Фан Клуб: Реал Мадрид

A

apidrone

Гостин
http://vukajlija.com/zabava/posteri/383209

Со ова не сакам да ги омаловажим моменталниве играчи (освен поединците кои ги спомнав предтоа), само сакам да кажем дека ова беше тимот кој играше со срце за Реал.
Ниеден играч не обвинуем за поразов, најголемата кривица е кај Мурињо.
А што имаат овие освоено, ама во овој состав, т.е. сите заедно?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
http://vukajlija.com/zabava/posteri/383209

Со ова не сакам да ги омаловажим моменталниве играчи (освен поединците кои ги спомнав предтоа), само сакам да кажем дека ова беше тимот кој играше со срце за Реал.
Ниеден играч не обвинуем за поразов, најголемата кривица е кај Мурињо.
Што се секираш он знае како треба;):D

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Не сум фан на Реал, и не сакам да ви се мешам во тема, ама ова не е проклетство. Ова е мајсторија на Барселона до перфектност. А ќе трае се додека Мурињо не се помири со фактот дека е инфериорен во однос на Барселона.

А да, и додека Меси е способен да игра за Барса ;)
Пак Меси :tapp: Зарем ке сфати некој дека овој прекрасен фудбал не е креиран од Меси...

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Прв пат во живот не посакував победа на Реал и ги колнев да изгубат и ми се исполни желбата...Перез ќе те замолам понатаму и те молам од све СРЦЕ не зимај по твоја желба играчи како Кака, Роналдо, Бензема и ДЕДО ЧАБИ БОНБОНСО остави некој тренер да одбере...ТЕ МОЛАААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!
БенземаБенземаБензема

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А што имаат овие освоено, ама во овој состав, т.е. сите заедно?
Може во тој период Реал нема ништо освоено, но НИКОГАШ, ќе повторим пак, НИКОГАШ го немаат извалкано името РЕАЛ МАДРИД! Оставаа срце на терен.

Ама пак ќе повторим, не ставам кривица на НИЕДЕН од овие играчи за денешниов пораз, кривицата е единствено кај Мурињо и никој друг!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
На Реал му фали играч како Гути
На Реал му фали еден Зидан само, а овие моментално нека идат во своите стари тимови сите што пристинаа последните 3 години со се СПЕШЛ УАН ( да не кажам фајф ) ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732

Еве како го видоа Пепе сите...
Ех, Руни ебаго... еден од омилените играчи ми е, ама он за дициплина да збори... ко Пепе ко му се дереше на Меси за шутнатата топка у публика... o_O

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Mou на крајот од прес конференцијата, потенцираше: “Победите имаат многу татковци, поразите само еден - јас. Така да утре сите .... покажа гест со рака, а сакаше да каже ‘средете ме мене / истурете се на мене‘ .... играчите оставете ги на мира.“

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И уште нешто, на Реал моментално не му фали НИЕДЕН играч. Реал има страшен тим. Единствено што му фали на Реал моментално е да ги прати сите играчи на психолог, секој ден по 2 часа. Зошто проблемот ка играчите на Реал е во главата, не во нозете и знаењето.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Па Пепе на стрелање треба да оди,па Пепе треба од највисокиот кат на Бернабеу да го фрлат,па Пепе треба од долната страна на лифтот да го врзат па некој лифтот после од подрум да го повика,па Пепе е идиот.Па ебете се бе и Руни и цел Манчестер,да даде господ со нас да се падн....уствари неможете пошто испаднавте уште во групи во ЛШ,ај догодина да ти објасни Пепе каков е квалитетот на крампоните од Умбро копачките коњу еден

Kajgana Shop

На врв Bottom