Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.229
Пичкарски е ако се преигра утакмицата. Општо не само за нас, туку и за ЕХФ.
Знам дека нема теоретски шанси за тоа, само тоа што ломинало веќе нема потреба да се враќа назад, имавме шанси не ги искористивме.
Знаеме кој се Германија и каков удел имаат во ЕХФ, ние уште немаме стекнато кај ЕХФ таква доверба, или пак не лижеме добро задници, па неможеме да се пробиеме.
Ама пак и со игра на терен се стекнува респект.. а ние полека, но сигурно го стекнуваме.
Толку од мене за темава, ме фркна глава уште повеќе/:D

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Срамота е да се плука врз Кире, направи грешки, но јебига никој не е безгрешен. Тој како капитен ја превзеде одговорноста да шутира. Да, МОЖЕШЕ ДА ПУШТИ некој друг да шутира место него, и сега немаше по Кире туку ќе плукавме по некој друг.
Наместо да ги вреѓаме нашите, треба да плукаме по МИСИРИТЕ ОД ЕХФ што си ги ладеа на трибините.
Како може некој да дозволи да ги сменат судиите во последен момент ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
И што ако ЕХФ речи дека голот е важечки ..
- Ќе се смета за нерешено ?
- Ќе се преигра или ?

Што за кладилниците на пример тие што ја имаме нерешено ? :)
Џабе реакција по мечот, ништо не може сега да се направи, да се смени резултатот, ниту можело некогаш нити ќе може..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Јас не ја забележвам топката кај шо е заокружено. Ај некој со подобар вид нека кажи дали е таму :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Начевски се јави сега во живо на Канал 5, рече дека можеме само да добиеме усно извинување од ЕХФ, ништо друго.

М

Мартин`

Гостин
Џабе реакција по мечот, ништо не може сега да се направи, да се смени резултатот, ниту можело некогаш нити ќе може..
Да се поништи барем ? ако се поништи (и да се преигра) тогаш важи 1 коеф си ги враќаш парите..
^ Ах ништо значи од надежта, усното у г.. нека си го напикаат ЕХФ :tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ма дај идете е*ете се.... Кире мајсторе, наш најдобар спортист можеби од кога постои оваа земја, со е*ениот народ, кој се фаќа само за лошото.Ги сакам сите до еден што играат во репрезентацијата, не ме сваќајте грешка.Кај беше Наумче кога се решаваше да ја земе топката, дај ве молам почитувајте го, дава се од себе, тука сум во Ниш.Се бори, секоја репрезентација обрнува најмногу внимание на него, се палат на него, грубо го фаулираат.

Главите горе, ја тепаме Чешка и одиме како втори, поздрав.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

Јас не ја забележвам топката кај шо е заокружено. Ај некој со подобар вид нека кажи дали е таму :D
Ова со сигурност не е моментот за кој се зборува. Погледни како скока Стоилов и на каде се насочени сите погледи, топката е над неговата рака, само од рекламата не се гледа убаво.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765
Во самиот пост се демантираш, тебе очигледно не ти е јасно значењето на препишувањето на вина за пораз на еден единствен играч ...
Тоа што Кире е мозок на екипата и лидер под дифолт не значи дека ако има лош ден, или денови, дека он е и причината за лошите резултати, он е ЕДНА од причините, но да се каже дека заради него изгубиле а уз пут се исцртани сите останати негативности на нашиот тим од дуелот со Германија е навистина смешно.

Само ако се замижи пред промашениот зицер на Манасков, 2та промашени зицери во последни 10мин со играч повеќе и 5те примени голови од втора шанса, може да се истурка тврдењето дека поради Кире загубиле.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ова со сигурност не е моментот за кој се зборува. Погледни како скока Стоилов и на каде се насочени сите погледи, топката е над неговата рака, само од рекламата не се гледа убаво.
Баш ова е, Столе проба да ја фати одбиената топка.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ќе го осетите вие одсуството на Лазаров коа ќе отиде у пензија или недајбоже се повреди. Ја немам видено некој млад добар што би можел да го замени него, ако има бујрум нека го викнат у репрезентација.
Другиот Лазаров го спремаат :pos::pos::pos::pos:

Неможе да оди, ја ќе изиграм подобро од него џабе само пополнува место.

Него не спомнав прееска за оној "стручњакот" на Сител. Па ММЕ толку глуп човек у животов немам слушано на ТВ. Столе промашува и овој вика цитирам "требаше горе да му шутне." :facepalm:
завчера Кире промашува пенал кога проба да го лобува овој вика "требаше силна да ја шутне"
expert my ass

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дваесетина пати го пуштав овој момент (во успорена снимка), меѓутоа квалитетот на видеото и не е баш на некое највисоко ниво за да се процени (барем не од овој агол), иако мислам дека топката не отскокна таму каде што си заокружил, туку позади телото на голманот помеѓу неговите нозе.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Не е таму, топката се наоѓа во горниот десен агол. Сега даваа на Канал 5 и убаво се виде дека топката е во голот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Баш ова е, Столе проба да ја фати одбиената топка.
Океј ако е така како што викаш, каде е топката? Нелогично е да скока да фати топка која се наоѓа кај ногата на голманот и сите да гледаат нагоре.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765

Леле не се лажете со сликава, многу лесно може да се рашири низ нетов и да се заебат луѓево, топката е она црвеното над Стоилов, по неа скока, има и една друга слика на нетов, т.е. истава само со подобар квалитет, она доле заокружено а и положбата на судијата исто.
Тоа доле е рекламата, не топката, да удрила таму топката не е изводливо да искочи од гол, ќе удри во голманот ако има излезна патека.

Погледнете го видеото од последниот шут на Лазаров и стопирајте ја оваа положба, се гледа и по ракометариве од сликава каде гледаат, сите во топката, а не накај голот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom