Пост на кој сте се изнасмеале

Во темата за мечот со Германија, за деновите кога бевме казнети од ЕХФ...

Не беше баш ДЕМЕК, си попи убав бокс :icon_mrgr:

Ѕвер!!! Хахахаха, како го објасни ова!:pos::pos:

Умрев од смеење на темата Дали ве фатиле додека мастурбирате/водите љубов :icon_lol:. Ги прегледав сите страни и овие се моите топ 3.

На место број 3: Revenge is a dish best served cold
Мене ме издадоа другарите,а таман ја замислував комшиката!Место неа се појави мајка ми со сукалото и The rest is History!
Ама им вратив на тие,потоа дркав само замислувајќи ги нивните мајки голи(бљак)кога ќе ми текне:uvo:

На место број 2: братот на the poop shower guy, уникатна личност
Me fatija dodeka masturbirav vo osnovno na cas , pa mi viknaa pedagog , pa ispadna deka e pedofil , i me isprati na psiholog koj ispadna deka e psihopat.Od togas voopsto ne masturbiram tuku najduvam drugi da me masturbiraat.

И на место број 1: овде останав без коментар, олку не сум се смеел долго време :cuc:
еден другар си мастурбирал, му влегла мајка му, рекла: одвратен си, а овој мртов ладен си продужил:pos:

У темата на Фан клуб Вардар, поради одлуката на Град Скопје да го финансира ФК Вардар

За тоа ние како граѓани од 3 ред во оваа држава ќе си бараме Независна Битола !

:pos:

И пак темата за ЈСП (y)
У вторникот се качувам на задна врата у двокатна 22ка, и што да видам. На тоа седиштата што се одма пред вратата, 4ца старци си седнале и 1 шише ракија го подаваат меѓу себе си цуцаат :pos: :pos: Сум се помочал од смеа :icon_mrgr:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 00:17 ---
И пак темата за ЈСП (y)
У вторникот се качувам на задна врата у двокатна 22ка, и што да видам. На тоа седиштата што се одма пред вратата, 4ца старци си седнале и 1 шише ракија го подаваат меѓу себе си цуцаат :pos: :pos: Сум се помочал од смеа :icon_mrgr:

А шо вака ја снема GGGLLLLLOOOORRIIIJJJJJAAAAA ???

ППпаааамммммммммооооооооожжжжжжжеее рррешшшилаааа дааа учиии маккеддонскииии
A ззооошшштттооо бббии уччелллаа ммммаккеддоонннсссккии??
Ннеекккаа ддојјди оовдде даа неее смммеее
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:14 ---
Испратена е на одмор малце, до на лето негде :)
Whaaaaaaattttttt?? Зошто? Вратете ја одма :D

A ззооошшштттооо бббии уччелллаа ммммаккеддоонннсссккии??
Ннеекккаа ддојјди оовдде даа неее смммеее
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:14 ---

Whaaaaaaattttttt?? Зошто? Вратете ја одма :D
Ппппааа ммможе ии паднало ссстраммм,а иии може ддозналла деека уууучителкааата одд првоо јјаа читттааа

Јас искрено прв пат слушам за некој да пелтечи и на тастатура :D

CaptainObviousToTheRescue.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom