Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
0,,10278~10395357,00.gif

Одличен играч(y)

BREAKING NEWS: Newcastle United complete signing of Papiss Cisse from Freiburg
BREAKING NEWS: Newcastle United complete signing of Papiss Cisse from Freiburg

Ајдее нека му ја мислат сега тимовиве што имаат гостување на Сент Џејмс Парк (па и оние кои ке играат дома со нив)
Кое напаѓачко дуо имаат,нападот на Сенегал Демба Ба и Демба Сисе..Едниот има 16 гола сезонава во Премиер Лига (Ба),а другиот 10 во Бундес (Сисе)..

:vozbud::vozbud:

Уффф ќе биде уште понезгоден Њукасл. Играат одлично сезонава и на добар пат се да играат во Европа од следната сезона. Имаат капацитет и играчи за тоа да го остварат, а гарант ќе му пореметуваат сметки и на поголемиве тимови.

Него ме потсетивте за ова со Тери, што испадна со неговиот случај?

Ba, Cabaye, Ben Arfa, Papiss Cisse, Tiote, Krul, Santon and Taylor = £34.M. £ 2 000.000 less than Liverpool paid Newcastle for Andy Carroll.

Ливерпул директно го финансираше целосниот ремонт на Њукасл (Челзи индиректно :icon_mrgr::icon_mrgr:)

--- надополнето: 18 јануари 2012 во 01:05 ---

Ba, Cabaye, Ben Arfa, Papiss Cisse, Tiote, Krul, Santon and Taylor = £34.M. £ 2 000.000 less than Liverpool paid Newcastle for Andy Carroll.

Ливерпул директно го финансираше целосниот ремонт на Њукасл (Челзи индиректно :icon_mrgr::icon_mrgr:)

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-sell-Didier-Drogba-says-Carlo-Ancelotti.html

Да се послуша Анчелоти :Р
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 15:05 ---
"Swansea midfielder Leon Britton, 29, is Europe's most accurate midfielder - better even than Barcelona maestro Xavi."

and interestingly..

"Britton is the only player this season to complete a match with an 100 per cent success in passing — in the 3-0 win over Bolton back in October.

Only nine players have completed a match without misplacing a single pass in the last six years. But the other eight are ALL defenders who normally pass alongside each other.

London-born Britton is the only "creative player" in Premier League history to register a perfect game."

http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...Europes-most-accurate-passer-of-the-ball.html

In other words he is saying 'sell him to PSG! and help me win the league, pretty please!' :LOL:

--- надополнето: 18 јануари 2012 во 15:13 ---
"Swansea midfielder Leon Britton, 29, is Europe's most accurate midfielder - better even than Barcelona maestro Xavi."

and interestingly..

"Britton is the only player this season to complete a match with an 100 per cent success in passing — in the 3-0 win over Bolton back in October.

Only nine players have completed a match without misplacing a single pass in the last six years. But the other eight are ALL defenders who normally pass alongside each other.

London-born Britton is the only "creative player" in Premier League history to register a perfect game."

http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...Europes-most-accurate-passer-of-the-ball.html
Не знам кој е Бритон, никош и не сум видел како игра. Ама Брендан Роџерс релативно добро знам кој е и шо е, и искрено се надеввам дека големците во Челзи го паметат тоа име и презиме.

Топџии, не отворате тема за дербиво? Вие сте домаќини во недела :)

Еве едно видео ако сакате да отворате што можете да го искористите, монтажа од Скај Спортс за дербињата во минатото

Не го ставиле тоа од 8-2, слободно изгледајте го :icon_lol:

Ајде ајде дерби се ближи, ќе биде крваво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom