Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Туку што е муабетов дека нашава репрезентација ќе поднесе жалба за повреда на правилата. Наводно последниот шут на Кире ја поминал линијата и било гол???????
Така се збори...во жарот не го ни видовме тоа. Треба да се види репетицијата

Oд 6:57, не коментирам за мојот впечаток - уште не ми се нервите средени...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Стигнавме до фаза да почне да се размислува за goal line technology и во ракометот :facepalm:
Добро им оди на Швабите и на Светското со Англија имаше фрки околу голот :)таа технологија е повеќе од потребна но ако се воведе како ќе се делува врз помалите држави кои знаат да им прават беља на форсираните нации ;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тука не беше одбранет ударот, тука целиот гол беше промашен, а не треба ниту да се објаснуваме што ќе значеше тој гол и водство за нас.
Aма 19 години имал...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Да му пренесеш дека е прав ѕвер.Тој е иднината на нашава репрезентација.Не ни се познава отсуството на Димовски поради неговите одлични партии.
Не само што не се познава отсуството на Димовски... туку ова се најдобрите партии на некој пикер од Македонија, бар јас не паметам некој наш пикер да дал шест гола на натпревар и да изнуди уште два-три седмерци. Секоја чест, се надевам дека наредниот меч таквата игра ќе ни донесе победа.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
На РТС 2 излезе еден од ЕХФ и 5 пати ја пуштија снимката и рекоја дека голот е регуларен и дека утакмицата треба да се преигра
Чекаме официјална одлука утре, и утакмицата ќе ја гледа комисија!!!
Озбилен ти?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пак за влакно ни кидна победата.Не знам што е сево ова бунење против Лазаров.Да бидеме искрени само и он имаше муда да го упати последниот шут.За Манасков и нема што да има нервози пошто има искуство 0 и можеше да се очекува некој промашај.Само не ми е јасно зошто Алушевски не играше на крајот.Најверојатно тоа ќе да е уморот.Стоилов,момаков се повеќе и повеќе ме воодушевува.После трите промашувања се попраи.И не ми е јасно зошто не се игра со Темелков.Топка не фати цела утакмица.

?

..........

Гостин
Не ги бива македонците слаби се, нема план за напад нема дисциплина, мака ми е за парите од буџетот што одат за нив...а и вие што сте таму во Ниш вратете се назад, заштедете некој денар, слушам 50 евра била карта на врата, а цела сала полна македонци......мх мх србите тријат раце на вас.....германските 10 навивачи биле со гратиси.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
@ Syn
не ме заебавај. Го браниш Кире а го критикуваш Манасков !? Да ги браниш/критикуваш двајцата, океј, ама вака, не зезај...

Точно промаши клучен зицер, но и Кире промаши зицери при кои ќе имавме гол предност по кои (значи кои, не кој оти беа множина) можеби ќе се свртеше се’ у наша корист.

Манаксков колку е со врски, толку овие другиве пробуваат да го кењаат штом ќе им се укаже шанса... (n)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.822
Поени од реакции
5.628
Драган Начевски е еден од официјалните лица на репрезентацијата, на времето почитуван судија на светско ниво: "Тешко ЕХФ да донесе одлука да се признае голо против Германија!" Ама сами сме си криви шо со таков гол сакаме да спасеме пораз, наместо да славевме со 2-3 разлика

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.814
Поени од реакции
30.700
Ќе го осетите вие одсуството на Лазаров коа ќе отиде у пензија или недајбоже се повреди. Ја немам видено некој млад добар што би можел да го замени него, ако има бујрум нека го викнат у репрезентација.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Добро, може некој поупатен во правилата да каже што би се случило доколку се признае голот ? Корекција на резултатот ?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
До денот е, така ни тргна утрово не потопија и вечерва немавме ич спортска среќа. На таква одбрана 10 пати да ти фаќаат одбранети топки тоа е да се обесиш во среде сала. Тоа не е знаење тоа е чиста среќа! А игравме феноменална одбрана. Да си касне човек од патиките, гастритис да закачиш за 60 минути.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не ги бива македонците слаби се, нема план за напад нема дисциплина, мака ми е за парите од буџетот што одат за нив...а и вие што сте таму во Ниш вратете се назад, заштедете некој денар, слушам 50 евра била карта на врата, а цела сала полна македонци......мх мх србите тријат раце на вас.....германските 10 навивачи биле со гратиси.
Сериозен си во постов или ироничен си ?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кога шутна Кире му викам на татко ми, гол е, гол, чист гол и тој ми вели: И да беше гол, излезе топката, нема шанси ЕХФ ова да го признај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom