Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
BREAKING NEWS: Newcastle United complete signing of Papiss Cisse from Freiburg
BREAKING NEWS: Newcastle United complete signing of Papiss Cisse from Freiburg

Ајдее нека му ја мислат сега тимовиве што имаат гостување на Сент Џејмс Парк (па и оние кои ке играат дома со нив)
Кое напаѓачко дуо имаат,нападот на Сенегал Демба Ба и Демба Сисе..Едниот има 16 гола сезонава во Премиер Лига (Ба),а другиот 10 во Бундес (Сисе)..

:vozbud::vozbud:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Уффф ќе биде уште понезгоден Њукасл. Играат одлично сезонава и на добар пат се да играат во Европа од следната сезона. Имаат капацитет и играчи за тоа да го остварат, а гарант ќе му пореметуваат сметки и на поголемиве тимови.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Него ме потсетивте за ова со Тери, што испадна со неговиот случај?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ba, Cabaye, Ben Arfa, Papiss Cisse, Tiote, Krul, Santon and Taylor = £34.M. £ 2 000.000 less than Liverpool paid Newcastle for Andy Carroll.

Ливерпул директно го финансираше целосниот ремонт на Њукасл (Челзи индиректно :icon_mrgr::icon_mrgr:)

--- надополнето: 18 јануари 2012 во 01:05 ---

Ba, Cabaye, Ben Arfa, Papiss Cisse, Tiote, Krul, Santon and Taylor = £34.M. £ 2 000.000 less than Liverpool paid Newcastle for Andy Carroll.

Ливерпул директно го финансираше целосниот ремонт на Њукасл (Челзи индиректно :icon_mrgr::icon_mrgr:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2088215/Chelsea-sell-Didier-Drogba-says-Carlo-Ancelotti.html

Да се послуша Анчелоти :Р
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 15:05 ---
"Swansea midfielder Leon Britton, 29, is Europe's most accurate midfielder - better even than Barcelona maestro Xavi."

and interestingly..

"Britton is the only player this season to complete a match with an 100 per cent success in passing — in the 3-0 win over Bolton back in October.

Only nine players have completed a match without misplacing a single pass in the last six years. But the other eight are ALL defenders who normally pass alongside each other.

London-born Britton is the only "creative player" in Premier League history to register a perfect game."

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4065285/Forget-Xavi-Leon-Britton-is-Europes-most-accurate-passer-of-the-ball.html

F

fantomX

Гостин
In other words he is saying 'sell him to PSG! and help me win the league, pretty please!' :LOL:

--- надополнето: 18 јануари 2012 во 15:13 ---
"Swansea midfielder Leon Britton, 29, is Europe's most accurate midfielder - better even than Barcelona maestro Xavi."

and interestingly..

"Britton is the only player this season to complete a match with an 100 per cent success in passing — in the 3-0 win over Bolton back in October.

Only nine players have completed a match without misplacing a single pass in the last six years. But the other eight are ALL defenders who normally pass alongside each other.

London-born Britton is the only "creative player" in Premier League history to register a perfect game."

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4065285/Forget-Xavi-Leon-Britton-is-Europes-most-accurate-passer-of-the-ball.html
Не знам кој е Бритон, никош и не сум видел како игра. Ама Брендан Роџерс релативно добро знам кој е и шо е, и искрено се надеввам дека големците во Челзи го паметат тоа име и презиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Топџии, не отворате тема за дербиво? Вие сте домаќини во недела :)

Еве едно видео ако сакате да отворате што можете да го искористите, монтажа од Скај Спортс за дербињата во минатото

Не го ставиле тоа од 8-2, слободно изгледајте го :icon_lol:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.814
Поени од реакции
11.434
Ајде ајде дерби се ближи, ќе биде крваво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom