Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Мене не ме фетиле ниакд од дома , ама еднаш ме фатија полиција со една фукса... и не ми беше срам

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
hahahahahahah kolku samo se smeev koga ja procitav temava ej ! :)
mene me nemaat fateno ali jas iam fateno drugar na polumatura u moja soba i toa koga gi lepi plochkite :) bevme u eden hotel taka so mozese da se ripa od balkon na balkon vo hotelot i taka si se nasobravme edno 3,4 deca na balkonot kaj mene i si tepavme seir i posho pendzerot se otvarase i od nadvor koga vlegovme site odednas detevo ne znaese kaj da se skrie :pos2::pos2::pos2::kesa:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Сва среќа ме немаат фатено додека мастурбирам или пак за време на секс,но пред неколку години дедоми покоен шпиунот,јас си гледам порки и он да ти слушал стенкање од телевизорот али не се осмелил да влезе да види што е работата(среќа му светнала сијаличката :icon_lol: ) и наредниот ден на мајка ми и татко ми им рекол „видете детево да не е нешто болно синоќа многу стенкаше“ ме шинаа од шибање и ден денес ме реметат :pos:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Mala anegdota :

U malo imavme eden drkoje go vikavme site. Toj bese tolku zagrozen sto i so sestra mu gledashe porki , znachi psiho. :nesvest:

I taka nie bevme gledavme futbal kaj drugar koj zivee dijagonalno nad nego eden sprat . I eden od nas primeti deka nesto cudno se desava u na drkoje dnevnata. Ovoj se raspashal se raskomotil. I nie site na balkon . Gledame ovoj ssi prai mavashi... nodjinjata gi sobira hehehe

I toj eden otrakan drugar vika cek sea ke go rebrame...

Zima telefon i mu vrti .

Ovoj namaknue gaki , Ide nakaj telefon ovoj mu spusta.

Za sekund ovoj pak mavashi produzue...

Ovoj pak mu vrti ... i taka edno tri cetri pati , a dojde ovoj na telefon ovoj ke mu spusti slusalka.

I na kraj mu vika 5 tiot pat

Alo...

dali e toa stanot na D.D

ovoj so smknati gaki vika da ...

Cestitame...

ovoj zbunet na sto ?

Dobitnik ste na nagrada ...

Kakva nagrada ?

Nagrada za najgolem :drk: u svetot

Molam ... ? Sto ...

Abe izlezi be surtuk na terasa i priberi toa gajtanot

I site kaka kakaka hahahaha umiranje od smeenje mnogu nezgodna situacija hahahahaha

I posle go nemashe u malo da se pojavi na klupi edno dve godini hehehe E ova deca moi e remet a ne Vie :pos2:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
еден другар си мастурбирал, му влегла мајка му, рекла: одвратен си, а овој мртов ладен си продужил:pos:

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Голема е разликата од мастурбирање до водење љубов...ако за некој тоа е исто...тешко него/неа...

И фала Богу...не ме фатиле „на дело“ до сега...

V

Viktoranius

Гостин
До сега не се ме фатиле уште...ама знаете ли што...САКАМ ДА МЕ ФАТАТ....поготово кога идат другарки на сестрами тогаш баш сакам да ме фатат:vozbud::vozbud:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
До сега не се ме фатиле уште...ама знаете ли што...САКАМ ДА МЕ ФАТАТ....поготово кога идат другарки на сестрами тогаш баш сакам да ме фатат:vozbud::vozbud:
хаха гледај ти со твоите другари да не ја фатиш сестрати таму та за друго..:vozbud: шала, шала..

инче не сум бил caught up

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
haha me fakal TATO itoa 2ti ednas koga bev Spalnata soba
a vtoriot pat me gledal 1 min kako go imitiram ROKO
posle 1 ned mi rece IST si kako mene...:toe:

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
До сега не сум бил у таква ситуација. да ме фати некој у "дејноста" :pos2::pos2:

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Хах, ама интересна тема, сум се скинал од смеење..
Иначе мене ме немаат фатено на дело, неколку пати биле блиску, но никогаш да ме фатат :lol:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
читам и не можам да се иначудам..па на час бе?!!леле не дај боже да начекам некој..ми се грози од самата помисла...

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
ме фатил другар при секс, ама нишо не кажа, се сврте и си замина
ме фатил и друг другар, влезе, кажа јас сум во дневната, и си слезе долу и изеде се шо му дојде при рака

ама на еден другар шо го имаат фатено, лудница
овој со женска во спалната на родителите на друг другар. овој им влегува во соба и се дере на цел глас Абе немој случајно си свршил на теписонот, тато ќе ме убие:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom