби алонсо, и глумата на мајмунон пепе.

tumblr_ly0n3mRkFS1qdzgyco1_400.gif

добро ова гомно до кога ќе го толерират ФИФА и УЕФА :tapp:
доживотен бан за играње фудбал, ебате копелето
А ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:02 ---
На говеда ко пепе, му немат место во светскиов фудбал.
Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???

А ти да не се буниш?! што треба да се каже за Месси што шутира во публика и Алвес што се врти за 900 степени кој не доби ни гребнатинка од Пепе ...

Според тебе зошто Пепе стигнал до Реал??? само јадеш гомна зошто го згазна вечер Месси???

Сериозен си?
Не ти е срам да коментираш?

Сериозен си?
Не ти е срам да коментираш?
Ве разбирам дека се кревате и ви се може ама сватете не и нас иако скоро никој нејќе да признае. Мене ми е тешко како и на играчите ама не на секој( Роналдо е еден од тие што го боли највеќе ама нормално зошто неможе да даде гол а за Реал го БОЛИ КУР АЛИ НА КОЈ ДА ОБЈАСНИШ ОН Е БОГ ) !!!:(

Добро слеп си, или глумиш, или од вчера си за задрид? Забораваш како го шутираше на Каскеро од Гетафе?
Извини, заборајв, ти си типот со му посака се најлошо на кристина после минатиот натпревар.

братко комплексите на вашта страна на фан клубот си пиши. меси ја шутираше топката да, ама топката беше внатрне во теренот така да шо сака може да прај, а за алвеш шо требаше, да му скрши нога па да му дај црвен :tapp: муабетот не ти држи вода. за пепе да речеш дека е нормален фудбалер треба да си забегал со мозоко буквално

Ве разбирам дека се кревате и ви се може ама сватете не и нас иако скоро никој нејќе да признае. Мене ми е тешко како и на играчите ама не на секој!!!:(

Те сфаќам јас друже,ама ова што вечерва Пепе го напраи во една утакмица меси и алвес нема до крај на кариера да го напраат.
Да не те потсетувам дека на Пепе ова не му е прв пат.

Те сфаќам јас друже,ама ова што вечерва Пепе го напраи во една утакмица меси и алвес нема до крај на кариера да го напраат.
Да не те потсетувам дека на Пепе ова не му е прв пат.
Аман потсетиго, очигледно не навивал за задрит тогаш

Добро слеп си, или глумиш, или од вчера си за задрид? Забораваш како го шутираше на Каскеро од Гетафе?
Извини, заборајв, ти си типот со му посака се најлошо на кристина после минатиот натпревар.
Јас сум тој што го сака највеќе Роналдо лепотанчето на светов:)

Дечко у потпис ти е Мајмунот :facepalm:

Пријателе фаците во позадина Priceless :D Вразуми се фан на Реал си, човек како сероњата Пепе ти го срами тимот. Читај ги коментарите на Марка, Ас, Спорт ес.
394244_10150592060685469_351142070468_11350563_1720199942_n.jpg

Да не коментирам само ова ќе го пренесам

Tw Rooney (Man United): "Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up.
Tw Wilshere (Arsenal): "Poor from Pepe!" #fcblive #elclasico [@jackwilshere]

Честитки дечки. Верувам дека Пеп ќе го памети овој роденденски поклон додека е жив. Да не правам клише муабети. Незнам дали беше Че Гевера или некој друг. Во еден пост напиша кога најмалку очекувам Барса ме изненадува. Фала до дечкото погоре за стримит на Руски, пријателе неврите ми ги спаси (y)

Visca el Barça !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom