Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај како што сме разочарани, барем да не вратат во живот со некоја посебна игра...чим игра Пипа добро е.Хала Мадрид!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И шо сеа ? Незнам дали да се смеам или да плачам... Среќно, незнам што друго да кажам.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.730
@ apirdone

ова го сакам од Роналдо, немора гол...
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 22:15 ---
е ме заеба копиле едно...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
имаше назад некаде статистика дека кога роналдо погодува реал нема пораз,впрочем има само една нерешена(барса) и другите сите победи...се надевам ќе продолжи таа непобедливост и вечерва!! + хиго и бенз играат заедно,ете уште една статистика што е во корист на реал,и тие заедно на терен немаат пораз!!
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 22:21 ---
пепе добива црвен 100%

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
моментално на темата за барселона :

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
знаев дека ваква игра ќе играме и ич не ми се свиѓа, барса ќе напаѓа 90 мин а ние ќе се браниме..ако имаме среќа да влезе уште една и да не примиме гол таман ќе биде!!
место бенз и хиго нека стави уште двајца дефанзивци,ич топка не фатија!!

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Luge, dajte be nekoj asalen stream ...
Neznam sto stana so stream-ovive , eden asalen da ne se
naslo.
Samo nesto ako moze direktno preku web, nemojte so sopcast, na rabota sum.

Fala odnapred!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Kaka place za vakva formacija za kontri , moze mesto iguain vtoro. I sega ako ne gi tepame nema koga.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Алтинтоп пробива напред, ама не е бек, Иниеста го ебава како сака, другово малце да внимаваат на офсајд, за играта јбг без средина не се игра, Пипа и Бенз јајцата им паднаа од трчање ама на кого на Пепе ќе му подадат.:(

A

apidrone

Гостин
знаев дека ваква игра ќе играме и ич не ми се свиѓа, барса ќе напаѓа 90 мин а ние ќе се браниме..ако имаме среќа да влезе уште една и да не примиме гол таман ќе биде!!
место бенз и хиго нека стави уште двајца дефанзивци,ич топка не фатија!!
Кога играме отворено, зошто отворено, кога се браниме, зошто се браниме... ај, ти си знаеш.
Иначе, се надевам за овие 45 минути Роналдо ги задоволи колку толку вашите вкусови мадридитски. Или пак за нешто друго ќе се фатите?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Со резултатот - задоволен. Со играта - делумно. Едноставно Мурињо не смееше да излезе со ваква последна четворка. Четворка која за прв пут игра заедно. Алтинтоп, има све на све 2 утакмице иззиграно. Добар за во напад, во одбрана - КАТАСТРОФА. Карваљо - прва утакмица после 4 месеци. Неукомпонирана четворка до максимум. Над 5 офсајд стапици направија, ниедна не им успеа. Им успеа една, ама видовме од после дека всушност и таа не успеа.
Незнам за вас, мене ме плаши многу одбранава. Многу лесно стигнуваат до шанси. Рамос, повторно несигурен и не е на неговото препознатливо ниво. Незнам што е со него последниве утакмици, дали замор или нешто друго, искрено незнам.

Ама утакмицата е веќе почната, што е тука е. Ајде второ уште една контра и 2-0 би бил одличен резултат.

И да, пак џвакајте муда за Роналдо!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
Абе немам срце за вакви натпревари јас ебаго, се потрошив на ракометот. Ќе ме умрат веќе. Ова камерманот еднаш топката не ја фати у фокус да го е*ам :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom