Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/887-2012-01-18-17-14-45

Колку само сакам ова да е вистина. Само на позајмица ако замини и да остани налето со прсто во уста.
Веќе сите клубови го знаат каков дибек е и на лето ќе можат како сакаат да го дриблаат за плата.

Проблемот е шо мислам дека не е толку глуп да прифати позајмица.

Од друга стана: Касерес / Гуарин
- Касерес е Конте профил на играч така да тука добива на тежина, арно ама го имам доволно гледано кај шо прај киксој така да ... нема да ми е толку криво ако не го земиме.
- Гуарин искрено не ми е нешто нешто гледан (кој по ѓаволите го гледа Порто) арно ама од јутјуб има задоволителни потези. Сепак не доволно да ценам дали чини или не.
- Бокети ќе биди супер крпење за одбраната. Можи нема да е топ појачање али е она шо ни фали во одбраната.
- Наинголан е ок али е премногу млад и пренапумпан со цена така да ... Марота ќе треба да се помачи за да го пазари.
- Паломбо е доволно искусен и можи доста да придонеси за зацврстување на средината така да би бил супер појачање. Се надевам не е испукана пушка.
- Бехрами - пожртвуван али трча ко пијана кокошка , така да не фала. Се чудам зошто ДиЛивио го фали.
- Гастон Рамирез - Едно време се поврзвавме со дечкото. Нешто шо гледав од Болоња, морам да кажам дека е добар али ... ќе видиме шо крој Марота.

Мој тип Касерес + Паломбо + (Наинголан/Гастон ама налето)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Амаури е пред бесење или фрлање во канта :pos:, ова со Фиорентина е шанса последна да си ја спаси кариерата или животот подобро да кажам
Амаури напарави 12 милиона евра за само 4 години во Јувентус го боли сега каде и што ке игра уште некоја година .
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 19:53 ---
http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/887-2012-01-18-17-14-45

Колку само сакам ова да е вистина. Само на позајмица ако замини и да остани налето со прсто во уста.
Веќе сите клубови го знаат каков дибек е и на лето ќе можат како сакаат да го дриблаат за плата.

Проблемот е шо мислам дека не е толку глуп да прифати позајмица.

Од друга стана: Касерес / Гуарин
- Касерес е Конте профил на играч така да тука добива на тежина, арно ама го имам доволно гледано кај шо прај киксој така да ... нема да ми е толку криво ако не го земиме.
- Гуарин искрено не ми е нешто нешто гледан (кој по ѓаволите го гледа Порто) арно ама од јутјуб има задоволителни потези. Сепак не доволно да ценам дали чини или не.
- Бокети ќе биди супер крпење за одбраната. Можи нема да е топ појачање али е она шо ни фали во одбраната.
- Наинголан е ок али е премногу млад и пренапумпан со цена така да ... Марота ќе треба да се помачи за да го пазари.
- Паломбо е доволно искусен и можи доста да придонеси за зацврстување на средината така да би бил супер појачање. Се надевам не е испукана пушка.
- Бехрами - пожртвуван али трча ко пијана кокошка , така да не фала. Се чудам зошто ДиЛивио го фали.
- Гастон Рамирез - Едно време се поврзвавме со дечкото. Нешто шо гледав од Болоња, морам да кажам дека е добар али ... ќе видиме шо крој Марота.

Мој тип Касерес + Паломбо + (Наинголан/Гастон ама налето)
Убаво кажа никој не го следе порто да каже каков играч бил ,тоа што дава голови на ју туб (најубавите моменти) некој може да даде од ју туб на Амури најубавите моменти во Јувентус тоа не го прави голем играч .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Амаури напарави 12 милиона евра за само 4 години во Јувентус го боли сега каде и што ке игра уште некоја година .
Во случајов малку ми олеснува ко ќе ми текни дека Италија ги дери (скоро половина) со убав процент за даноци.

F

FuckYouAll

Гостин
http://juventiknows.com/- Многу добра страна за Јувентус, пишуваат на англиски ама има премногу добри статии и анализи кои од далеку неможат да се споредат со овие на српскиве и босанскиве фан страни на Јуве. (y)

С

сашенко

Гостин
Во случајов малку ми олеснува ко ќе ми текни дека Италија ги дери (скоро половина) со убав процент за даноци.
Ама па тоа ја отежнува работата на Јуве да донесе играчи од светска класа во италија.Бараат големи плати кои мора дупло да ги платиме заради тие ебани даноци од италија...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ама па тоа ја отежнува работата на Јуве да донесе играчи од светска класа во италија.Бараат големи плати кои мора дупло да ги платиме заради тие ебани даноци од италија...
Знам, то ми е и поентата, нешто добро од тој глуп данок.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Буфон местел натпревари и на нив ставал по 100 000 евра ?
Видал наместил пенал ?
Нели е премногу ?
Нели треба да не остават ?
Почнаа да владеат со Италија и почнаа прикаските .

Kajgana Shop

На врв Bottom