Фан Клуб: Јувентус

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/5031.html
Guarin mislam deka e samo mamec za da se simne cenata na Caseres .
Zaeme deka na juventus mu treba bek ,a dodeka za sredina gi imame odlicnite Pirlo,Marchisio i Vidal .
Mislam deka ne treba nikoj od niv da gree klupa ili paj Guarin da zavrsi kako Elia na koj ne mu se dava ni prostor a go zema za 9 miliona evra .
Не верувам дека е мамец, пошто можиш и сам да прочиташ дека ова е изјавата на самиот играч а не дека сајтов се повикува на некој други медиум, така да мисалм дека ќе завршиме одлична работа долку го доведиме овој играч ќе се појача конкуренцијата во средниот ред, така да мислам дека ќе се земе уште еден дефанзивец а по мое тоа ќе биде Бокети од рубин казан

A

apidrone

Гостин
Portuguese newspaper "Record" reports agreement between Juventus and Porto over Freddy Guarin.

Ваљда за ден-два ќе се знае дали ќе бидне нешто.

С

сашенко

Гостин
Гуарин е зверка, супер ако дојде ама за во одбрана да донесеме некој пошто Соренсито си отиде на позајмица и ептен сме тенки позади

С

сашенко

Гостин
Се збори дека за средината имаме 4 опции.Прва опција ни бил Берами од Фиорентина, втора опција ни бил Наинголан од Каљари, Гуарин трансферот ни бил отежнат пошто и Касерес го сакаме а Паломбо ни е последна опција.

Мене ми се ок сите овие искрено, само не сваќам како може Берами да ни биде прва опција, се пресмејав :pos:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ај у пм што сте биле големи националисти демек Бехрами не чини ама зашто? Затоашто е албанец па нечини ај да го земеме Шумуликовски тогаш.......;)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Ај у пм што сте биле големи националисти демек Бехрами не чини ама зашто? Затоашто е албанец па нечини ај да го земеме Шумуликовски тогаш.......;)
Дечкото цел живот живее во Швајцарија игра за швајцарија и не гледам ништо спорни тука .
Ако имаш можност некогаш да го прашаш што е тој ке ти одговори швајцарец .
Мене лично не ми смета тоа шт имал некој си роднина албанец .
Иако ти се чини така ако може да дојде ке биде подржан од сите тука .

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Нема врска тоа што е албанец.Еве Шакири од Базел е иста прича со Бехрами а би сакал да дојде.Бехрами е обичен просек кој пошто немаше брзина од десен бек го прекомандоваа во задњни везни.Гуарин е убедливо најдобар играч кој може да се донесе во Јуве и според мене е многу подобар од Маркизио и Видал.Наинголан би бил добра замена ..

С

сашенко

Гостин
Хахаххахахаха се надевам ова беше шала брат, немој ти се молам со вакви коментари.Прво Берами е одличен играч, не го доведуваме неговиот квалитет во прашање ама не сваќам зошто ни е прва цел.Тоа беше коментарот.Лично, мислам дека Гуарин ни е подобра опција и дека тој треба да биде примарна цел за средината.Доколку него не успее да го земеме јас би се мислел помеѓу Паломбо и Берами ама пошто е стар Паломбо ваљда Берами би го зел јас.Наинголан не верувам дека има шанса да дојде, затоа го исклучувам уште сега.И тоа ми беше муабетот, а не дека нечини дечкото или пак заради националноста хахаха

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Немој да донесуваш избрзани заклучоци во иднина , Бехрами не е Албанец како прво, се декларира како Швајцарец со Албанско потекло е да но сепак . И си игра за Швајцарија фино лепо. Како и да е неговиот квалитет нема да ни донесе екстра квалитет, туку само ке ја шириме клупата во недоглед со просечни играчи . Кога станува збор за Јуве најмалку ме интересира националност на играч , Станко Петко Шатко кој сака и од каде сака нека е , само да помогне да се вратиме на шампионските патеки. ;)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не се знае уште ништо,а се знае дека Касерес ни е прва цел,така да,да почекаме што ќе се деси со него,Севиља се полакомија и побараа уште два милиони поради тоа што 15% идат на Барса па затоа Севиља бара уште 2 милиона,ќе има средби со агентот на Касерес овие денови,Фонсека е во Италија па ќе видиме,ако не биде нешто Гуарин или Наинголан за средина,а за одбрана подобро да не зимаме никој ако не дојде Касерес.

-Во 18-30 примавера,полуфинале куп Италија,Јуве-Фиорентина.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.637
Поени од реакции
17.515

On topic : Гуарин = Наинголан > Behrami=Palombo ...

Гуарин дефинитивно или Наинголан дечктие се феноменални дури Наинголан ми котира повисоко. Се осети против Каљари колку ни фали свеж среден ирач на кллупа. Иначе конте рече дека Естигарибиа е во комбинација за LB доколку е потребно или ако е формацијат напаѓачка

Kajgana Shop

На врв Bottom